Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Redirectionare procentului de 2% din impozit catre UTA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Cine poate sa imi dea mai multe detalii despre cum trebuie procedat, care sunt exact pasii care trebuie facuti?
Cipri, Seba? Am primit deja semnale la mine la munca ca sunt destui oameni care vor sa faca treaba asta si nu stiu cum. Nu am vrut sa le dau un raspuns pana nu stiu ceva sigur asadar astept un raspuns.
pai din cate stiu eu, cei 2% din impozit poti sa ii directionezi de buna voie catre ong-uri, biserica,case de copii si batrani. spre uta nu cred ca se pot directiona decat prin intermediul SCU.salariatul trebuie sa completeze o cerere pe care sa o depuna la finante. dar sa fie mai usor poti stange mai multe cereri si o persoana sa le depuna pe toate.
SCU ar putea da un comunicat firmelor mari din Arad cu solicitarea de redirectionare a 2% spre club.daca sunt destui aradeni care sa directioneze acei 2% s-ar strange o suma frumusica in fiecare luna.
Bogdane, clubul este organizat tot ca un ONG sub forma unei societati non-profit, deci ar trebui sa se poata redirectiona acel procent de 2%.
se completeaza formularul 230 si se depune la Administratia Finatelor Publice Arad
Forumarul 230 de unde se poate procura, iar daca sunt completate mai multe formulare se pot depune de catre o singura persoana?
Formularul 230
http://discutii.mfinante.ro/static/10/An...0_2008.pdf

asta e formularul ce trebuie completat si depus la AFP pana in 15 mai 2009.
se pot depune oricate de oricine.
Cipri mersi pentru raspunsuri insa vezi ca nu merge linkul, dar lasa ca l-am gasit aici:

http://www.doilasuta.alaturidevoi.ro/directioneaza2.php
Merge linkul lui Cip. Ar trebui sa se faca o campanie de completare a formularelor prin fabrici si firme. Voi sa ajutati sa completeze oamenii formularul si sa le depuneti. Sunt sigur ca s-ar strange mii de cereri. Eventual sa dati un comunicat ca cei interesati pot veni la club si sa-i ajuati acolo. Apropo: -care e codul fiscal al FCMUTA si contul bancar?
vreau si eu sa directionez cei 2% din impozit pentru U.T.A. .....daca a facut cineva acest lucru....sa imi spuna si mie ce pot sa fac
Tocmai asta spunea cip mai sus, completezi formularul 230 (il gasesti la linkurile de mai sus) si il depui la finante.
Permite statutul actual al Utei primirea de cei 2%?
Am inteles ca trebuie societate nonprofit.....Uta numai e S.A.?

Astept lamuriri, daca se poate sa putem demara noi, cativa, completarea si depunerea a unor astfel de formulare pana la sfarsitul lui Aprilie 2009.
FCM UTA Arad este asociatie nonprofit si , fie vorba intre noi, nici nu se va transforma prea curand in SA, din pacate.
deci la fel ca si SCU sau asociatia chinologica ori SMURD ori ce alta draci=ovenie de asociatie nonprogit "primeste" cei 2 % din impozitul pe venit.
data limita de depunere a formularelor este 15 mai 2009
Cipri, nu stiu datele exacte ale clubului ce trebuiesc completate pe fisa cum ar fi:
Codul de identificare fiscala si un cont bancar.

Ma poti ajuta? Mersi.
FCM UTA Arad
Calea A. Vlaicu, nr. 36, Arad
C.I.F. RO16624388
Cont bancar : RO37 BUCU 5750 1382 2511 RO01 - deschis la ALPHA BANK Arad
sau RO67BRDE020SV05955470200 deschis la BRD – GSG sucursala Arad
dar cel mai bine e sa asteptati pentru numarul de cont pentru a ni-l comunica oficial cei din club avnad in vedere desele "popriri" la care a fost supus clubul.
Ok, numai sa fie cat mai repede. Mersi!
cum se poate dirija impozitul pe venit unei organizatii care are conturile blocate tocmai de stat (adica acelasi stat care ar trebui sa redirectioneze aceste venituri) ???
pai se poate doar ca, daca UTA are conturile poprite, banii dirijati spre club vor merge tot la stat in contul datoriilor
pai macar asa mai scapa clubul de datorii....si cine stie,poate cu timpu scapam de datorii si se scoate si ceva castig din chestia asta
Despre 2%
Ok 2% din impozite(persoane fizice)este o suma simbolica,si ca atare nu prea ajuta. Plus ca se ocupa FINANTELE PUBLICE de calcularea sumei si mai apoi de virarea lor.....e frectii la picior de lemn.
Mult mai repede s-ar putea trece la S.A. si prin vanzarea acctiunilor ar rezulta o suma pre stabilita necesara pt un anume scop. Nu cred ca ar fii probleme.
Pages: 1 2
Reference URL's