Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Ionut Popa
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Ionuţ Popa despre ...situaţia financiară a clubului UTA

[Image: popa.jpg]

„E greu, e foarte greu. Să nu-şi imagineze nimeni că la UTA s-au rezolvat problemele. În continuare este mare nevoie de bani, pentru că sunt datorii de achitat şi apar diverse facturi. Continuăm să punem cu toţii din club banii jos când sunt plăţi de făcut, pentru că nu sunt bani. Dacă ar fi să mulţumim cuiva că UTA există, trebuie să începem cu Sandu Ion, Giovanni Catanzariti, Marius Ţucudean, Gheorghe Cozma, Gheorghe Falcă, Eusebiu Pistru. Ne ajută mai multă lume, cum ar fi domnul Marandiuc, care a plătit cazarea pentru cantonamentul de dinaintea meciului cu Salonta. Nicu Chiş ne va găzdui în cantonament pentru meciul cu Turda. De asemenea, Giovanni are o serie de prieteni italieni care oferă sponsorizări”.

... despre meciurile cu Târgovişte şi Liberty
„UTA are restanţe mari din punctul de vedere al pregătirii. Echipei îi lipsesc 40-50 de antrenamente şi vreo 8 meciuri amicale în comparaţie cu celelalte echipe. Înaintea meciului cu Târgovişte am încărcat puţin fizic echipa, pentru că aveam două zile în plus la dispoziţie. Jucătorii n-au avut prospeţime în acel meci, de aceea au ratat atât de mult. Nu s-au putut concentra la finalizare, deşi ocazii au fost multe. Acel meci trebuia câştigat, nu am luat în calcul şi un rezultat de egalitate. Meciul de la Salonta l-am pregătit în alt sistem. Am jucat în modulul 4-4-1-1 adaptat pentru un meci în deplasare în care ne-am propus să nu pierdem. Echipa a răspuns de la mijloc în jos. Au fost probleme în atac, unde Ţucudean rămânea izolat, pentru că mijlocaşii n-au reuşit să-l ajute corespunzător. Până la urmă am obţinut un punct mulţumitor”.

... despre Paşcovici
„S-a antrenat separat, într-un program mai uşor, la începutul săptămânii. Are o problemă la picior şi sincer nu cred că-l putem recupera până la la ora meciului cu Turda”.

... despre accidentaţi
„Ei au suferit accidentări în meciul cu Liberty. Croatul are o problemă la ligamentul colateral al genunchiului, iar Nădăban s-a ales cu o contractură musculară. Se antrenează mai uşor şi nu ştim încă dacă se recuperează. Este posibil să-şi revină, dar rămâne de văzut. Încă nu mă pot pronunţa”.

... despre Sergiu Muth
„Marcel Coraş ni l-a recomandat. Băiatul a avut o problemă medicală când a venit la Arad, apoi a forţat şi s-a reaccidentat. Acum este refăcut şi a fost convocat la lotul naţional de juniori. Pare un jucător interesant, are un fizic bun şi cred că poate să facă pasul spre prima echipă. Va avea şi el şansa lui”.

... despre Edson
„Sincer, nu-l cunosc prea bine. L-am văzut o singură dată jucând împotriva Iaşiului, pe când eram antrenor acolo şi nu pot să mă pronunţ. Atunci am văzut destule calităţi la el, dar mi s-a părut dezorganizat în joc. Am auzit destule lucruri bune despre el şi nu pot decât să sper că va aduce un plus de forţă atacului”.

... despre sud-coreeanul Lee
„Îmi pare rău, dar a greşit mult. Nu a fost exclus pentru o singură abatere. S-a certat cu Bebe Mitu şi a sărit la bătaie la el. Apoi, la Piteşti şi-a aruncat tricoul, nemulţumit că a fost schimbat. N-am văzut faza, dar mi s-a povestit. Săptămâna trecută, nemulţumit după o deposedare a lui Toc, a sărit să-l bată şi pe el. Nu e un fotbalist rău, dar străinilor din fotbalului românesc li se acordă prea multă importanţă. L-am ajutat cu bani, i-am cumpărat ghete din banii mei, am făcut destule pentru el şi mă aşteptam la un altfel de comportament. Din punctul meu de vedere, Lee e liber să plece”.

... despre Dumitru Copil
„Cu el este o poveste interesantă. A plecat în Scoţia la vârsta de 15 ani, iar pe acolo am auzit că şi-au bătut joc de el. Nu prea l-au băgat în seamă, nu s-au ocupat de el şi a ajuns să joace şi portar la un moment-dat. A pierdut timpul degeaba acolo, iar acum are de recuperat. A mai slăbit, se pregăteşte, îşi doreşte. La ce calităţi are, Copil poate să joace atât ca mijlocaş lateral într-un anumit sistem, cât şi în spatele vârfurilor”.

... despre Pocuca, Mutulescu şi Jăpălău
„Predrag e un tip foarte liniştit. A intrat repede în ritm şi dă siguranţă echipei. Poate aţi observat că uneori driblează în careu, ceea ce e rar pentru un fundaş central. Comunicăm bine cu el, deoarece cunoaşte italiana. Pe Mutulescu nici nu-l vezi, nici nu-l simţi, e un copil cuminte, care îşi doreşte să devină fotbalist. El e obişnuit să evolueze ca fundaş central, dar de nevoie l-am mutat ca închizător, pentru că are calităţile necesare, dar mai are de învăţat. De exemplu, pasează mult în lateral, ceea ce pentru un mijlocaş nu e bine. Jăpălău este polivalent. Acum evoluează în banda stângă, dar este capabil să joace şi în spatele vârfurilor.”

... despre Coraş şi Borugă
„Sunt prietenii mei, ne întâlnim zilnic. Gigi Borugă e finul meu. Din motive de sănătate a preferat să rămână la Gloria, dar când a fost nevoie, ne-a ajutat şi o face când va mai fi solicitat. Marcel Coraş ne-a ajutat foarte mult. Este foarte priceput la acte, s-a ocupat bine de legitimări atunci când a fost nebunia aceea, ştie bine regulamentele, oricând este nevoie de el, ne întinde o mână de ajutor. Colaborăm foarte bine cu el”.

... despre Militaru, Ghindaru şi Mitu
„Sunt jucătorii cei mai experimentaţi ai lotului, motiv pentru care de la ei mă aştept să decidă meciurile. Pretenţiile sunt mai mari faţă de ei, decât faţă de copii. Ei au aceeaşi problemă ca şi ceilalţi jucători, au de recuperat din punct de vedere fizic”.

... conflictul UTA - Ionuţ Chirilă
„Nu îmi face plăcere să vorbesc despre acest personaj. Nici acum nu pot să înţeleg cum de i s-a permis să distrugă UTA. Este de neînchipuit ce-a putut să facă aici. Din câte ştiu eu există o litigiu pe rol, la Federaţia Română de Fotbal. Din partea clubului UTA se ocupă avocatul Ioan Kocsis-Josan şi am încredere totală în dumnealui. Chirilă nu poate fi lăsat să scape atât de uşor”.

... despre obiectivul echipei UTA
„Nu putem discuta în acest moment despre alt obiectiv în afara menţinerii în Liga II. Sună mai bine menţinerea în Liga II, decât evitarea retrogradării Ştiu că sunt suporteri care şi-ar dori să promovăm, să câştigăm titlul, să jucăm în cupele europene, să jucăm în Liga Campionilor, dar trebuie să fim foarte realişti şi să stăm cu picioarele pe pământ. Suporterii trebuie să ţină cont de un lucru foarte important: toate rezultatele echipei sunt întâmplătoare. Tot ce va urma, va ţine de ambiţia jucătorilor, de determinarea lor şi de hazard. Nu se poate discuta despre o organizare, deoarece UTA, în actuala formulă, a făcut primul antrenament într-un moment în care celelalte echipe jucaseră deja primul meci oficial al returului. Echipa, deşi stă mai bine acum din punct de vedere fizic, suferă mult la acest capitol. Nu ai cum să recuperezi într-o lună ceea ce n-ai făcut în trei luni. Sunt şi probleme mari de omogenitate, de aceea spun că e mai bine să rămânem cu picioarele pe pământ”.

... despre Drida şi Fritea
„L-am întrebat pe Drida, zilele trecute, când a jucat ultima dată timp de 90 de minute. Nu mai ştia. L-am întrebat pe Fritea când a jucat ultima dată pentru 70 de minute. Nu mai ştia. Asta e problema lor. Sunt talentaţi, au experienţă destul de mare, pot ajuta echipa pe moment, numai că nu au avut constanţă în evoluţii în ultima vreme. Trebuie să se pregătească şi să tragă de ei. Spre deosebire de alţi jucători din lot, ei sunt experimentaţi, iar suporterii aşteaptă mai multe din partea lor”.

... despre Polgar
„S-a întors la Arad după plimbările din această iarnă. Nici nu a mai jucat de câteva luni, pentru că a fost accidentat, iar apoi s-a lăsat plimbat de Chirilă prin ţară. Încă nu mi-am format o părere despre el, dar pare să deţină calităţi. Îl vom vedea la treabă în aceste zile”.

... despre suporteri
„Sunt foarte pătimaşi şi dedicaţi clubului. Ei spun mereu: „Pentru noi doar UTA contează” şi tocmai din acest motiv nu pot să înţeleg cum de l-au lăsat pe Chirilă să facă absolut tot ce-a vrut la UTA. Suporterii ar fi putut să aibă un cuvânt de spus atunci când Chirilă făcea prostii, ar fi trebuit să intervină”.

... despre meciul cu Sticla Turda
„Nu va fi un meci uşor, asta e clar. Având în vedere adversarul şi situaţia noastră, singurul lucru care ne interesează este victoria. Nu intră în discuţie alt obiectiv pentru acest meci. UTA are deja probleme de lot, Turda îşi va vinde scump pielea, dar UTA va trebui să învingă”.

... despre meciul cu CSU „Vasile Goldiş”
„Mă bucur mult pentru ascensiunea celeilalte echipe arădene. Bravo lor! Au reuşit să iasă din zona periculoasă a clasamentului. Au o echipă bună, experimentată, care va pune probleme. Nu ştiu ce va fi la meciul direct, dar se anunţă interesant”.

... despre statutul lui Ionuţ Popa la UTA
„Nu sunt antrenorul echipei. Nu am nici o funcţie oficială la club. Nici nu pot să am, deoarece sunt legat de o clauză contractuală cu Poli Iaşi şi nu are sens să se plătească 50.000 de euro pentru zece etape. UTA îi are antrenori pe Roland Nagy şi Dan Ţapoş. Eu merg la antrenamente, îi consiliez pentru că sunt tineri şi ajut cum pot UTA în baza respectului pe care îl port clubului”.

(http://www.observator.info)
parerea mea ca nu merita un topic separat.
Despre Ionut Popa cu topic separat sau nu, tot ce pot sa spun este ca sunt dezamagit de el pentru declaratiile sale facute la adresa UTA-ei atunci cand era la Gloria, pentru comportamentul sau de circar in unele situatii, pentru ca nu prea are caracter si la o adica te lasa cand ti-e lumea mai draga si in plus de asta nici nu il vad ca pe o mare scula de antrenor asa cum se crede. Il consider un antrenor bun chiar si pentru liga 1 insa nu atat de bun pe cum se crede sau cum ar vrea unii.
Faceti ce vreti. Am deschis topicul doar pentru ca e antrenorul UTA-ei,chiar daca nu are nici o functie oficiala. Si pe mine m-au dezamagit acele declaratii dar in comparatie cu Chirila (care si el a avut un topic separat) e un inger...
Acum daca l-ai deschis lasa-l, nu e nicio problema daca asa ai crezut tu, tot ce am facut a fost doar sa imi exprim si eu dezamagirea fata de el.
Merita deschis topicul, chiar daca, asa cum declara el insusi, in prezent NU are nicio functie oficiala la club. Dar e implicat, asta fara doar si poate.

Nu pot sa-l judec pe Popa ca antrenor, are rezultate medii dar obtinute in prima liga, unde putini ajung. Asta ii garanteaza totusi un loc intre primii 20-25 de antrenori romani actuali.
Dar ca si caracter, am mari rezerve.
Stiu ca a sustinut UTA chiar si pe cand antrena Iasiul si-l felicit pentru asta. Dar comportamentele "de circ" nu-i stau bine si-l sfatuiesc sa faca eforturi sa renunte la ele.

De asemenea a gresit mult in declaratiile despre Gloria si UTA.
Si greseste si acum in afirmatiile sale despre suporteri.
Ar fi bine sa nu se lase influentat de cei ce au cuie impotriva suporterilor, indiferent de functia lor in (sa zicem) administratia locala.
Ionut Popa este un circar ipocrit si fara caracter, care stie sa faca faza de aparare si aseaza binisor echipa in teren. Nu l-am simpatizat niciodata, dar dupa episodul de la Coandi si repetatele atacuri la adresa suporterilor, nu mai vreau sa aud de el.
ionut chirila " a facut un oras intreg " si nu a fost nici o problema; cine nu il cunoaste pe Ionut Popa il face circar, cine il cunoaste il face mucalit, nimeni nu e profet la el acasa; tinand cont ca suntem in Postul Pastelui ar trebui sa fim mai toleranti. Daca va ramane si din sezonul urmator la UTA eu cred ca va face treaba aici, iar acest lucru e cel mai important, rezultatele vorbesc.
"Singurii care au facut ceva pentru UTA sunt Falca si Sandu Ion, restul sunt chibiti"
"Suporterii trebuie sa dea sigla si culorile acestei echipe" (Gloria)
"Daca suporterii zic ca iubesc aceasta echipa de ce l-au lasat pe Chirila sa faca ce vrea?!"
Cateva mostre de caracter marca Ionut Popa. Suntem toleranti prin faptul ca nu am rapsuns public acestor mitocanii, dupa cum merita. Asta nu sterge cu buretele calitatile sau lucrurile bune facute de Ionut Popa; insa prea multi il vad ca un personaj providential si pasaminte singurul antrenor care ar putea sa antreneze UTA cu succes. Fiecare om trebuie privit asa cum e. Intre sanctificare si demonizare e un spatiu suficient de mare pentru a i se gasi si lui Ionut Popa un loc.
de ce trebe neaparat sa-i manjiti cu KAKAt,pe toti ???? sa ne para bine ca ne ajuta cineva.
Sau ar trebui sa faca Falca si antrenamente si consiliere si tot ???
Trebuie sa intelegem ca dragostea trece prin stomac, e foarte greu sa gasesti un antrenor, jucator sau maseor care chiar iubeste UTA !! Si nu ii vorba doar despre UTA,despre orice club dealtfel, noi suporterii de multe ori incurcam respectul lor, salariul lor, numele lor, identitatea lor cu dragostea pe care o simtim noi pentru UTA !!

Fie ca-i Todea, Fritea, Ghita, Ionut Popa sau Petschovschi is simpli oameni legati de club intr-un fel sau altul si care in anumite circumstante cunosc o alta UTA, o UTA care pentru ei nu exista.

Noi sa fim sanatosi, cat despre Ionut Popa, ce sa zic.. totusi pana nu o venit criza si avea loc de munca stabil era foarte UTA-ist, si acuma ii, insa el vede altfel $ituatia, sper sa faca treaba si la anu sa ne putem bate pe unul dintre locurile promovabile.
(08-04-2009 04:22 PM)monoga Wrote: [ -> ]de ce trebe neaparat sa-i manjiti cu KAKAt,pe toti ???? sa ne para bine ca ne ajuta cineva.
Sau ar trebui sa faca Falca si antrenamente si consiliere si tot ???

Unii s-au manjit singuri cu kkt, noi doar constatam.
@monoga: Daca nu intelegei mai citeste odata, mai atent, si daca tot nu intelegi intreaba ca nu-i nici o rusine; decat sa tragi concluzii aiurea...
(08-04-2009 03:05 PM)albrosu Wrote: [ -> ]Ionut Popa este un circar ipocrit si fara caracter, care stie sa faca faza de aparare si aseaza binisor echipa in teren. Nu l-am simpatizat niciodata, dar dupa episodul de la Coandi si repetatele atacuri la adresa suporterilor, nu mai vreau sa aud de el.
Grele cuvinte,totusi trebuie sa acceptam ca dragostea de un club a suporterilor difera de cea a jucatorilor sau antrenorilor.Ma consider amic cu Ionut,il cunosc de la inceputuri,nu-i impartasesc toate parerile,cred ca vrea sa faca bine la UTA. Nu cred ca suporterii nu pot fi criticati (unii chiar strica,din prea multa dragoste),dar si I Popa ar trebui sa fie mai reticent in exprimare,sa lase aerul de "vedeta superioara" aflata acum la UTA ,si care poate spune orice.Dar "circar ipocrit,fara caracter,etc" cred ca nu e ,cred ca avem de-a face cu cineva, care ori nu l-a simpatizat niciodata,cum recunoaste (fiecare cu preferatii lui,sper ca albrosu nu-i apreciaza mai mult pe Lacatus,Stan,Barbu,sau "interesantul"Chirila),ori care sare calul. Vrem sau nu I. Popa e cel mai bun produs al antrenorilor locali de la Coco incoace.Cariera si rezultatele stau marturie,asta pentru cine le cunoaste.Sint sigur ca la anul viitor va sta la UTA doar pe bani frumosi,dar la fel de sigur sint ca acum vrea sa faca bine.Sa nu-i injuram pe cei ce chiar fac ceva.Treaba e valabila si cu cei ce dau sau au dat bani,daca nu-i putem iubi sau lauda,e bine sa nu-i hulim.Parerea mea.
Perfect de acord dar si cei care vin sa dea o mana de ajutor sa nu inceapa prin a lovi tocmai in cei care pana acum au stat singuri in bataia gloantelor. Mai ales daca au fost la cateva sute de kilometri de evenimente.
Nu am dat cu parul, nu l-am injurat, ci doar mi-am exprimat parerea pe un forum. In ceea ce priveste: fiecare cu preferatii lui,sper ca albrosu nu-i apreciaza mai mult pe Lacatus,Stan,Barbu,sau "interesantul"Chirila, imi pare rau sa va spun, dar nici macar ca si gluma nu e buna. Jucatorii si antrenorii nu trebuie neaparat sa iubeasca clubul care ii plateste, e suficient sa il respecte. In momentul in care a facut acea declaratie la Coandi, Ionut Popa nu era angajat al clubului UTA, dar pentru ca UTA l-a lansat in fotbal, pentru ca UTA i-a platit ani buni painea, ar fi meritat ceva mai mult respect. Comportamentul lui denota ipocrizie si lipsa de caracter, corect? Banuiesc ca nu mai trebuie sa explic si partea cu "circar", ca e cunoscut de o tara intreaga.
De acord cu ce ziceti,dar cred ca acum nu e momentul sa fim prea "arzatori",acum cel mai bun remediu si raspuns ar fi o victorie cu Turda si de ce nu alta cu ACU,dupa aia am vedea mai roz lucrurile. Dar se poate ?
Domnule doctor, cititi programul de meci realizat de suporteri, cititi revista realizata de suporteri, urmariti actiunile suporterilor, ascultati cantecele suporterilor la meciuri si nu veti vedea & auzi decat o atitudine "arzatoare", dar de incurajare si de sustinere totala a UTA-ei. :rolleyes:
d-le senior "edenbeast" am inteles ideea dar trebe sa vezi ca sa adunat,KKT-u si mai e putin pina ajunge sus la ventilator.
Despre ce urmeaza dupa aceea,vroia sa spuna Popa, cu mia de euroi.
Hai sa stam pina la vara, sa vedem ce bani se aduna la club,si dupa aia putem,emite pretentii direct proportionale cu sumele.
Si pe cealalta parte nimeni nu-i perfect.
Ce legatura are mia de euroi cu discutia noastra? Cat despre bani, unii au adus si ei sume frumusele si nu s-au batut cu pumnul in piept. In plus de asta un bine facut nu scuza badarania. Ambele sunt de consemnat, de apreciat respectiv de blamat. Da, tocmai ca nimeni nu e perfect vroiam sa subliniez pentru cei care il vad pe Ionut Popa ca pe un Mesia.
Iti multumesc ca scoti in evidenta usernameul meu dar sa stii ca fiind perioada de criza am taiat bugetul pentru publicitate.
Cat despre cele urat mirositoare, eu cred ca se simte o miasma mult mai urata din alte cladiri si din alte birouri nu de la UTA. Multi inca nu o sesizeaza dar nici mult nu mai e...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's