Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa XXV: ACU - UTA (sambata, 18.04.2009 - ora 11)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Jucand de la inceput cu Drida,Fritea si Mitu,-cum nu odata i-am sugerat lui Popica le-am dat gol, repede,iar in prima repriza ei nu au prea contat (decit la 2-3 cornere).Apoi cu schimbarile, jocul nostru a scazut,pe final puteam fi egalati,dar am avut norc. Concluzionand : Marne foarte bun,Toc slab,Pascovici bun, Pascariu si Pocuca slabi,cam rudimentari la pase si mai ales la cap,Vasaie tare slab,Militaru acceptabil (poate creste,stie cu balonul),Mutulescu slab,nu stie pasa,poate stoper e mai bun,Drida foarte bun,Fritea acceptabil (totusi asteptam mai multe de la el),Tucudean -singurul ce da gol,deci foarte bun, D.Mitu bunicel o repriza,Leucuta ,o surpriza placuta,Edson,putea da gol,are stiinta jocului,dar e cam molcom.Sigur aprecierile sint cam exigente,la ce doresc eu de la jucatori.Deci 3 puncte de aur,cu Paste linistit,si sperante de si mai bine.Inca 3 puncte cu Bihorul si ne vom linisti.La ACU le doresc sa scape,insa nu am digerat umblatul lor la arbitru,care ne-a umplut de galbene,de lovituri libere si cornere,multe inexistente.Spre final i-a impins pe noi,ma si mir ca nu le-a dat penalty (care nu era,dar..)
Doresc tuturor celor ce simt dragoste fata de UTA,la toate nivelele de implicare, SARBATORI PASCALE CIT MAI FERICITE !
o victorie cu 3 puncte de aur... poate o victorie obtinuta cu ceva noroc, ACU a ratat cateva ocazii bune mai ales la fazele fixe... oricum e bine ca am castigat, pana la urma un cadou frumos de Pasti, avem 35 de puncte, sa speram ca vor fi inca 3 puncte cu Oradea (care a pierdut 2-1 la Turda)
M-am intors si eu de pe "mica ,dar cocheta arena din Aradul Nou" , sunt fericit , n-am de ce sa nu fiu.3 puncte benefice clar. Cred ca vor incepe sa lupte mai mult de acum cu o dorinta mai mare.
Ne vedem la meciu cu ghihoru!
Drida foarte bun?
Ma rog... meciul a fost unul frumos, jocul echipei noastre a fost mai bun decat etapa trecuta. Am mai si ratat, au ratat si ei, important e ca noi le-am dat gol iar ei nu. Nu au mai jucat ei cu stadionul plin niciodata. Sunt multumit ca am un Paste Fericit datorita UTA-ei. La Multi Ani, Batrana Doamna!
Un meci incarcat de ambitie, personal eram oarecum deranjat de declaratiile celor de la ACU insa in final zic eu ca a castigat echipa mai buna, mai iubita, (si de ce nu chiar daca este un cliseu) echipa care si-a dorit mai mult victoria.
Paste fericit tuturor si la multi ani UTA!
Zi frumoasa de sarbatoare si aniversare, un stadion micut si plin, doua echipe locale jucand fotbal, o victorie a echipei mele de suflet....urmeaza sarbatori alaturi de familie...

Sincer, am primit tot ce imi doream saptamana asta.
Super Meci , eram sigur ca va fi un scor foarte bun pentru ai nostri . Sa aveti Un paste fericit si sa fiti langa persoanele iubite ! LA MULTI ANI UTA !
Victorie foarte importanta, fara cele 3 puncte incepeam sa simtim pamantul miscandu-se sub noi si nu era bine avand in vedere ca nu avem o echipa prea stapana pe ea din punct de vedere mental. In prima repriza am fost clar stapanii terenului iar jocul destul de bun a fost incununat de reusita de mare jucator, fara exagerare, a lui Tucudean. Din pacate, in partea a doua, am trait periculos retragandu-ne in aparare si lasandu-i pe oamenii Getei sa conduca jocul. Personal nu sunt incantat deloc de maniera asta de a privi fotbalul, chiar daca esti stapan pe situatie, pentru ca o faza ghinionista te poate termina oricand. E adevarat si ca puteam inscrie noi la randul nostru daca Edson nu era... el insusi. Una peste alta meci bunicel in prima repriza, slabut in a doua dar o victorie meritata a UTA-ei, nu numai datorita exprimarii in joc ci pentru ca s-a simtit din primul pana in ultimul minut ca este echipa mare, echipa care desi teoretic juca in deplasare, in Arad nu poate evolua in realitate decat pe teren propriu.
Felicitari lui Tucudean jr pentru gol, lui Toc pentru banderola de capitan, lui Leucuta pentru debut si lui Ionut Popa pentru aniversarea zilei de nastere.
(18-04-2009 09:10 PM)Crishu Wrote: [ -> ]
(18-04-2009 07:36 PM)Remb Wrote: [ -> ]Zi frumoasa de sarbatoare si aniversare, un stadion micut si plin, doua echipe locale jucand fotbal, o victorie a echipei mele de suflet....urmeaza sarbatori alaturi de familie...

Sincer, am primit tot ce imi doream saptamana asta.

Adauga si faptul ca Poli o pierdut 4-3 si totul este mirific :X

ce tot o dati cu Poli, din cate am inteles, e Fc Timisoara, deci.....hai sa ne vedem de echipa noastra si atat.
Tare ar mai fi vrut madam' Gheorghita sa bata pe UTA! Si sa iasa dupa aia in presa cu declaratii umezite in lacrimi de crocodil despre cum doreste si ea (impreuna cu tot Aradul) ca UTA sa scape de retrogradare. Si ca e mandra de "baietii ei" care au aratat caracter si au invins desi pana si ei isi doresc o UTA puternica.
Ah! Cred ca avea vreo 50 de declaratii deja pregatite scumpa doamna Getuta!
Si nu i-a iesi! Of, of, of, ce dura e viata asta!
Si atunci sangele oltenesc a iesit la iveala. Impreuna cu frustrarea. Si trosc cu doctorita dornica de sex, trosc cu uratele flori alb-rosii, trosc cu aranjamentele utistilor, trosc cu amenintari.
Vai, doamna Geta! Ce usor e sa fii binevoitor, amabil si spiritual cand castigi! Si ce greu sunt de suportat infrangerile! Ce greu e sa spui cu voce tare ce gandesti de fapt!
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's