Federaţia Română de Fotbal a acceptat cererea oficialilor clubului UTA ca meciul cu Mureşul Deva din etapa a 30-a a Ligii II, seria Vest, să se dispute sâmbătă, de la ora 20:00. Partida va avea loc pe stadionul „Francisc Neuman”, iar biletele vor fi puse în vânzare de joi.
http://www.observator.info/sport-2/uta-A...a-ora-2000
Hai ca suntem in forma. Ii batem si pe astia . 1-0.
UTA trebuie sa profite de pasa buna in care se afla si sa isi faca imagine pentru a atrage sponsori.Daca va claca va da dovada de ...neseriozitate.
Cred ca jucatorii si conducerea vor privi meciul cu cea mai mare seriozitate si victoria va fi posibila !!
VICTORIE clara sambata cu deva !
eu zic ca vom castiga 3-0!!!
3-0 va deveni un scor pe placul nostru :)
pana la sfarsit nu mai pierdem nici un meci!
sper sa apara si sprijinul financiar mult asteptat ca la anul ,cu cateva intariri, sa promovam la pas!
CU UTA PANA LA MOARTE!!!
Vai da chiar de la 20 trebuie? Cum sa ajung acasa la 10 si de la meci? In fine , trecand peste asta , toti ne-am dori tare mult o victorie ,dar cam greu.:biggrin:
Un meci putin mai usor dar nu trebuie sa spunem ca este usor, pentru noi toate meciurile is grele
Uta-M.Deva - 2-0
Atata va plangeti toti de nocturna aia, nici cum nu ii bine.
Is meciuri de shampions legue, ii tarziu, ii devreme, ii prea devreme, ii prea tarziu, asa ar veni mai multi, asa ar veni mai putini, joaca nationala, ii test de fidelitate pe antena 1 etc.
Daca avem nocturna normal si logic ii sa jucam pe nocturna !!! Pana acuma toti urlam ca vrem nocturna si tabela.
daca i-am batut pe Valcea trebuie sa ii batem si pe astia, cel mai probabil vor juca la fel ca si Targoviste si Turda multumindu-se cu 1 punct
2-0 pentru UTA
Atentie Deva joaca bine in deplasare. Dupa cele 3 puncte de la Valcea, din perspectiva clasamentului nici egalul n-ar fi o tragedie dar sunt convins ca moralul baietilor e la cote inalte asa ca ma astept la o victorie. Dar nu cred ca va fi asa usor cum pare la prima vedere. Fotbalul nu e o chestie de logica sa te bazezi pe rationamentul ca daca ai batut in deplasare o echipa buna automat o sa invingi pe teren propriu o echipa inferioara celei infruntate acum cateva zile. Asadar, in afara de entuziasm trebuie sa avem si seriozitate si concentrare. Si binenteles, sa jucam fotbal, sa atacam, sa dam gol(uri) pentru ca incep sa devin invidios pe valcenii aia care au vazut UTA marcand de 3 ori.
"...incep sa devin invidios pe valcenii aia care au vazut UTA marcand de 3 ori"
numai pe valceni ??? ;)
Pe voi nu pot fi invidios pentru ca ati meritat sa vedeti ca ati vazut. Dar aia?... Si nici macar nu au stiut sa aprecieze :))
Vom invinge fara probleme :).2-0.
Victorie!!!Fara numar.......
mai castigam meciu asta....si speram la promovare :D
hai ca glumeam...de batut sper sa batem...deva nu ii o echipa care sa ne dea prea multe batai de cap...sper. deci pronostic 2-1 pentru UTA
greu, foarte greu, in meciul cu Jiul am dat gol in ultimul minut dupa ce ei au ratat un 11 m, asa ca putem zice ca am avut noroc, in meciul cu Rimnicul Vilcea am dat 2 goluri cu 2 oameni in plus, ce ar fi fost daca nu ii eliminau pe cei 2 ? asa ca iar putem spune ca am avut noroc, ultimele 2 meciuri au fost cistigate din noroc, sper sa-si fi dat seama si jucatorii si acum sa nu se creada ei mari vedete pentru ca ar fi posibil ca la meciul cu Deva sa se sparga norocul, sper intr-o victorie la limita, dar cum am spus la inceput va fi greu.
Eu nu cred ca se crede nimeni mare vedeta la fel cum cred ca e cazul sa afisam atata pesimism, e adevarat ca am avut si noroc insa la Valcea am deschis scorul in egalitate numerica pe teren.
Eu merg pe victoria noastra UTA-Muresul Deva 2-1
Credeti ca e posibil sa vedem un cuplu de atacanti Tucudean-Leucuta pentru acesta partida? Eu zic ca ar trebui jucat acest cuplu pe viitor , sunt tineri amandoi si din cate se pare au simtul portii.