cip_leo-din postul meu in dreptul tau se poate retine cel mult apelativul idiot, nu era un post dedicat eminamente tie tovarase
Iar tu "Obama de Arad" ar fi bine sa iti recitesti postul tau si sa vezi daca nu ti se potriveste mult mai bine tie, mai putin partea cu numarul de posturi unde mi-ai demosntrat deja ca esti campion.
ideea este ca nu trebuie sa uitam de unde am plecat acum doua luni, insa jignirile si atacurile dintre noi nu ne ajuta in momentul asta.
si da si eu am intrecut uneori linia dintre argumente si jignire insa au avut grija altii sa ma aduca cu "picioarele pe pamant".
asta nu inseamna ca trebuie sa ne multumim cu mediocritatea si amatorismul la clubul nostru, insa trebuie sa ne aducem aminte atunci cand avem tendinta sa criticam care este situatia la UTA si in ce conditii s-a strans acest lot.
in continuare nu avem siguranta la club, traim doar din zbaterile lui Gio si inca a catorva oameni (printre care si noi suporterii) ...falca s-a retras iarasi...bani de la autoritatile locale nu au mai venit, decat niste sponsorizari de la diferite firma portocalii de la bucuresti rezolvate de pistru.....UTA inca nu a scapat de grijile retrgradarii/desfiintarii .... altii roiesc in continuare in jurul terenului de sub stadion.....trebuie sa ramanem UNITI in continuare!
De acord cu Redpunk_One, dar nu e cazul sa ne ambalam, lucrurile sunt sub control. :rolleyes: Potoliti-l careva pe Gru, acest Fabrizio Toffolo din Campia de Vest.
(26-04-2009 12:54 AM)Gru Wrote: [ -> ]cip_leo-din postul meu in dreptul tau se poate retine cel mult apelativul idiot, nu era un post dedicat eminamente tie tovarase
Iar tu "Obama de Arad" ar fi bine sa iti recitesti postul tau si sa vezi daca nu ti se potriveste mult mai bine tie, mai putin partea cu numarul de posturi unde mi-ai demosntrat deja ca esti campion.
e bine de retinut ca ma consideri
idiot nu si senil.
nu am uitat de unde am plecat insa nu vad de ce mai deschidem subiecte despre meciurile UTA-ei daca nu putem sa ne spunem parerea despre jocul echipei. trebuie sa ne raportam doar la situatia dezastruoasa din iarna? adica sa ne multumim cu " e bine ca mai existam"?. tot ceea ce am facut impreuna in lunile alea grele - "miting", strangere de semnaturi, lupta cu autoritatile, inghitirea jignirilor de la falca iotcu si chirila, disperarea de a nu lasa UTA sa moara au fost facute pentru ca acum sa asistam relaxati la o noua prabusire? ne-am incheiat treaba? spunem si noi ca falca: fraierilor, am facut tot ce puteam face , voi nu sunteti in stare sa manageriati un club, nu e vina mea, eu m-am spalat pe maini?
eu nu accept asta. am facut atatea eforturi, am suportat atatea pentru ca acum sa ni se spuna: las ca-i bine si asa? traim?
pai hai sa transformam forumul intr-unul de pronosticuri si de exclamatii si sa nu ne mai dam cu parerea despre jocul echipei, despre antrenori, despre conducere. sa tacem si sa aplaudam ca doar asta e rolul suporterilor.
poate imi scapa mie ceva si nu ar fi anormal ( unui idiot nu poti sa-i pretinzi prea multe)
daca incalc regulile forumului pot fi pedepsit.
anunt si aici ca am renuntat la "functia" de moderator/admin si imi cer scuze daca am sarit calul in postarile mele. decizia e irevocabila.
asta vreau si eu, sa ramanem uniti dar sa si deschidem ochii sa vedem ce se intampla si sa nu renuntam la a fi vigilenti si atenti pentru ca episodul din iarna e inca actual.
asta spuneam si eu cip. nu trebuie sa ne culcam pe o ureche fiindca nu am trecut "hopul". in continuare sunt probleme, in continuare autoritatile locale ignora oficial UTA, in continuare nu avem oficial conducatori, antrenor sau investitor,etc,etc
si jocul echipei are de suferit, iar tactica poate nu este cea mai buna si nici jucatorii valorosi ,dar parca astea sunt in continuare la noi probleme de rang doi in comparatie cu cele de mai sus, nu ???
albrosu-vezi ca ti-a cazut cutia de Valium din buzunar.
cip_leo-tocmai ca situatia e grava la club explica-mi cu ce ajuti daca dai tocmai in persoanele care incearca sa faca ceva. Cu ce e vinovata conducerea clubului si jucatorii, ca nu pot mai mult?! Exista alternative reale la situatia actuala la momentul asta? Nu, atunci spune unde e crima in a fi alaturi de ei si a nu bagateliza orice efort pe care il fac chiar daca mai si gresesc.
Ceva mai mult pot jucatorii......dovada ca au revenit si au egalat si in meciul de ieri dar nu e cine sa scoata maximul din ei sa i faca mai ambitiosi si mai bataiosi sa le insufle bucuria jocului si dorinta de autodepasire pentru ca sa fim sinceri seria noastra este una foarte slaba si toti jucatorii au valori apropiate dar trebuie acel putin in plus fata de adversari si asta nu pot face decat cei care i pregatesc nu noi care ne enervam meci de meci asteptand ca la loto .....un meci reusit
(26-04-2009 12:37 PM)Gru Wrote: [ -> ]albrosu-vezi ca ti-a cazut cutia de Valium din buzunar.
cip_leo-tocmai ca situatia e grava la club explica-mi cu ce ajuti daca dai tocmai in persoanele care incearca sa faca ceva. Cu ce e vinovata conducerea clubului si jucatorii, ca nu pot mai mult?! Exista alternative reale la situatia actuala la momentul asta? Nu, atunci spune unde e crima in a fi alaturi de ei si a nu bagateliza orice efort pe care il fac chiar daca mai si gresesc.
ai sa intelegi si tu, marti, la cine ma refeream.
a fi alaturi de ei nu inseamna sa inchizi ochii la greseli si sa accepti situatia indiferent cat ar fi ea de dezastruoasa ( vezi lacatus, vezi chirila, vezi bara-sandu, vezi situatia din iarna). vad, ca desi ti-am explicat ce cred eu despre Gio, ochelarii de cal te impiedica sa vezi mai departe de propriul nas.
dreptul la opinie nu mi-l poate lua nimeni. ce crezi tu despre nivelul meu de inteligenta sau de a intelege lucrurile nu ma intereseaza atat timp cat nu jignesti.
Suntem suporterii unei echipe aflata in criza prelungita si e normal sa apara nervi certuri ....dezamagiri si chiar lehamite dar nu putem fi toti fericiti atat in viata cat si in fotbal.......suntem suporteri si trebuie sa suportam inca multe cu gandul ca o data si o data din nou vom fi ce am fost si mai mult decat atat........asta daca vrem sa ramanem adevaratii suporteri ai UTA ei !!!!!!!!!
Io cre ca trebuie sa mutam toata aceasta polemica constructiva( -why not ??) intr-o alta parte !!
Sa nu uitam job-ul pe care Cip si Seba l-au facut pentru ca UTA sa ajunga unde este.
Avem nevoie de unitate ca sa trecem ultimele piedici si sa ne salvam .
Si as mai sugera ca cei implicati sa foloseasca PM ,sau sa se rafuiasca la Old Lady Pub cu seful de acolo ca moderator.( Colin )
Fiti barbati .
Hai UTA !![/u]
o foarte mare prolblema care persista de foarte multa vreme la UTA e faptul ca jucatorii nu sunt in stare sa bata un corner ,o lovitura libera sau de suturi de la distanta ce sa mai vorbim ,unde sunt vremurile de altadata cand loviturile libere erau specialitatea casei ...la cum s-a jucat acest meci in afara de faptul ca nu s-a acordat penalty ,mai mult chiar nu meritam,iar ora de disputare nu o inteleg in ciuda explicatiilor cu bioritmul...
Punct castigat pana la urma dupa ceea ce am vazut in teren. Asa cum ma asteptam, Bihorul e o trupa sigura si inchegata, stapaneste bine jocul de contraatac si, dincolo de cadourile primite din partea brigazii de arbitrii, a fost echipa mai buna. Noi am jucat lent, fara vlaga, fara idei (ceea ce e cel mai grav) si daca lucrurile nu se vor schimba in bine rapid vom trai cu sufletul la gura finalul de campionat. In ciuda efortului din teren nu pot sa remarc pozitiv pe nimeni (as fi facut-o in cazul lui Pocuca insa a gresit grav la gol) deoarece din pacate majoritatea nu pot sa fie fotbalisti iar cei care ar putea nu sunt pusi in valoare (vezi Tucudean). Nu mai zic de Polgar care a fost penibil. In ceea ce priveste decizia de a juca de la ora 11, evidenta ma scuteste de orice comentarii.
Referitor la controversa de mai sus, a avea intelegere si rabdare nu inseamna a ne preface ca nu vedem, a tacea, a nu comenta evidenta. Este poate punctul de vedere al unora din cei care mai acum un an se straduiau sa convinga lumea ca in Arad lucrurile merg dinspre bine spre excelent. Ma asteptam sa fi devenit mai intelepti in urma acelei experiente. Inca nu mi-am pierdut speranta...
Ce orgolii, ce peluze visezi mai baiatule, si voi ne sunteti rivali? Si ca tot vorbim de umplut peluze, cred ca ne-am prezentat destul de onorabil la Oradea in tur pe cand voi nu ati avut niciodata o galerie in adevaratul sens al cuvantului asa ca lasa-ma cu nostalgiile astea gratuite.
Rezultatul este echitabil insa am avut si noi niste ocazii foarte bune de a marca pe care le-am irosit din pacate. Acum asta e, vorba multa saracia omului.
Ce are asta cu micalaca si alfa?
Usurel baietas, mai documenteaza-te ca vorbesti prostii, referitor la clone si inginerii. Pe urma, pana sa te legi de Micalaca sau de Alfa mai bine aveti grija ca va sufoca stelistii si dinamovistii in propriul oras. Doamne fereste sa promovati ca voi ati juca in deplasare si pe propriul teren.
In ultimele saptamani ne-am amagit cu ideea ca stam bine in aparare. De la nenumaratele meciuri fara gol primit si pana la declaratia lui Roli ca faza de aparare se antreneaza mai usor, totul parea sa duca spre ideea unei echipe greu de batut. Si asta ar fi bine.
Dar... Dar apararea in meciul cu Bihor a fost ... Marne. Cat pe-aci sa scoata mingea si la gol! In rest, toti joaca bine numa' ca periodic adversarii scapa singuri cu protarul nostru. Ce fain!
Daca ar fi sa gasesc un capitol la care am progresat de la primele meciuri, s pune doar conditia fizica. Da, sambata am alergat si in ultimele 20 de minute. Dar si aici e un bemol. Am impresia ca, fata de jocurile precedente, alergam mai mult dar... mai incet?! E lent, lent, lent jocul nostru.
M-a dezamagit (pentru prima data!) Tucudean. Si nu pentru ca a scazut in joc, ci pentru s-a enervat a proasta. Au fost vreo 15 minute cand pare sa aibe o singura preocupare: sa-si loveasca adversarii. La mingile pe sus nici nu mai sarea sa joace balonul, ci sa prinda o ocazie sa-i arda una la adversar. Da, si eu m-am enervat din cauza arbitrajului (care ne-a dezavantajat cu nesimtire. Dar eu sunt in tribuna, pe cand George trebuie sa-si vada de joc. Sper sa i se atraga atentia, dar sunt dezamagit de Roli ca n-a intervenit imediat cand a vazut "devierea" di jocul lui Tucu. Plus ca vorbim de un jucator de mare perspectiva si care trebuie crescut din toate punctele de vedere.
Revenind la echipa, am sesizat o nervozitatea crescuta. Si Bebe a fost nervos, poate de asta a si fost schimbat. Drida creste incet-incet, poate sa ajute echipa. Doar sa nu-i reapara legendara blazare.
Pascovici trebuie sa joace in centru! Ca altfel e jale pe acolo!
Nu stiu ce se intampla cu Fritea. Eu tare m-am bucurat cand a revenit. Dar vad ca tot se intampla ceva si nu ajunge sa ne ajute. Pacat.
Toc a fost slab, si mie mi-a dat impresia ca se crede deja fotbalist.
Polgar? O gluma. N-a reusit nicicum sa intre in joc. Poate era cu gandul la mesajele de pe hi5? Tinerii astia fraieriti de Chirila trebuie bagati la cura de dezintoxicare. Si care sa contina minim 10 km de alergare zilnica (in afara de antrenamente!)...
FCB, faptul ca apari la noi in casa si dai niste dume din astea lasate in coada de peste ma deranjeaza pentru ca voi nu ati reprezentat niciodata nimic si mi se pare deplasat sa vii si sa ne plasezi pe acelasi nivel cu voi. Nu e infatuare, nu e arogantam, e pura realitate.