Sa punem cine? Ca deocamdata nu se stie cine va conduce UTA in sezonul viitor. Gio e clar ca nu poate tine echipa in liga a 2-a, Sandu Ion nu a mai dat nici un semn de viata de vreo doua luni iar alte variante nu s-au vehiculat nici macar la nivel de zvon. Asa ca pana la planul de bataie pentru sezonul viitor, primul pas e sa vedem daca vom reusi sa platim acei bani pentru a termina campionatul si apoi sa aflam cine va prelua aceasta echipa.
(10-05-2009 06:10 PM)edenbeast Wrote: [ -> ]Sa punem cine? Ca deocamdata nu se stie cine va conduce UTA in sezonul viitor. Gio e clar ca nu poate tine echipa in liga a 2-a, Sandu Ion nu a mai dat nici un semn de viata de vreo doua luni iar alte variante nu s-au vehiculat nici macar la nivel de zvon. Asa ca pana la planul de bataie pentru sezonul viitor, primul pas e sa vedem daca vom reusi sa platim acei bani pentru a termina campionatul si apoi sa aflam cine va prelua aceasta echipa.
pina acum s-a platit tot ce a fost scadent,nu pot sa cred ca nu se vor gasi inca 70000 pentru a evita excluderea din campionat,faptul ca popa e inca linga echipa este un lucru pozitiv,e momentul ca in sfirsit sa se ia taurul de coarne si sa se faca ceva,nu este rau insa sa vedem momentan viitorul cu circumspectie avind in vedere ceea ce sa intimplat in trecut ,si a atentiona ca este momentul sa se stabileasca o strategie clara si mai ales realista pentru a se evita situatii fara iesire,vezi stituatia catastrofala in care ne-a adus pantofarul
Eu nu inteleg cum de fix UTA e echipa nimanui.
Ce ii lipseste Aradului si clubului UTA...de nu trag oamenii cu bani si la noi? (Nu-mi spuneti sa-l intreb pe falca)
De ce prefera sa investeasca la Urziceni...Ramnicu Valcea si alte orase fara nume in fotbal. Mai nou am auzit ca Ana Maria Prodan vrea sa il convinga pe Negoita sa investeasca la Buftea.
Nu se poate face performanta sportiva la Arad? E clubul UTA sac fara fund?
Ma bucur ca am castigat azi...si ca suntem ca si salvati, dar ce va fi de la toamna incolo? Daca nu vine nici un investitor...atunci in cel mai fericit caz vom sta iarasi 7 sezoane in B...sau in cel mai rau caz, fara nici o sursa de finantare, doar cu cativa sponsori marunti riscam sa retrogradam in C.
(10-05-2009 06:40 PM)Cristi_86_UTA Wrote: [ -> ]Eu nu inteleg cum de fix UTA e echipa nimanui.
Ce ii lipseste Aradului si clubului UTA...de nu trag oamenii cu bani si la noi? (Nu-mi spuneti sa-l intreb pe falca)
De ce prefera sa investeasca la Urziceni...Ramnicu Valcea si alte orase fara nume in fotbal. Mai nou am auzit ca Ana Maria Prodan vrea sa il convinga pe Negoita sa investeasca la Buftea.
Nu se poate face performanta sportiva la Arad? E clubul UTA sac fara fund?
Ma bucur ca am castigat azi...si ca suntem ca si salvati, dar ce va fi de la toamna incolo? Daca nu vine nici un investitor...atunci in cel mai fericit caz vom sta iarasi 7 sezoane in B...sau in cel mai rau caz, fara nici o sursa de finantare, doar cu cativa sponsori marunti riscam sa retrogradam in C.
de ce?pentru ca la noi in loc sa ii ofere facilitati celui care vine sa investeasca in brandul orasului ,din contra i se pun bete in roate (vezi cazul bara)
N-am chef sa citesc tot ce scrie aici, atat am de spus si eu: SUNTEM APROAPE SALVATI!!!!!!
O saptamana ca asta de buna nu am avut de mult!
MULTUMESC UTA!!!
BRAVO UTA !!!
Abia astept meciu de sambata cu Muresul Deva...
Si ACU are sanse sa scape de la retrogradare... Are meci usor cu FCM Tg. Mureş...
8. UTA Arad 29 42 pct.
e din ce in ce mai frumos sa o vezi pe UTA...
Urmatoarele 3 meciuri, ar trebui castigate neaparat, niciunul dintre ele nu este greu !
BV UTA, sa vedem ce o fi de la toamna
HAI ACU, la anu sa ne vedem tot in B
CFR Timisoara, o sa mearga pe principiul invers, retrogradeaza pana in Z si apoi retrogradeaza in A
(10-05-2009 02:51 PM)Xtreme Wrote: [ -> ]Jocul de astazi sa fi fost o exceptie?
nu conteaza, o mana spala alta... my friend. Fotbalul in Ro e bascalie! au trecut vremurile cand se juca pe bune si chiar nu stiu daca vor mai revenii vreodata. Speranta moare ultima.
Nu exista investitor potent si destept care sa investeasca in fotbal in asemenea conditii. Cel putin la ora actuala, in Romania, se investeste cu un anume interes necurat.
In aceste conditii eu cred ca e mai bine sa ne multumim cu liga 2 si sa construim un centru de copii si juniori performant.
Numa tampenii vorbesti.pam pam....
Un rezultat neasteptat de bun! Sunt fericit!
Chiar daca sunt optimist din fire, doresc sa apelez la calm! Sa nu ne imbatam cu apa rece... nici cu apa calduta! Dupa cum s-a relatat, rezultatul 0-3 este unul usor mincinos, contribuind ratarile gazdelor si mai ales cele 2 eliminari! Norocul ne-a suras de data asta, insa vom vedea cat mai e de partea noastra!
Cum ati spus cativa dintre voi, cel mai important ar fi stabilitatea financiara si un management performant. Inca visez la un investitor serios sau la formarea unui S.A.
Daca am avea parte de asa ceva, rezultatele bune ar veni de la sine - intr-un mod constant.
Presa valceana si cea centrala acrediteaza ideea ca la Valcea gazdele "ar fi dost lucrate" de International Pitesti.Se arata ca ar fi fost un penalty nedat prin min 35,si ca arbitrul l-a eliminat pe Mihut chiar inainte de schimbarea lui.Cred ca oricum UTA nu e implicata,dar dumineca UTA a fost in zi de gratie.
Nu e adevarat!!! valcenii care nu au mai pierdut acasa puncte de nu mai stiu nici ei cand s-au aruncat practic in careul nostru de cel putin 5-6 ori cersind penaltyuri , insa ce i-a socat pe jucatorii , antrenorii si spectatorii valceni a fost faptul ca de data asta arbitrii nu erau de partea lor (adica pe noi nu ne-au furat cum au facut-o cu fiecare adversar al valcei)!!!
aici este probabil interventia argesenilor care s-au asigurat ca nu vom fi furati si tot de aici nervozitatea valcenilor care nu intelegeau de ce nu ne fura arbitrii asa cum erau ei obisnuiti!!!
cartonasele au fost pe deplin meritate.intrarea lui Mihut a fost criminala
Oricum mingea nu si-au bagat-o singura in poarta. Iar faptul ca echipa noastra, care pana acum se chinuia aproape in fiecare meci sa ajunga la poarta, a reusit de data asta sa o bage de 3 ori in ate este mai mult decat remarcabil. Oricat de slab ar fi jucat valcenii, nu cred ca au fost mai slabi decat alde Targoviste ori Turda, asa ca oricum am lua-o meritul baietilor nostri e incontestabil. Bravo lor!