Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Redirectionare procentului de 2% din impozit catre UTA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Intr-adevar, 2% din impozit nu e mult, mai ales in cazul persoanelor fizice, si ar fi mult mai convenabila existenta unui SA. Momentan insa forma de organizare a UTA-ei este asociatia si redirectionind cele 2 procente macar poti sa faci ceva concret acum pentru UTA. Daca 5000 de persoane fizice ar gindi la fel s-ar putea face o diferenta.
Imi confirma si mie cineva datele clubului? Mersi.
Oare stiu 5000 de persoana de acesata dorinta cu cei 2%?nu prea cred!nu sar putea da in public ca sa stie mai multa lume,pt ca daca numa cei care viziteaza forumu stiu atunci nu o sa facem nu stiu ce!este doar o parere!
Sunt multe organizatii non profit care zilele astea , fiind in concediu, mi-au batut la usa cu formulare 203 completate, si imi cereau sa completez doar datele mele ; ca ei se ocupa de restu (depunerea lor).......binenteles ca nu am acceptat, dar nu pot sa ajung la finante sa depun pt UTA, pentru ca pur si simplu nu am timp.....

intreb doar: nu se poate face asa ceva (dor to dor) si pentru UTA?
De cativa ani exista treaba asta cu 2%. As fii tare curios sa ne comunice de la club cam cati bani au intrat la UTA,pe sistemul 2%.
Probabil ca auditul minune facut cu putin timp in urma cuprinde si chestia asta.
Sustin in continuare ca Societatea pe Acctiuni este singura cale de scapare de vesnicile probleme financiare,si asigura continuitate.
@Remb, se pot face multe pentru UTA dar...cine vrei sa faca treaba door to door pentru UTA, de exemplu?
i contul UTA-ei va spun eu cati bani au intrat cu redirectionarea celor 2 % - 0 lei..chiar daca poate au fost unii care au depus form 230 "popriinduse" conturile s-au dus inapoi.
acum din nou se tot deschid conturi noi pentru a putea fi facute diverse plati sau incasari. cred ca la o verificare simpla UTA are vreo 15 conturi deschise...:tongue:
@Kid - habar nu am ce cont e cel mai potrivit pentru redirectionarea celor 2%.
Se pot da si la SCU, ca nu are contul blocat. :biggrin:
Eu dau la SCU. Asa ar trebui sa faca membri.
Trec azi sa platesc cotizatia, la Pub. Din cate stiu, is restantieri o gramada. Nu stiu de ce v-ati mai inscris... unii
Societate NONPROFIT- adica ??? nu poti sa scoti un ban(profit),nici macar teoretic.
In conditii normale,(dar mai ales in criza) nimeni nu baga bani(sute de mii de euro)in asa ceva
In afara de -inginerii financiare-nu ajuta la nimic societatile NONPROFIT mai ales intr-o competitie.
Cred ca si cu un simplu SRL cu X asociati ar fii o forma mult mai eftina de intretinut.
Pages: 1 2
Reference URL's