Unu... doi... trei... paaaaaaaaatruuuuu!!!!
Ii batem si pe astia. Eu zic ca le dam 2-0.
Trebuie sa fim atenti pentru ca CFR va veni jucand ultima carte pentru salvarea lor de la retrogradarea, insa jucatorii sunt cu un moral excelent si sa speram ca va veni si a patra victorie consecutiva
pronostic 3-0, doar sunt vecinii nostrii...
Deci... nu stiu ce vom face cu ei. E bun si un egal din ala alb ,dar frumos ar fi sa continuam seria victoriilor. Eu nu prea mai am pretentii pentru sezonul asta.
Haide UTA!
Sa nu aud de egal ! Avem datoria morala fata de ACU sa-i batem. Noi i-am infundat pe ACU-cu meci corect jucat-dar sper sa le dam o sansa,sa nu participam la mizerii. Ar fi urat. Deci cu CFR-ul,care cine tine minte,ne-a furat cu arbitrul in tur e moment de dulce razbunare.Atata vreau.
cu ceva timp in urma spuneam ca nu mai pierdem pana la final nici un meci , acum (ca un perseverent ce sunt!!!) vin si spun ca nu mai PIERDEM NICI UN PUNCT PANA LA FINAL!
cfr vine sa joace ultima carte la noi dar eu am convingerea ca vom castiga detasat!
UTA - cfr 5-1!!!
Cum zice si Leret fara egal.Ii invingem cu 3-0 :D.
Cu timisoara nici vorba de egal!Doar victoria..2-0
va fi un galop de sanatate...
sa le punem capacul pt retrogradare!!! sa fie unde le e locul! liga-a-III.
5 autocare si 2 garnituri de tren plus masini personale(leoparzii visinii)
vladut, stai cu ochii pe bloguri. vezi cu ce vine nucleul dur.
sau retras,ce sa-i faci asta e moda
batem 2-0 si mergem 200 la campia:)
Trebuie sa ii batem...2-1 batem..Forta UTA