eu zic sa va calmati.....am scos un punct, cu cateva lunii in urma ne rugam sa nu cadem in C si acum ne trezim ca vrem sa batem pe toata lumea....
astia chiar erau pe ultimul loc...nu au prea batut pe nimeni...asta e...la o adica nu meritam nici noi victoria dupa cum am jucat...doar bara de pe final a lui drida (care de altfel a fost dezastru si a luat doua galbene pentru injurii la adresa arbitrului,parca intentionat)...meci slab, ploaie,tribune parca din evul mediu..intrare binenteles 10 lei ca peste tot pe unde a mers UTA in anul asta.....100 de spectatori...40 de aradeni....vreo 10-15 "ultrasi" de campia turzii pe langa noi, care au mancat seminte si nu au mai avut energia necesara sa si cante (in afara de m..e dinamo,poli,steaua,rapid sau turda si poate inca vreo cateva echipe care mi-au scapat) ....frumoasa repriza a doua, cand am cantat aceeasi melodie de la inceput pana la sfarsit de ramaneau jucatorii mechelului blocati la cornere cu ochii la noi......ce mai, o alta zi alaturi de UTA si inca un punct pe harta Romaniei bifat!!!
Daca nu ai vazut meciul ne se poate comenta.Asa cred unii. Cu prostii prostilor,cu cei mai nepregatiti ,cu cei mai retrogradati ,tinerii de la UTA a reusit un egal. Halal !Cu asemenea mentalitate nu poti progresa,iar la anul cand se reduc numarul celor din B ne va fi greu.Asta se vede,asta se simte,chiar daca am terminat un campionat ciudat in care am cheltuit mai mult ca cei ce au promovat,in era sa ne desfiintam,si in care am terminat fara sa punem osul,unii fericiti ca mai existam,altii tristi ca nu avem valoare. Pacat. Singura dorinta ramasa acum,in acest campionat este : sa scape si ACU,pentru ca am avea,la anul, o deplasare usoara la anul Atit doar,pentru ca fotbalul la Arad e o chestie de iubire fara acoperire,exista suporteri dar nu si echipa,si asta ne tulbura viata.
E bine ca poti progresa cu mentalitate gen PERFORMANTA CU ORICE PRET! ABSOLUT ORICE PRET.....
(31-05-2009 02:53 PM)Burebista Wrote: [ -> ]E bine ca poti progresa cu mentalitate gen PERFORMANTA CU ORICE PRET! ABSOLUT ORICE PRET.....
Fara performanta UTA nu are sens,pretul insa conteaza.Mediocritatea,suficienta,promisiunile neacoperite nu au tinut niciodata de cald.Altminteri ,pentru mine o echipa UTA ,modesta,prin subsolul B-ului,fara speranta nu este decat epigon,un motiv de tristete. UTA inseamna altceva,nu poate fi tratata ca si ACU,Deva,Campia Turzii,etc. De aceea am pretentia sa se respecte,sa ne respecte,sa fie respectata. Dar fara rezultate nu vad cum. Asta e,cit despre "progresul in mentalitate" .fiecare cum si ce pricepe !
(31-05-2009 04:33 PM)Leret Wrote: [ -> ] (31-05-2009 02:53 PM)Burebista Wrote: [ -> ]E bine ca poti progresa cu mentalitate gen PERFORMANTA CU ORICE PRET! ABSOLUT ORICE PRET.....
Fara performanta UTA nu are sens,pretul insa conteaza.Mediocritatea,suficienta,promisiunile neacoperite nu au tinut niciodata de cald.Altminteri ,pentru mine o echipa UTA ,modesta,prin subsolul B-ului,fara speranta nu este decat epigon,un motiv de tristete. UTA inseamna altceva,nu poate fi tratata ca si ACU,Deva,Campia Turzii,etc. De aceea am pretentia sa se respecte,sa ne respecte,sa fie respectata. Dar fara rezultate nu vad cum. Asta e,cit despre "progresul in mentalitate" .fiecare cum si ce pricepe !
Noi de cel putin 20 de ani nu mai avem o echipa demna de numele UTA , de ceea ce a fost candva UTA , cu atat mai putin performante sau jucatori dornici de performanta. In toti anii astia la noi nu a fost decat ghinion , blesteme si foarte putine rezultate notabile.Iar in momentele astea , sincer , nu cred ca ne putem astepta la mai multe , la rezultate peste noapte.Atat putem in momentul de fata , sa ne bucuram ca inca jucam si o putem vedea pe UTA ,indiferent de liga sau rezultate.
singurul lucru care trebuie reprosat este lui ionut popa care a zis ca le va da o sansa celor care nu au jucat si nu a facuto! in rest ganditi-va ca ai jucat tot turul cu aproape aceeasi formula de joc. si ei sunt obositi si se vede relaxarea!!!
(30-05-2009 05:36 PM)Remb Wrote: [ -> ]Merita asa zisi jucatori , merita un stadion gol.
Ca s-au adunat in fuga, ca eram aproape retrogradati, ca nu sunt bani....am inteles de ce nu se juca nimic.....\\
Dar, cu ultima clasata?
in primul rand respecte pt toti baietii care au facut deplasarea si au fost alaturi de UTA....iar acuma doar a-si vrea sa iti readuc aminte cum n-e tremura genunchi acuma 4 luni la toti.....ai uitat colegule????? de nu s-e intampla vreo minune nici egalul asta nu il mai vedeam.....si ce frumos este egalul asta....pt mine este ca si cum o eclipsa de soare...ce o vezi rar..poate de nimeresti s traiesti intre uni ani ce nici nu poti vedea asa ceva.....nu ma intelege gresit..nu vreau sa impung la postul tau..il inteleg si respect gandirea ta...doar sa nu uiti ca era sa nu mai fim si totusi suntem multumita unor pumn de UTI-STI...sunt mandru de acest egal indiferent unde am jucat si cu cine...ECHIPA MEA nu a pierdut in deplasare.....cand vom avea bani si putere imi voi permite sa visez la mai mult..pana atunci..DEFILAM CU CE AVEM...multam ca avem si putem...sper ca nu ai luat in nume de rau re-postul meu......stiu ca si pt tine DOAR UTA CONTEAZA...
(31-05-2009 01:34 PM)red*boy Wrote: [ -> ]are dreptate vlad !
@belbe
Ne vorbesti despre meci ca mai apoi sa ne spui ca ai dormit si ca nu ai fost ...
Eu cel putin nu am fost si eram curios sa aflu parerea celor care au vazut meciul , nu a celor care vorbesc despre ce au vazut altii !
am vazut meciu la un prieten inregistrat ..
scoate-te, scoate-te.....
OK. S-a inteles. Topic inchis.