Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa XXXIII: UTA - CS Dacia Mioveni (sambata, 06.06.2009 - ora 11:00)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: UTA.jpg] [Image: vs.gif][Image: dacia_sigla.jpg]

Sper sa invingem in ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon. UTA-Mioveni 1-0
Si eu sper ca macar acum, in ultimul meci de pe teren propriu sa invingem. Oricum, din cate am auzit au si ei probleme de lot si am avea ceva sanse. UTA 2-0 Mioveni.
sper sa ne luam revansa dupa umilinta din tur. uta-mioveni 3-0!!!

pt noi doar UTA conteaza!!!
Da,trebuie sa ne luam revansa.Ne-au cam umilit in tur.Sper la un 2-0, maine!
Sper sa castigam ultimul joc pe teren propriu si sa avem speranta ca pana la inceperea unui nou sezon problemele se vor rezolva, vom forma un lot competitiv,ca vom juca un fotbal adevarat si vom promova in prima liga!
am convingerea ca vom castiga 3-0 si mutulescu(daca va juca) va fi unul dintre marcatorii nostri!
va fi 6-0 UTA ca sa razbunam umilinta din tur:D
poate credeti ca fac misto cand spun 6-0,dar baietii sunt motivati iar Dacia nu mai are treaba sezonu asta:P
0-0 (final)
0-0 final
Putini spectatori la meci (1000)

ACU a pierdut, dar scapa daca bate etapa viitoare acasa pe bihor

U Cluj - ACU 1-3
ACU - U CLUJ 0-2

Acu a marcat mai multe goluri in deplasare.
Rezultat rusinos pentru UTA, care nu a reusit sa marcheze, nici macar un amarat gol, sa fi luat toate cele 3 puncte, dar si mai rusinos e maniera pe care au avut-o unii jucatori astazi....E posibil ca jucatorul meciului, sa fie desemnat...Pocuca??? Pai trebuia sa fie un atacant, jucatorul meciului, insa noi in loc sa atacam si sa inscriem, noi ii lasam pe cei de la dacia, sa atace..
Probabil ati vazut cum s-au inscris astazi in celelalte meciuri! Meciuri unde media a fost de 3-4 goluri/meci! La noi ca de obicei, 0-0, cu un meci rusinos!
Dar poate baietii in ultima etapa, spala rusinea din ultimele 2 meciuri, si vor veni cu o victorie!
FORZZA UTA!
hai ma sa fim seriosi. uta nu mai are nimic de castigat sau pierdut, asa ca baietii au intrat deja in vacanta. acelasi scor de egal il vom vedea sigurat si in ultima etapa. oricum trebuie sa fim alaturi de echipa in ultima etapa a campionatului care ne-a dat multe palpitatii.
Cald, soare, lipsa de interes, lipsa de motivatie, plictiseala.
Cam asa a fost sambata intre 11 si 13 pe stadionul UTA.
Lipseau gratarele.

Greu de tras o concluzie dupa acest meci. Meci? Hmmm...
Poate doar ca m-a dezamagit Fritea. Da, atunci cand cu semiluftul acela. Dar si cu driblingurile terminate invariabil prin pierderea mingii.

Polgar e varza ca fundas. Habar n-are sa se plaseze pe teren.
Pe cealalta parte, Gornic a fost mai precaut. A avut grija sa nu se strecoare adversarul direct in spatele lui. Ma rog, a fost excesiv de precaut, asa ca a uitat sa mai contribuie si la faza ofensiva.
Ma mir ca nu i-a pastrat Rednic :biggrin:

Ceva pozitiv de sambata?
Habar n-am. Poate Bujor?

Plictiseala mare. Si m-o ars si soarele...
nu conteaza!
ne pastram pt campionatul viitor cand vom spulbera tot si VOM PROMOVA!
buna la toata lumea mam decis sa imi spun si eu parerea despre uta , scriu mai rar pe forum prefer sa citesc comenturi sa mai inteleg una alta ... sa revenim la meci sau meciuri , nu stiu ce parere aveti voi da eu unu sunt uimit stupefiat cati bani pot castiga asa zisi fotbalisti ai utei si pe ce ma fratilor pe vremuri cand juca UTA casa era inchisa 10000 de oameni la meci minim si aveau de ce sa mearga , in primu rand se juca fotbal acuma se joaca exact nimic drept dovada daca mai era cazu la acest meci a fost asistenta record de vreo 500 persoane ... JENANT, DEZOLANT, PENIBIL sa fi jucator sa te consideri fotbalist sa ai meci si sa vezi in tribune 500 de oameni ar trebui sa te umple de rusine sa te simti ca ultimu om , in primul rand ce nu inteleg ei fotbalisti lu' peste ca omu ar vrea sa vina la fotbal ca si la spectacol daca plateste un bilet sa vada ceva , fotbalul a fost inventat ca mijloc de entertaiment nu ca mijloc de chinuiala , te duci la stadion si intra pe teren 22 de panarame ca nici celelalte echipe nus mai breze poate cu mici exceptii sa nu generalizam sai vezi ca nu stiu sa faca un stop, o preluare, habar nau sa faca un dribling in viteza, sa dea cu capul in minge si as putrea continua , nu au chestii elementare de fotbal nu stiu sau nu vor ca miramas sa nu poata daca ar vrea , mai fotbalistilor ar trebui sa va umpleti de rusine cand va incurajeaza acesti suporteri minunati si vin dupa voi la fiecare meci, ei ar trebui sa se umple de glorie si bravo lor ,pentru ca ei stiu ce inseamna UTA care este un simbol pentru tara si nu numai , voi ar trebui sa va fie jena sa purtati tricoul pe care scrie UTA aceste 3 litere inseamna ceva pentru zeci de mii de oameni si CINE SANTETI VOI SA VA BATETI JOC DE EL? ar trebui sa va treaca toate trasnpiratiile si emotiile cand imbracati tricoul UTEI un nume glorios si gigant atata timp cat nu o sa intelegeti chestiile astea simple nu o sa faceti performanta niciodata si tot timpu veti fi mediocri.VA MULTUMESC!!
Reference URL's