Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa XXVII: Unirea Alba Iulia - UTA (sambata, 02.05.2009 - ora 11:00)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
vad ca nimeni nu a deschis acest thread. hai ca l-am deschis eu. dupa egalul de acasa cu bihoru, in deplasare sincer cred ca vom face un egal ,in cel mai fericit caz.
nu stiu un egal e un rezultat foarte bun si nu o zic din rautate dar sa fim realisti...miracol sa castigam acolo slabe sanse avem la victorie!
Nici nu are rost sa discutati... o sa luam bataie!
batem 0-1, gol polgar!
(29-04-2009 03:44 PM)micalaceanul Wrote: [ -> ]Nici nu are rost sa discutati... o sa luam bataie!

Corect,dar conteaza si cum. Mi-e greu sa cred altceva.Nu pot fi optimist nici daca-mi stimulez gindurile cu o tarie.Dar nu liderul trebuie sa-l batem noi,ci pe amarasteni ca noi,cu toate ca stiu ca fotbalul nu e matematica,s-au mai vazut minunatii.La o adica as vrea sa promoveze Alba si Tg Mures,sa scapam de ei.
(29-04-2009 03:44 PM)micalaceanul Wrote: [ -> ]Nici nu are rost sa discutati... o sa luam bataie!
(29-04-2009 04:26 PM)Leret Wrote: [ -> ]

Corect,dar conteaza si cum. Mi-e greu sa cred altceva.Nu pot fi optimist nici daca-mi stimulez gindurile cu o tarie.Dar nu liderul trebuie sa-l batem noi,ci pe amarasteni ca noi,cu toate ca stiu ca fotbalul nu e matematica,s-au mai vazut minunatii.La o adica as vrea sa promoveze Alba si Tg Mures,sa scapam de ei.

La unii optimismul da pe afara, la altii realismul le da fiori, trecand peste toate, tin sa va spun ca ma mandresc cu UTA, ca sper la un rezultat favorabil noua sambata 02.05.2009.
Chiar de o fi si o infrangere la scor a UTEI tot consider ca mai rusinoasa ar fi fost o neprezentare sau o retragere; excludere din campionat.

Pentru mine UTA conteaza.
Batem 2-1 :)
Batem 2-0, Tucudean si Polgar !
eu sunt de parere ca o sa pierdem meciul de la alba iulia, si cand spun asta ma bazez "doar" pe prestatia echipei de pana acum.
sper totusi sa ma insel, dar nu vad argumente pentru alt rezultat!

Forzza UTA!!!
Si eu zic ca vom pierde meciul acesta, dar se vor chinui cu noi.
Nu putem eminte pretentii pt acest meci. Din pacate
Sa fiu optimist as zike un egal 0-0
Devin poate obsedant, dar repet ce am spus inainte de fiecare meci. Nu e important rezultatul (mai ales ca jucam in deplasare si nu cu o contracandidata la evitarea retrogradarii) ci felul cum vom evolua. As vrea sa vad UTA jucand fotbal! Adica sa vad placere de a juca si o idee, o conceptie pe care jucatorii sa o aplice cu mai mult sau mai putin succes. M-am saturat de bubuiala, joc la intamplare si de atitudinea de oameni chinuiti si obligati sa faca ceva ce nu le place; pentru ca, din pacate asta este impresia pe care ti-o lasa echipa noastra in acest moment.
baieti deplasarea la alba -iulia se face?
(30-04-2009 12:20 AM)alyn Wrote: [ -> ]baieti deplasarea la alba -iulia se face?

citeste thread-ul cu deplasarile, daca nu iti zic eu. sambata dimineata la ora 5:30 in fata stadionului cu 35 de ron in buzunar. sa fii sigur ca prinzi un loc dai un pm la cip_leo ;)
voi inca nu stiti dar eu STIU! batem 1-0
In mod normal vom pierde acest meci. Oricum nu acest meci conteaza ci meciurile de acasa sa le castigam. Dar totusi daca mergem relaxati la Alba fara presiunea rezultatului in spate, cine stie.
eu sper ca maine ne intoarcem cu un punct de la alba iulia si sa batem pe jiul acasa sa iesim din zona minata!
un clasic 0-0 ar fi bun in situatia actuala si la ce jucam noi in atac...
La cum jucam infringerea e previzibila dar cum nu jucam sub presiunea rezultatului iar mingea e rotunda cine stie... FORZA UTA si drum bun galeriei.
Unirea rateaza penalty...

2-1
Pages: 1 2 3
Reference URL's