Felicitari baietilor,conducerii si suporterilor prezenti la meci.Cu aceasta victorie ne-am salvat si ne putem concentra pe partea financiara. SALUTARI TUTUROR DE LA WISCONSIN DELLS. FORZA UTA!
A 3-a victorie consecutiva!
S-a spus de cateva ori in acest retur ca e cea mai slaba echipa UTA de multa vreme. Ma rog, lumea e pretentioasa, e drept ca vezi destule pase si preluari gresite, e drept ca seria e mult mai slaba ca acum n ani.
Dar zau! Cand a mai legat UTA 3 victorii???
Pacat ca arbitrul a stricat acest meci cu eliminarea lui Toc. Chiar voiam sa-i vad evolutia dupa criticile ce si le-a luat saptamana asta. Pentru ca Toc face parte din jucatorii care stapanesc tehnica de baza.
Marne, Pocuca, Japalau si Tucudean sunt favoritii mei de ieri seara.
Marne e senzational pe linia portii, pacat ca are probleme la iesiri (era sa ne-o coaca cu iesirea aceea pe final). In schimb ma chiar distreaza cand vad cu cata seninatate pareaza mingi de care adversarii sunt convinsi ca e gol.
Pocuca poate juca in prima liga. Are plasament, siguranta, buna deplasare in teren. Nu trebuie pierdut.
Japalau a inceput prost. Ma refer la sarcinile de fundas, pentru ca partea de ofensiva a facut-o bine (logic, e mijlocas). Dar, pe finalul partidei parca s-a transformat. A devenit brusc stapan al benzii lui, s-a aparat excelent. Se vede ca inca nu stie jocul de fundas, dar ultimele 20 de minute de ieri ma fac sa cred ca poate deveni rapid titularul postului.
Tucu e senzational. Cu fuga lui mandra si inceata, copie fidela dupa tata-sau, cu desele momente in care dispare din joc, Tucu' castiga pentru UTA meci dupa meci. Pur si simplu, indiferent cate momente proaste are, Tucu nu poate fi criticat. Pentru ca-ti rezolva meciurile. Si asta si trebuie sa faca, nu-i asa?
Mi-a placut meciul, mi-a placut rezultatul, imi place UTA de azi!
UTA de azi sa ne bucuram ca exista ........insa daca o sa fim entuziasti ca nu ne desfintam si ca nu retrogradam in urmatorii ani o sa ne transformam si noi suporterii intr-un fel de vanatori de iluzii asteptand la nesfarsit vremurile de altadata (campionate ...cupe ....cupe europene) .....existand pericolul sa ne plafonam si sa sarbatorim ramanerea in B ca un mare succes....
Japalau in mare forma aseara,daca ar fi jucat la mijloc ,cu conditia sa fi avut un fundas lateral stanga cu siguranta altul ar fi fost scorul final,sa nu uitam faza golului in care el a fost autorul centrarii.
o victorie extraordinara chiar daca a fost cu un pic de noroc! e bine ca am castigat! felicitari baietiilor! sa o tinem tot asa!
eu cred ca jocul incepe sa se lege cat de cat. daca situatia financiara a clubului se rezolva cu cativa jucatori adusi zic eu ca sezonul vitor vom promova la pas! cat despre ce zic altii de joc nu mai conteaza. e victorie in zece jucatori ceea ce putini mai sperau si zic eu ca e meritul jucatorilor pt daruire care e din ce in ce mai mare! treziti-va incepem sa jucam!
Dar 4 consecutive? cand am mai avut? :biggrin:
Dar 5?
Dar 6???
Nostradamus
Pai na carcostasii asa sunt orice ar fi nu e bine.
blaturile nu se pun.... :biggrin:
Vedeti ca sunteti off-topic, mutati-va in alta parte cu discutia.