sper sa invingem cu un 2-0 ca sa stam linistiti:rolleyes:
PS:nu stiu ora exacta a meciului daca stie careva rog un moderator sa modifice topicul ms:cool:
conteaza?1-0?2-0?poate sa fie si 10-9 numa sa bata uta....castigam fiindca UTA e echipa noastra si ne va face multe bucurii incepand de sambata presimt asta:)
HAHA! Marea rivalitate!:biggrin:
Vine ghihoru la Arad!:biggrin:
Sunt chiar foarte entuziasmat.Asteptam demult acest meci pentru ca nu i-am mai vazut demult pe baietii din oradea pe la noi , mi se facuse dor de ei.Sper ca se vor comporta ca deobicei impecabil.Marii rebeli oradeni + cativa oameni cu mentalitate...
In fine , ca meci in sine , cred ca desi pe clasament aparem la egalitate de puncte ei sunt superiori noua , asta e clar deci un X nu cred ca ar strica mult avand in vedere ca sunt mai buni , dar orice se poate intampla...
HAI UTA!
Am fost in tur la Oradea,acolo in 10 trebuia sa castigam,fostul pseudoantrenor l-a schimbat pe Todea pe final si ne-am prabusit.Acum e altceva,altele sint datele meciului,dar cred ca ar trebui inceput tot asa ca si cu ACU cu Mitu,Drida,Fritea,iar Pascovici sa ramana fundas central.Vasaie mi s-a parut foarte slab,poate altul acolo.Nu vad cum am pierde,egalul ar fi relativ usor de facut,dar cu o victorie,am lega 2 la rand,si am trece la categoria "echipa serioasa", am cam termina cu emotiile,ne-am putea relaxa putin si de aia eu cred ca vom castiga,nu usor dar pina la urma vom bate. Usor,usor se incheaga treaba.Cit despre ora de disputare cred ca e mai bine dimineata,decit sambata seara,la concurenta cu marile meciuri europene,uneori si locale,sau cu alte treburi de sambata seara (nunti,etc).Oricum seara vin mai putini spectatori,doar cei atasati sint prezenti.Sigur nocturna are farmecul ei,dar sa avem mai intai echipa,care sa ne farmece,apoi altele.Hai UTA !
"Cit despre ora de disputare cred ca e mai bine dimineata,decit sambata seara,la concurenta cu marile meciuri europene,uneori si locale,sau cu alte treburi de sambata seara (nunti,etc).Oricum seara vin mai putini spectatori,doar cei atasati sint prezenti.Sigur nocturna are farmecul ei,dar sa avem mai intai echipa,care sa ne farmece,apoi altele."
asta a fost de departe in top 5 cele mai stupide lucruri spuse/scrise vreodata pe acest forum!!!
asta e din ciclul: prima data medici si pe urma spitale..., sau invers???
(21-04-2009 06:29 PM)Xtreme Wrote: [ -> ]asta e din ciclul: prima data medici si pe urma spitale..., sau invers???
Sint unii care se ocupa cu clasificarea stupiditatilor,pe Forum (o fi platit pt asta ?).Stupizi saracii,ca n-au alte argumente.Altii au treaba cu medici si spitale,ce ar fi mai intai necesar ? Pai,mai intai medici ar fi zis coana Geta ,simbata ,ca fara ei nu incepea meciul. Stupizi nu ?. Cit despre UTA-Bihor, n-au nimic de zis,ca despre asta ar trebui discutat in acest loc. Suporteri de prima clasa avem,bravos ! Veniti cu problemele meciului,nu cu comentarii ce se vreau istete.Hai UTA !
Nu conteaza numai cantitatea spectatorilor ci si calitatea lor iar asta nu tine de ora de disputare. Nu poti multumi pe toata lumea, asa cum seara unii au nunti sau alte activitati, altii, chiar si sambata dimineata au servici. Cei care sunt atasati de aceasta echipa vor face oricum pe dracu-n patru si vor fi pe stadion (sunt si exceptii, cazuri in care chiar nu se poate, dar ele sunt minoritare). Deranjant nu e ca jucam dimineata in loc de seara ci motivele total aiuritoare care sunt invocate si care sunt rusinoase pentru orice club profesionist. Oricum, aici nu sunt de acord cu Leret, daca studiem, incepand din vara pana acum, ciferele in ceea ce priveste asistenta la meciuri, reiese o medie mai buna pentru cele in nocturna. De altfel, ziua au fost doar doua, cel cu Salonta in care a fost clar un numar mai redus decat in celelate partide ale acelei perioade si meciul cu Lupeniul in care stadionul ar fi fost plin cred si la 2 noaptea deoarece era primul meci dupa salvarea miraculoasa a UTA-ei de la faliment. Pana la urma, important e sa jucam bine si sa luam cele 3 puncte, si toata lumea va trece in umbra acest incident. Daca nu, cei care si-au asumat aceasta decizie trebuie sa fie pregatiti sa suporte ironiile si criticile de rigoare. Iar pe viitor sa vina cu argumente de bun simt si cu abordari serioase.
(21-04-2009 06:39 PM)Leret Wrote: [ -> ]...Suporteri de prima clasa avem,bravos ! ...
Sa fi tu suporterul model , si nu stim noi ? pana una alta unii dintre acesti "suporteri de prima clasa" au demonstrat in nenumarate randuri ca iubesc UTA mai mult decat orice altceva , au facut sacrficii si poate intr`o oarecare masura continuitatea echipei li se datoreaza lor.
In ceea ce priveste meciul : ii batem pe oradeni indiferent de ora de disputare a meciului , zi , loc .. etc.
Pronostic 2-0.
Ne tot legam ca jucam la matineu dar eu zic ca un jucator e mai odihnit dupa o noapte dormita decat daca se joaca seara cand probabil se odihnesc dupa pranz. Normal ca seara vin mai multi la stadion dar la cat dam pe curent (primaria da) tot acolo ajungem. Conteaza sa luam cele 3 puncte si daca jucam la 3am.
PS: si mie imi convine seara caci sunt cu 8 ore in urma fata de Ro si nu ma trezesc la 3 noaptea sa ma uit la Observator pe scris. Daca s-ar da meciul la Tv sau video macar pe net alfel ar sta treaba.
In tur cand ne jucam toate meciurile de acasa seara si le si castigam pe toate, atunci fotbalistii erau odihniti sau cum ? Eu cred ca toata chestia asta cu oboseala, odihna e cusuta cu ata alba si superstitia aia de care zicea Popa e o prostie fara margini. Daca e asa, de ce nu jucam pe Motorul pe papadiile alea ca acolo am castigat ? A, mi-am adus aminte, are ACU etapa acasa ca altfel...
GOLGHETERUL LUI FC BIHOR, PEDEPSIT DUPĂ EŞECUL DE LA TURDA
Cătălin Bucur, trimis la echipa a doua!
http://www.liga2.ro
FC Bihor se automutilează. Cătălin Bucur, golgeterul roş-albaştrilor, cu 10 goluri marcate în 25 de etape, a fost trimis la echipa a doua, acolo unde azi ar putea ajunge şi Raymond Lukacs, al doilea marcator al formaţiei, cu 9 goluri.
Cele 10 goluri marcate în campionat au contat mai puţin decât atitudinea jucătorului în partida de la Turda pentru antrenorii Víg Zoltán şi Mircea Fodor, care au decis să-l excludă din lot pe Cătălin Bucur, retrogradat pe termen nelimitat la echipa secundă, din Liga a III-a.
“Înaintea meciului cu Arieşul le-am cerut jucătorilor să aibă atitudine, dar la Cătălin numai asta nu s-a văzut. De aceea am decis să-l trimitem la echipa a doua”, a explicat Vig Zoltan. Sancţionarea lui Bucur, care nu are drept de joc pentru FC Bihor II, a fost avizată şi de preşedintele Tóth-Ardelean Alexandru. “Respect decizia antrenorilor, pentru că nu mai vrem încă un puci. Oricum, Vig şi Fodor nu vor scăpa nici ei de o amendă”, a mărturisit şeful orădenilor.
Bucur nu este singurul jucător aflat în câtarea băncii tehnice. Raymond Lukacs va fi judecat azi de Comitetul Director pentru nu mai puţin de trei capete de acuzare:
dezumflarea roţilor maşinii directorului sportiv, cartonaşul galben încasat „voit” cu CFR Timişoara şi atitudinea din meciul cu FC Târgovişte.
Nu mi-a spus nimeni de ce am fost trimis la echipa a doua, dar mă supun deciziei antrenorilor
Cătălin Bucur, atacant FC Bihor
in ce lume traim...:rolleyes:
Vom invinge fara mari probleme cu scorul de 2-0 :D.Forza UTA !
pe cheliosul ala,20-ul de la ei cum mm il cheama?
@adymax, seara nu e doar pentru jucatorii UTA-ei ci si pentru adversari. Chestiile legate de oboseala, nocturna orbitoare pentru gazde, razele solare care dau energie utistilor si toarna plumb in ghetele adversarilor , dupa amiezile somnoroase si alte superstitii, sunt doar niste copilarii. Un meci in nocturna e un spectacol mai atractiv. Punct! Latura financiara nu e de neglijat, iar seara vin cu cel putin 1.000 de spectatori in plus. Nu cred ca UTA isi permite sa dea cu piciorul la 2.000 de euro in momentul asta. In fine, sa ii batem pe oradeni si apoi mai vedem cum programam meciurile.
(22-04-2009 02:30 PM)cip_leo Wrote: [ -> ]GOLGHETERUL LUI FC BIHOR, PEDEPSIT DUPĂ EŞECUL DE LA TURDA
Cătălin Bucur, trimis la echipa a doua! http://www.liga2.ro
FC Bihor se automutilează. Cătălin Bucur, golgeterul roş-albaştrilor, cu 10 goluri marcate în 25 de etape, a fost trimis la echipa a doua, acolo unde azi ar putea ajunge şi Raymond Lukacs, al doilea marcator al formaţiei, cu 9 goluri.
Cele 10 goluri marcate în campionat au contat mai puţin decât atitudinea jucătorului în partida de la Turda pentru antrenorii Víg Zoltán şi Mircea Fodor, care au decis să-l excludă din lot pe Cătălin Bucur, retrogradat pe termen nelimitat la echipa secundă, din Liga a III-a.
“Înaintea meciului cu Arieşul le-am cerut jucătorilor să aibă atitudine, dar la Cătălin numai asta nu s-a văzut. De aceea am decis să-l trimitem la echipa a doua”, a explicat Vig Zoltan. Sancţionarea lui Bucur, care nu are drept de joc pentru FC Bihor II, a fost avizată şi de preşedintele Tóth-Ardelean Alexandru. “Respect decizia antrenorilor, pentru că nu mai vrem încă un puci. Oricum, Vig şi Fodor nu vor scăpa nici ei de o amendă”, a mărturisit şeful orădenilor.
Bucur nu este singurul jucător aflat în câtarea băncii tehnice. Raymond Lukacs va fi judecat azi de Comitetul Director pentru nu mai puţin de trei capete de acuzare: dezumflarea roţilor maşinii directorului sportiv, cartonaşul galben încasat „voit” cu CFR Timişoara şi atitudinea din meciul cu FC Târgovişte.
Nu mi-a spus nimeni de ce am fost trimis la echipa a doua, dar mă supun deciziei antrenorilor
Cătălin Bucur, atacant FC Bihor
in ce lume traim...:rolleyes:
Chestia cu dezumflarea rotilor a vrut sa fie o farsa de 1 aprilie, dar se pare ca nu a fost prea gustata de directorul lor sportiv. :biggrin:
E destul de ,,chinuita'' echipa ghihorenilor asa ca sper sa profitam de micile probleme din lotul lor si din interiorul conducerii, asa ca merg pe un 2-0 pentru UTA!!
Eu zic ca jucatorii fiind cu banii la zi, prime incasate, moralul primit in urma victoriei din etapa trecuta + fanaticii ei suporteri o vor ajuta pe UTA sa adune inca trei puncte mari. Asa ca pronosticul meu e 2-0 pentru noi.
Intre 2-0 si 2-1 e o diferenta atat de mare incat sa califici pronosticurile drept "aiurea"? Nu crezi ca ai cam multe ifose pentru cineva care are doar statutul de oaspete? Sunt curios daca sambata vi la meci si daca si in realitate esti la fel de incordat sau asta se datoreaza doar scutului dat de monitor si tastatura.
"ooooo.take it easy there ,tiger"
vom castiga !
va fi prima VICTORIE clara a noastra!
UTA- fc bihor 4-1!!!