(24-05-2009 06:08 PM)albrosu Wrote: [ -> ].Blatul adevarat e ala fara dubii, cu toata echipa pe invers. In schimb exista si alt gen de aranjamente, mult mai curvesti, in care sunt implicati doar 2-3 jucatori. Aseara am avut genul asta de meci; daca UTA dadea gol...probabil n-ar mai fi castigat CFR; dar cum noi nu am dat, respectivii jucatori in frunte cu Pascovici si-au facut "treaba" suficient de bine pt ca spectatorii sa nu se prinda, dar si pentru ca CFR sa inscrie cu un om in minus. Deci, suntem de aceeasi parere, diferenta ca d-voastra nu l-ati vazut pe Pascovici aseara. Daca il vedeati, probabil ati fi plecat din stadion la fel cum am facut-o si eu.
p.s. Dar vad ca Ionut Popa incearca sa ne linisteasca cu un test Cooper, de parca toti am fi prosti. N-ar fi exclus sa apara si vreo 2-3 excluderi ca sa fie totul foarte convingator.
Nu incerc sa-ti rastalmacesc afirmatiile dar: blatul ,cu 1-2 jucatori,cu antrenorul,cu conducerea (poate participa aici si arbitrul),sau cu toata echipa,tot blat ramane.Nu exista blat frumos,doar blat inacceptabil (asta pentru mine). Pierd suporterii in primul rand ei sant cei mintiti.Pe Pascovici l-am mai suspectat (parca el a fost eliminat la Timisoara ?),el da ultimile tunuri la UTA. De acord ca Fritea,Drida,Pascovici,Vasaie, Ghindaru,Militaru pot pleca.Nadaban si Bebe Mitu ne-au ajutat,dar nu mai pot progresa,dar poate ar mai fi utili. Tinerii sint tineri,deci inconstanti,pot progresa,dar cum ridica un pic capul pleaca. (vezi cum au procedat Gornic,Polgar Melinte).Asa ca eu cred ca daca vrem promovarea (dar,vrem si putem asta ,cu adevarat ?),avem deja o structura : Marne,Toc,Pocuca,Pascariu(+/-),Lee,Mutulescu,George, Leucuta mai pot un an Bebe Mitu si Nadaban,dar nu ca titulari sau 90 min,dar ne mai trebuie inca 4-5 mai buni ca ei,plus 4-5 tineri din ce avem.Eu unul, l-as recupera pe Buican,mai sant cativa din B ce mi-au placut :Vezan,aradeanul,Bitis,de la Deva,Nicorec de la Lupeni,mai are Drobeta cativa.Poate si altii. Dar treaba trebuie gandita acum,adica prima problema finantatorul (sau mai multi),a doua antrenorul (eu unul nu ii agreez pe R Nagy si pe Tapos),apoi alesul jucatorilor,cei ce pleaca,cei ce vin.Cu L Todea,Bumbac ,care nu s-au impus pe unde au fost, as fi reticent.Sint si la ACU 2-3 tineri buni. Cam asa vad viitorul,de CFR Timisoara nu vreau sa mai aud,eu unul merg la meciuri la Timisoara dar ma bucur cand pierd.In rest in afara de UTA si Juventus nu sufar pentru altii.