M-am gandit sa creez acest topic pentru a putea impartii eventuale pareri in legatura cu orasele pe care le-a vizitat fiecare dealungul timpului si eventuale pareri in legatura cu cele mai frumoase locuri de vizitat din acele orase, sau nume de locuri bune de cazare.
Daca mai exista un topic similar sau daca nu-l considerati util pe acesta va rog sa-l stergeti! :)
Din cate imi aduc aminte era ceva asemanator..
daca aveti posibilitatea si treceti prin Spania nu ratati Valencia,un oras realmente superb,merita!
Topicul este util chiar daca era ceva asemanator. Va ramane acesta pentru ca titlul este mult mai specific insa in momentul in care postati ceva va rog daca atasati poze sa fie numai din colectia voastra nu luate de pe net, la fel cum ar fi indicat sa faceti o scurta descriere a ceea ce ati vazut voi cu ochii vostri.
Am avut sansa sa vad multe locuri frumoase, dar de scris despre ele m-am apucat doar de putina vreme.
Aici aveti impresiile mele din Tenerife, Venetia si un tur prin Ardeal:
http://claudiumeissner.wordpress.com/cat...m-vizitat/
Am scris cam mult, recunosc
Una peste alta recomand Venetia.
Se poate ajunge acolo ieftin chiar si cu avionul (companii low-cost din Timisoara, eu am prins dus-intors cu 80 RON), pentru cazare se gasesc solutii ieftine (nu in buricul Venetiei, dar in orasele apropiate). In schimb in laguna, totul e scump. Exista insa intotdeauna solutia supermarketurilor. Astfel, o excursie in Venetia poate ajunge la un buget chiar onorabil. Care va fi insa cel putin dublat de pretul vizitelor...
Si apropos de calatorii, e bine sa aruncati un ochi si pe
http://amfostacolo.ro/ inainte de a rezerva o excursie. Cred ca e cea mai bogata baza de date cu impresii ale turistilor romani.
Referitor la Venetia, va puteti caza in Mestre (un hotel de 3 stele are camera in jur la 75 Euro pe noapte) iar de acolo luati autobuzul pana la gara din Venetia. De acolo incolo o luati la pas sau cu vaporetto insa e mai frumos sa o iei la picior pentru ca vezi mult mai multe lucruri si detalii.