Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa XXVII: Unirea Alba Iulia - UTA (sambata, 02.05.2009 - ora 11:00)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
(03-05-2009 01:38 PM)edenbeast Wrote: [ -> ]Nu uitam de unde am plecat, binenteles, insa la doua luni de la plecare ma intreb daca nu suntem cumva tot acolo. Progresele fizice eu zic ca exista, nu stiu daca puteam recupera mai mult lipsa de pregatire din iarna, mai grav e insa ca la capitolul omogenizare am crescut foarte putin, iar din punct de vedere tactic echipa nu mi se pare ca ar interpreta ceva concret si coerent. Ori, acest aspect, trebuia sa fie rezolvat pana acum.

hai ma ca exagerezi putin. nu suntem in aceasi situatie. nu mai avem in fiecare saptamana sentimentul cu care ne-am obisnuit o buna perioada de vreme (neprogramarile) plus ca deja incepi sa uiti defapt ce ne face bucurosi, adica existenta echipei. nu performanta conteaza in acest moment,zic eu, important ii ca nu pierdem toate meciurile si ca (inca) nu suntem amenintati de retrogradare. eu zic ca echipa la sfarsitul returului se va afla undeva la mijlocul clasamentului, iar din vara vor incepe munca concreta la echipa. ieri am pierdut impotriva echipei de pe locul 1 si cu ajutorul arbitrului.deci hai sa fim bucurosi ca jucam si avem pentru ce merge la stadion
Bogdan, nu ma refeream la situatia clubului ci strict la jocul echipei. Ba da, suntem amenintati de retrogradare. E adevarat, sunt echipe care au un program mai greu decat al nostru insa daca nu castigam meciul cu Jiul, care e foarte greu, urmatorul meci il avem in deplasare la Valcea, si cu inca o infrangere suntem acolo jos. Am motive sa ma tem de felul cum va reactiona o echipa tanara, neexperimentata si cu o organizare ce frizeaza amatorismul, in spatele ei, in momentul cand se va trezi cu vreo 2 locuri mai jos decat este acum. Asa ca, in ciuda jocului prost pe care il practicam, TREBUIE sa batem miercuri!
E adevarat ca ati scandat m..e "U" cand s`a anuntat meciul nostru la Targu Mures ?
Pacat ca sunteti din ce in ce mai penibili
Sursa prietene ???????
Sau te-ai plictisit si ai zis sa te bagi un pic in seama cu baietii? Stati pe p**a voastra ca nu-i curios nimeni de voi!
pe romanianultras zicea unul chestia asta....
voi chiar nu vreti sa intelegeti ca nu e nimeni curios de voi...cine dracu sa va injure si de ce ???
cativa frati de ai movilor/galbennegrilor de la voi din peluza , din aia care nu se inteleg cu ceilalti de la voi infratiti cu cainii ,care la randul lor nu ii suporta pe clujenii de la voi prieteni cu ploiestenii (am uitat intentionat fosta prietenie cu UTA fiindca din punctul nostru de vedere e de domeniul trecutului!!!!) , inventeaza tot felul de ca.caturi despre noi pentru a crea conflicte aiurea..........si daca voi sunteti atata de prosti incat sa ii credeti ,indiferent de ce va zicem noi ca s-a intamplat cu adevarat de ce va mai obositi (si ne obositi si pe noi) cu intrebari din astea de ca.cat ????

Vlad_SUR

tot nu-mi pot imagina de unde plm le scoateti...
io i-am injurat pe clujeni! da` nu la meci, ca n-am fost, ci acasa, dupa ce am citit kkturile alea pe romanianultras... ba, astia-s mai paranoici ca mine :D
Nagy anunta: „Trebuie sa credem in noi”

Desi, in principiu, este lipsita de obiectiv pe acest final de sezon, Jiul Petrosani ramane o echipa incomoda, care vine sa le puna probleme utistilor. Roland Nagy recunoaste ca echipa din Vale are capacitatea de a surprinde UTA, daca aradenii nu-si vor recapata increderea in fortele proprii. „Se stie ca avem dificultati mari de exprimare in joc pe teren propriu . Trebuie sa ne deblocam in fata suporterilor nostri, care doresc sa vada si ei o victorie dupa atata timp. Avem datoria sa dam totul pentru cele trei puncte, in asa fel incat la finalul meciului sa ne uitam unii in ochii altora si sa nu avem ce sa ne reprosam. Intr-un fel, trebuie sa gasim si bucuria de a juca acest sport frumos si spectaculos”, spune Nagy.

Jiul nu este o echipa de prim rang, dar nici nu trebuie suestimata, iar Roli Nagy atrage atentia: „Au cativa jucatori experimentati, dar si tineri de valoare. Mai sunt si fostii utisti, care stiu ce inseamna sa joci la Arad, pe nocturna, in fata unui public precum al nostru”.
SportArad.com
da cine le-a reprosat vreodata ceva jucatorilor? cel putin din peluza nu am auzit pe nimeni ca dupa meci cand vin ei sa salute sa le reproseze ceva. chiar si la alba iulia dupa ce au luat bataie jucatorii au fost aplaudati la sfarsit de meci. jucatorii nu au ce sa ne reproseze noua celor din peluza atata timp cat meci de meci suntem prezenti si ii sustinem indiferent de rezultat.
E adevarat ca ati scandat m... "U" cand s`a anuntat meciul nostru la Targu Mures ?
Pacat ca sunteti din ce in ce mai penibili
Pages: 1 2 3
Reference URL's