Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa XXIV: UTA - Ariesul Turda (11.04.2009 - ora 19)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Cu 1 victorie (la ACU) si 4 egaluri in cele 11 de deplasari, Ariesul este o echipa incomoda. Infrangeri la limita, cu exceptia meciului cu Tg. Mures. Tinand cont si de pozitia ocupata in clasament de turdeni, din nou un meci de 6 puncte. Sa speram ca, odata cu revenirea lui Edson, vom reusi sa punctam. Hai baietii, hai UTA!!!
Este foarte probabil ca meciul sa se joace in nocturna dar pentru asta in momentul in care vom stii sigur ora vom modifica si ora din topic.
Legat de meci, nu stiu de ce dar nu prea am emotii, nu imi este frica ca o sa ne impotmolim in aceasta echipa. In plus de asta nu pot sa uit cum ne-au egalat in minutul 92 la meciul din tur iar pentru asta ar trebui sa le administram un 3-0 sec.
Daca e sa vorbim de Edson, ma abtin, nu cred ca ne poate ajuta acuma...poate vreodata da......dar nu la meciul asta.
Cat despre meci.......trebuie sa batem.
pai dupa cum spunea si kidu ar trebui sa ii castigam acest meci, pentru cele 2 puncte pe care le-am pierdut la ei acasa in ultimul minut de prelungire. si asta cred ca vom face. un 2-1 sau chiar 3-1. si cred ca daca meciul va fi iar pe nocturna se va aduna iar o gramada de lume. oricum motive sa nu il bage de la 19 nu cred ca ar fi,avand in vedere ce vreme frumoasa ii in ultimul timp.
La meciul din tur golul egalizator l-am primit in minutul 92 de la................Nadaban (e adevarat pe o greseala a lui Ibeh). Ar fi cazul sa-si ia revansa si sa marcheze si pentru noi nu doar impotriva noastra. Si eu cred ca batem sambata.
vreau sa emit si eu o parere cu privire la ora meciului. avand in vedere ca duminica e pastele catolic iar duminica viitoare pastele ortodox eu cred ca ora de incepere a meciurilor trebuie sa fie cel tarziu ora 17. e valabil si daca Geta accepta sa joace saptamana viitoare pe UTA.
meciul cu Ariesul e foarte important si a devenit capital dupa parerea mea pentru parcursul viitor al echipei. o infrangere ne complica serios tentativa de salvare, desi campionatul e lung.
o victorie ne asigura sanse de 50% de salvare
Trebuie neaparat victorie nu putem pierde punct(e) acasa cu o echipa ca Ariesul Turda, mai ales ca este o contracandidata la retrogradare, etapa trecuta au pierdut 2-1 la Targoviste, cred ca scorul va fi cel putin 2-0 pentru noi...
Pe astia ii lasam morti! 3-0 pentru UTA! :biggrin:
Abia astept sambata!
Fara Drida, 3-0 zic si eu. Cu Drida, 2-1 :)). Important e sa castigam.
Batem 2-0...stadionul sa fie plin...iar U.T.A. sa faca spectacol pe teren....ramane de vazut
dovedi-ti ca aveti valoare calcati pe SPURKATZI de la turda in picioare ....
Noi ii batem (speram) pentru ca avem nevoie de puncte si pentru ca asta ne dorim in fiecare meci nu pentru a satisface rivalitatile altora. Fiecare sa isi rezolve propriile probleme! Cat despre valoare... n-avem nimic de dovedit altora, cu atat mai putin celor care au vrut sa ne transforme in satelit.
se pare ca exista confirmarea de la frf ca meciul va fi de la 19:00 in nocturna(www,sportarad.com)

Vlad_SUR

ce rivalitate?:)))))))
Citeste postarile userului caruia i-am raspuns si te vei lamuri la ce rivalitate ma refer.
Rivalitatea Turdei cu ISCT ( Industria Sarmei Campiei Turzii). Mari hoolsi de ambele parti. :))
Belbe mai e si dinamovist iar apelativul "spurcati" e folosit de obicei cu referire la suporterii stelei si ma gandeam ca o fi vreo legatura de simpatie (la nivel de echipa, suporteri etc) intre steaua si turda. In fine, oricare din variante ar fi, sau amandoua, toate astea au prea putina legatura cu meciul nostru asa ca propun sa inchidem off-topicul pe care tot eu l-am deschis. Mea culpa!
Joc dificil,de fapt ca si toate care au fost pana acum in retur,deoare ce echipa nu are DEOCAMDATA vana casa spun asa,s-a vazut si in ultimul meci de acasa .Parca le era frica sa dea drumul la minge si asta datorita faptului ca jucatori nu se cunosc prea bine inca(nu exista relatii de joc fluente)dar din moment ce acestea se vor rezolva vom avea surprize placute.
De acea,repet ca de fiecare data PUBLICUL VA AVEA IARASI UN ROL IMPORTANT CU PREZENTA S-A LA FATA LOCULUI.Sper intr-un rezultat pozitiv. BAFTA UTA.

Vlad_SUR

(06-04-2009 07:48 PM)edenbeast Wrote: [ -> ]Citeste postarile userului caruia i-am raspuns si te vei lamuri la ce rivalitate ma refer.
de la el ma asteptam sa primesc raspunsul :D
Asta-i Lee :D
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's