03-05-2009, 01:32 AM
03-05-2009, 03:14 AM
in fine ionescu esti off dar nah......victorie UTA indiferent cat e scorul 1 gol mai mult ca adversarul si e bine!
03-05-2009, 09:25 AM
Deci simt ca miercuri seara o sa batem , dar se va lasa cu multa oboseala , multa. Pronostic : UTA 2-1 Jiul .
03-05-2009, 09:49 AM
Trebuie sa castigam toate meciurile de acasa, cu toate ca e greu. Trebuie sa ne agatam de fiecare punct. Eu zic ca miercuri va fi seara noastra UTA 1-0 Jiul.
03-05-2009, 10:33 AM
eu sper intr-o VICTORIE scorul ma intereseaza mai putin eu zic ca va fi 3-1!
victoria asta ne va mai risipi din emotiile retrogradarii!
singura alternativa ramane VICTORIA!!!
victoria asta ne va mai risipi din emotiile retrogradarii!
singura alternativa ramane VICTORIA!!!
03-05-2009, 11:29 AM
1-0 :D.
03-05-2009, 11:37 AM
victorie!!!
03-05-2009, 12:54 PM
Va fi meci greu, poate daca Jiul reusea sa nu piarda de la 1-0 la bihor era mai usor pentru noi. Asa, vor lupta mai mult pentru punctele puse in joc... Noi ? Trebuie neaparat sa castigam pentru a ne salva, o victorie cu Jiul si inca una cu Mechel ne-ar asigura locul in Liga a IIa.
03-05-2009, 01:44 PM
Meci care nu se poate castiga decat cu inima. Jiul, vin dupa macar un punct, si din punct de vedere strict sportiv sunt indreptatiti sa spere ca vor reusi. Daca echipa isi va recupera ambitia, daca va resimti din nou cutitul in os, asa cum s-a intamplat inaintea meciului cu Minerul Lupeni, putem spera la o victorie de care avem nevoie ca de aer. Sigur ca adversarul este peste cel de atunci ca valoare insa chiar daca progresele sunt sub asteptari, si echipa noastra a capatat o alta fata. Asta cred eu, mai ramane sa o demonstreze si baietii in teren. Va conta foarte mult si aportul publicului, daca el se va manifesta. Trebuie sa transformam terenul propriu intr-un avantaj real si nu unul potential, trebuie sa ii incurajam asa cum am facut-o nu odata in momentele delicate, si mai ales trebuie sa avem rabdare. Forza UTA!
03-05-2009, 05:49 PM
scuze daca am facut cv aiurea la thread...oricum presimt un 1-0 UTA gol Toc
03-05-2009, 06:46 PM
ii bateti clar...is f slabi....acuma sambata cu noi 1 sut pe poarta cred ca au avut tot meciul..nu ca am fi jucat noi ff bine da tot le-am tras-o :biggrin:.Oradea re
04-05-2009, 10:59 AM
Meci in nocturna,pe placerea suporterilor la concurenta cu liga lui Mitica si Manchester-Arsenal. Ce poti spera ? La o victorie,nu pot uita ca avem legaturi bune cu Petrosaniul,nu vad de ce sa-i nu batem . Insa in teren joaca jucatorii ,ei ar trebui sa respecte tactica antrenorilor (care este), suporterii nu intra in teren,pina acum ei doar sufera. Vad ca acasa batem rar de tot (parca prea rar).Ceea ce se zice ca jucam 1-4-1-4-1 e de fapt 1-4-5-1,la Alba am stat iar doar in Tucudean in atac.Continuind asa nu va fi bine,pe termen scurt,e cazul sa vrem sa jucam,sa atacam,asta trebuie sa imprime antrenorul (antrenorii).Urmeaza un final greu,ar fi cazul sa batem acasa,sa nu ne mai multumim cu egaluri.
04-05-2009, 01:10 PM
speranta moare ultima,
deci sa speram ca v-om castiga ,dar trebuie mai multa sustinere ptr Tucudean ca se zbate singur in fata si e greu sa castigi numai cu el in avanposturi si in final toata lumea la stadion nu la televizor la champions leag:biggrin:
deci sa speram ca v-om castiga ,dar trebuie mai multa sustinere ptr Tucudean ca se zbate singur in fata si e greu sa castigi numai cu el in avanposturi si in final toata lumea la stadion nu la televizor la champions leag:biggrin:
04-05-2009, 01:13 PM
mie mi-e frica. ca sa castigam avem nevoie de:
- un altfel de joc
- concentrare a jucatorilor 100 de minute
- un public apropiat
- o abordare superficiala a minerilor
- noroc nu bun ci mult
- un altfel de joc
- concentrare a jucatorilor 100 de minute
- un public apropiat
- o abordare superficiala a minerilor
- noroc nu bun ci mult
04-05-2009, 04:19 PM
(04-05-2009 10:59 AM)Leret Wrote: [ -> ]Meci in nocturna,pe placerea suporterilor la concurenta cu liga lui Mitica si Manchester-Arsenal. Ce poti spera ? La o victorie,nu pot uita ca avem legaturi bune cu Petrosaniul,nu vad de ce sa-i nu batem . Insa in teren joaca jucatorii ,ei ar trebui sa respecte tactica antrenorilor (care este), suporterii nu intra in teren,pina acum ei doar sufera. Vad ca acasa batem rar de tot (parca prea rar).Ceea ce se zice ca jucam 1-4-1-4-1 e de fapt 1-4-5-1,la Alba am stat iar doar in Tucudean in atac.Continuind asa nu va fi bine,pe termen scurt,e cazul sa vrem sa jucam,sa atacam,asta trebuie sa imprime antrenorul (antrenorii).Urmeaza un final greu,ar fi cazul sa batem acasa,sa nu ne mai multumim cu egaluri.
Detectez putina ironie in pasajul subliniat. Nu cred ca era cazul, pana la urma fotbalul e un spectacol si se joaca pentru suporteri, pentru spectatori. Care, nu prea s-au imbulzit sambata de la ora 11.
Concurenta cu liga lui Mitica? Am jucat la concurenta cu echipa nationala si am avut stadionul plin.
Cat despre Chelsea - Barcelona, meciul incepe le 21.45 asa ca nu prea vad unde e concurenta.
Din punct de vedere al organizarii si sunt convins ca si al publicului, sunt toate premisele sa facem un meci mare. Mai ramane ca si echipa sa fie pregatita pentru asta.
04-05-2009, 04:54 PM
sper sa batem iar publicul sa poate echipa spre victorie, desi in ultima vreme am vazut ca tot mai putina lume vine la stadion, atat la tribune cat si la peluza galeriei unde se pot numara tot mai multe scaune libere... pacat!
Forzza UTA!!!
Forzza UTA!!!
04-05-2009, 05:52 PM
batem 2-0...sper intr-un meci frumos....sper sa fie asa...cat mai multa lime pe stadion
04-05-2009, 09:16 PM
"Avem datoria sa dam totul pentru cele trei puncte, in asa fel incat la finalul meciului sa ne uitam unii in ochii altora si sa nu avem ce sa ne reprosam. Intr-un fel, trebuie sa gasim si bucuria de a juca acest sport frumos si spectaculos”
(Roland Nagy)
Foarte corect Roly, asa sa fie!
(Roland Nagy)
Foarte corect Roly, asa sa fie!
04-05-2009, 09:18 PM
suntem la 5 puncte de retrogradare, trebuie sa castigam sa stam putin mai linistiti, 1-0 UTA
06-05-2009, 06:20 PM
haideti la stadion. lasati prostiile, jobul, gagicile, playstationul sau berea. hai la meci!!