Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa XXXII: CS Mechel Câmpia Turzii - UTA (sambata, 30.05.2009 - ora 11:00)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Sper sa scoatem un rezultat favorabil la C.TURZII .....doamne ajuta

p.s. Pentru ca ne pasa....
campia turzii.... mama ei de geografie...
meci teoretic de 2. aveti grija la imbecili de jandarmi ca astia sunt imbecili ...
Daca ne pasa castigam ..daac nu nu ...sper un 2-0 pt noi. Bravo Hantic ca-ti pasa! :)
Formatie oficiala UTA:

UTA: Bujor - Polgar, Pascariu, Pocuca, Paşcovici - Nădaban, Lee, Drida, Fritea - Ţucudean, Leucuţa

La meciul amical cu Vladimirescu de marti improvizatia Polgar fundas dreapta a fost foarte...........nereusita.
Hai ca pe astia ii batem.
hai ca s-a terminat 0-0. suntem singurii care nu i-au batut pe astia in retur....
Ne-am facut de rahat cu egalul asta.
Chiar asa, e posibil sa nu batem Campia Turzii, unde orice echipa a batut?? Bine ca batem echipe de locul 4(Rm. Valcea) sau alte echipe de deasupra noastra in clasament, si pierdem cu CFR Tm si facem egal cu C Turzii!
Sper sa castigam saptamana viitoare cu Mioveni!
FORZZA UTA!
Astea de la cmp turzii au pierdut 28 de meciuri pana acum... nici ei nu mai tin minte de cand nu au mai facut un punct! dar uite ca UTA ii ajuta sa mai adauge 1 pct la "zestrea" 7... mi se pare un rezultat rusinos, mai rusinos decat infrangerea de pe teren propriu cu cfr tm!
cu atitudinea asta ne putem trezi in C la anul! paradoxal dupa meciul asta suntem si matematic scapati de retrogradare dar cu un gust amar si cu mair griji pt sezonul viitor asta in cazul in care se rezolva restul problemelor!

Forzza UTA!!!
Cind nu e miza nu reusim sa ne concentram cum trebuie.Parerea mea e ca trebuie sa avem rabdare pt. ca baietii sunt tineri si fara experienta.Campionatul viitor va fi altceva pt. ca vom avea un obiectiv de realizat.Cu Ionut Popa pe banca eu cred ca vom reusi.Felicitari baietilor ce au facut deplasarea si salutari tuturor suporterilor UTA-ei.UTA NICIODATA SINGURA!!!
ce obiectiv avem la anul? s-a anuntat ceva? [/align]
Merita asa zisi jucatori , merita un stadion gol.
Ca s-au adunat in fuga, ca eram aproape retrogradati, ca nu sunt bani....am inteles de ce nu se juca nimic.....\\

Dar, cu ultima clasata?

ColoniaUTA

Ar cam trebui sa stam de vorba cu ei.In vestiar .Acum la sfirsit de campionat sau la inceputul celuilalt...
Oricum au dat dovada ca sint ....nesimtiti.
Sincer la ce jucatori avem e cam greu sa speri la concentrare maxima meci de meci. Nemultumiti financiar nu sunt, multi dintre ei ar trebui sa traga tare sa se afirme, nu exista presiunea obiectivului...Ionut Popa a incercat sa ii aduca cu picioarele la pamant dar din ce imi dau seama acest lucru nu se intampla si atunci normal ca apar rezultate negative contra unor echipe retrogradate. Sunt de parere ca greseli au facut si cei din conducerea tehnica fiindca Polgar niciodata nu e fundas dreapta mai ales cand Olariu a facut meciuri bunicele cand a fost folosit. Se pare ca la UTA e vacanta cu toate ca mai sunt 2 etape de disputat.
Si iata ca nu le-a pasat nesimtitilor. Multumim d-lor prieteni cu fotbalistii. Mi-e jena si sunt sigur ca nu vom promova la anul. Sa fim bucurosi daca ramanem in B.
Important e ca avem echipa :)!

Vlad_SUR

atat comentati...voi nici macar nu ati vazut meciu...
1- in prima repriza Uta a avut o singura ocazie chiar la inceput , in rest pot sa zice ca cel putin 4-5 ocazi in contul lui Isct

2 - in partea a doua tripla ocazie pentru isct , bara , sloboz si cateva ocazi a lui Uta .. ma bucur pentru acest egal dar preferam sa fie cu spurkati de la turda si mai bine pierdeam astazi

3- imi pare rau ca nu am ajuns la meci ... somnul asta :)) si uite asa a mai trecut o zi din viata noastra :))

red*boy

are dreptate vlad !

@belbe
Ne vorbesti despre meci ca mai apoi sa ne spui ca ai dormit si ca nu ai fost ...
Eu cel putin nu am fost si eram curios sa aflu parerea celor care au vazut meciul , nu a celor care vorbesc despre ce au vazut altii !
Pages: 1 2
Reference URL's