deocamdata sambata la 11 dimineata. meci, din nou de 6 puncte.
teoretic si conform nivelului actual al echipelor ACU e mare favorita. sper sa nu asistam la un 0-0. nu ajuta nimanui...
Rau ne pot bate astia ,dar sunt sigur ca de dragul nostru vor lasa un 0-0.
eu cred ca vom bate,cel putin ACU are sanse mai mari de a scoate puncte din meciurile care vor urma dupa meciul de sambata
si eu merg pe o VICTORIE a noastra 3-1!!!
nu m-ar mira un 0-0 .... deja sunt obisnuit cu scorul asta...
Nu mizati pe clementa concitadinilor nostri. Vor juca pe bune, mai ales in urma infrangerii lor de la Salonta. Nu sunt fanul unor asemenea practici dar daca vroiam sa rezolvam "intr-un anume fel" niste puncte altfel trebuia procedat, avand in vedere triunghiul UTA - Salonta - ACU. Egalul ala de salon a fost o idiotenie! Dar sa privim partea plina a paharului: avem o conducere care nu se pricepe la blaturi! Sa speram ca partea goala a paharului nu inseamna ca nu se pricepe nici la fotbal!
Parerea mea ca vom termina si meciul asta la egalitate. Totusi, o victorie ar fi foarte buna, dar e greu sa o obtinem.
Indiferent de rezultat, mi-as dori sa nu vedem un meci "amical".
10 lei, biletul de intrare la derby
Au inceput pregatirile pentru derby-ul Aradului in liga secunda. CSU Vasile Goldis Arad si FCM UTA se vor infrunta sambata, 18 aprilie, de la ora 11, pe stadionul din Aradul Nou, iar conducerea gruparii studentesti au si fixat conditiile de intrare la acest meci. De marti, se vor pune in vanzare 1500 de bilete, la pretul de 10 lei.
Tichetele se vor procura de marti, pana vineri, intre orele 10 si 12,
de la biroul lui Mircea Cernatari (ultimul din tunelul de intrare pe teren). Capacitatea pe scaune a arenei din Aradul Nou este de 760, dar conducerea „alb-albastrilor” consider ca incap fara probleme aproximativ 1500 de iubitori ai fotbalului aradean. Initial, cei de la UTA au propus ca derby-ul sa se dispute in Calea Aurel Vlaicu, dar jucatorii de la CSU Vasile Goldis au refuzat sa paraseasca propria arena.
http://www.sportarad.com/index.php?optio...t_xdc_5451
Inafara de biroul lui Mircea Cernatari (ultimul din tunelul de intrare pe teren) de altundeva se mai pot cumpara bilete??
Club profesionist si asta. Biletele se vand in biroul lui X. Bine ca nu direct la Geta acasa! Of, liga mea...
Avem sanse la o victorie, pt ca cei de la ACU nu au vazut tot campionatul adunat atatia oameni in tribunele din Aradul Nou cati vom fi sambata! Asta e sansa noastra! Sa li se moaie picioarele! Altfel nu avem nicio sansa daca e pe bune!
eu merg pe un 2 solist la sigur, ACU a mers prea bine pina acum si dupa unele reguli nescrise ar urma o perioada mai proasta pt.ACU, tinind cont ca totusi lotul lor de jucatori nu e unul de performanta pe termen lung.
ne va fi destul de greu cu astia! apropro,stie cineva capacitatea stadionului din Aradul Nou?
Vreo 700. Dar acum cica e doamna Onu convinsa ca incap 1500.
Vreo sapte, opt sute de locuri.
parerea mea e ca o sa fie meci nul... din toate punctele de vedere.
Forzza UTA!!!
si asa cred ca o sa fie...un nou 0-0
(13-04-2009 05:34 PM)Kidu Wrote: [ -> ]Vreo sapte, opt sute de locuri.
Si mie mi-au spus astazi cand am fost sa cumpar bilete ca intra peste 1000, cam 1500, desi nu vad unde sa intre acolo atatia...parca vad ca o sa vanda cate bilete se vor cere si apoi ne calcam in picioare la meci...
Ceva imi spune ca va fi egal desi sper ca vom castiga...ramane de vazut
Hai k ii batem FORZA UTA 4 EVER
Care stie sa-mi spuna si mie unde este stadionul lui ACU in Aradu nou nuh ?
Io asa stiu:biggrin:
Inainte sa postezi citeste regulamentul forumului: http://www.uta-Arad.ro/forum/showthread.php?tid=3896
Aici nu se permit scrieri specifice mess-ului sau mirc-ului, sa tii minte pe data viitoare! Kidu.
Meciul cu ACU ridica o problema mare,dinainte de a incepe : la UTA cind e mai rau ,tot vin 1000-1500 de suporteri.Prevad ca sambata desi s-a anuntat vanzarea a 1500 bilete, se vor vinde doar vreo 500 (sau pe acolo) si stiu multi aradeni dornici sa vada meciul.Asta va crea la intrare o atmosfera incendiara,pentru ca vor zice :"nu mai sint bilete.le-am dat pe toate".Cum obligatia de a da 10 % inseamna 150 de locuri,chiar vor fi discutii.Eu am vrut sa ma pregatesc din timp,pina acum tot ce am aflat e "nu se dau inca bilete".Gazdele se tem de orice ("brichete",atmosfera ostila,de suporterii utisti), nu sint interesate de banii din incasari,dincontra ei evolueaza mai bine in liniste, asa ca veti vedea ca nu bat campii,vor fi mari piedici de a participa ca spectator la meci.Cum prin gradinile din vecinatate nu se poate,asaltul ce va fi la intrare,si inghesuiala din incinta vor fi probleme serioase.