Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa XXIV: UTA - Ariesul Turda (11.04.2009 - ora 19)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
meci foarte slab,dar nu asta ma macina pe mine,ma intristeaza faptul ca citiva din jucatori care credeam ca sunt de perspectiva NU AU VALOARE,probabil ca ne vom salva dar pentru anul viitor ne trebuie o alta echipa ca sa putem spera la mai mult,maxim 8 jucatori din ce-i vreo 27 care ii avem in lot pot ramine si in sezonul viitor restul trebuie sa ne lase,chiar ma gandeam ,ca decit sa tii in lot 5-6 jucatori ca si (georgiu,japalau,negru,ghindaru,nadaban,drida,care nu ca nu vreau dar atit pot) si exemplele pot continua,mai bine se faceau niste eforturi si se tineau in lot un florin dan,balan s-au un ibeh si cred ca altfel era pozitia UTA-ei acum.concluzia mea este ca nu poti face rezultate cu jucatori care pot atinge ca exprimare maxim nivelul divizie C,oricum ne va fi foarte,foarte greu .
Am asteptat sa treaca noaptea,sa scap de nervi.Ce e de zis ? Pai nu cu Georgiu si Nadaban am picat in C ? In aparare Toc si Vasaie slabi (Toc grasut , nervos,cu tehnica precara),Vasaie enervant chiar ,la atatea greseli,totusi nu e incepator.Japalau nu stie pe stanga (dar stie sa joace ceva ?).Popa ,daca el face echipa si schimbarile, a gresit.Drida trebuia sa ramana,in teren,oricum e peste cei ramasi la mijloc (Georgiu de ex),B. Mitu trebuia de linceput. Sa incepi meciul cu un atacant si ala junior,acasa, e o greseala.Singurii care au jucat cit de cit au fost Marne,Pocuca,Pascovici si Lee.George Tucudean a primit mingi,doar de la piept in sus,nu are linga cine progresa.Am vazut in judet la Sebis,Ineu jucatori mai buni. Treaba e trista,pina acum am jucat cu cei mai slabi,vin vremuri grele,si tare ma tem,ca puncte vom aduna si mai greu (cum sa castigi jucand asa?).Nu am solutii,am doar regrete ca nu avem echipa. Pentru ca la anul,din cei de acum,cu parere de rau doar Lee si Tucudean pot ramane,restul sint umplutura,varza.Pacat de galerie,nu are parte de ce merita. In vreo 30 de ani am jucat 4-5 in prima divizie,ne-am obijnuit cu mediocritatea (Turda.Lupeni,Salonta etc),nu sint sperante,acum cel putin.Inchei cu remarca si antrenorii parca nu pot,nu stiu ce trebuie,dar sa joci cu Georgiu e semn de nepricepere,sau o fi avand baiatul asta vreo pila,ca el si Drida ...Ce sa mai zici de Fritea,se accidenteaza la incalzire ? Ce muschi or fi avand astia ? Eu stiu ca un jucator,oricare ar fi daca are ceva in cap si picioare poate juca o repriza,fara nici o pregatire.Acum ce asteptam,sa-i infundam pe ACU,dupa ce i-am lasat pe Targoviste si Turda cu egal ? Regret ca am mers la meci.Nici nu inteleg de ce ne trebuie nocturna,la concurenta cu alte meciuri,ca la valoarea noastra vinerea ar fi ziua de jucat. Nu se vede nici un progres,doar bubuiala,lipsa de idei,lipsa de cunoastere a sistemului 4-4-1-1,lipsa de motivatie.Pacat !
bun. asta e realitatea, cu mentiunea ca lee ala nu merita nici macar tamtamul de saptamana trecuta darmite un loc in primii 11.
ideea e ca, la inceputul returului toti stiam ca din 25 de gloabe, sa ma scuze exceptiile, nu putem scoate vreun cal de curse care sa mai si faca treaba in cursa lunga a salvarii.
cu riscul de a fi injurat, eu nu inteleg ce se vrea in acest retur: salvarea de la retrogradare sau ducerea cumva pana la vara a campionatului?
Gio, e un mare utist dar si un si mai mare visator. doar aducandu-l pe popa pe banca nu rezolvi salvarea. popa mai are nevoie si de cativa jucatori dar mai ales de un "staff" pregatit pentru "salvare".
risc din nou sa fiu bagat in origini dar cu coras si boruga langa echipa, din astea 3 meciuri scoteam 6 puncte - imoral, dar scopul e salvarea , nu? sau..?
jocul e la fel ca cel din urma cu 3-4 ani cand retrogradam cu brio in C. eu am avut ghinionul..sau sansa , sa nu vad meciul cu lupeniul si din relatarile "colegilor" am inteles ca am jucat bine, neasteptat de bine. urmarind acum 3 meciuri de 0-0 imi vine sa cred ca am fost luat la misto. pai noi nu suntem in stare de doua pase consecutive bune, nu tragem la poarta decat prin tucudean, avem mijlocasi de judet care nu au nici cele mai elementare cunostinte de tehnica sau tactica, suntem asezati in teren ca la piata de masini - unde e lobda stam gramada toti, nu e nimeni in stare sa centreze o data bine intr-un meci ( acum in 3 am vazut o singura centrare adevarata).
singurul fotbalist din lotul actual e bebe mitu care daca ar fi avut la dispozitie inca o luna le-ar fi dat clasa la toti bezmeticii din liga a 2-a romaneasca.
deci, vedem la ce nivel suntem...la ce sa ne asteptam, stimati conducatori si antrenori? la salvare? la incheierea campionatului indiferent de deznodamant? la un miracol pascal? la a saptesptemia intoarcere cu fata spre echipa a lui sandu ion helicopteristu'? la implicarea totala cu surle, trambite, fanfare, tricouri si baloane (bineinteles portocalii) a celui ce ocupa fotoliul de primar?
eu nu inteleg nimic...
de fiecare data cand vorbesc cu Gio sau cu alti membri ai staffului nu aud decat: nu avem bani, avem probleme cu jucatorii , cu banii, cu cantonamentele, inca nu s-a rezolvat situatia lui x, mai trebuie sa platim xxx lui y dar nu mi-a zis nimeni ce se vrea. ne salvam cu orice pret sau asteptam sa vedem daca ne salvam functie de mersul echipei???? atentie , asa s-a intamplat si in 2005, am asteptat sa ne salvam si pana la urma i-am promovat pe altii
SA SPERAM CA VOM RAMANE IN LIGA 2-a. Urmaresc fiecare meci cu mari emotii,iar la final vorbesc singur.Nimeni nu este mai presus de UTA.
(12-04-2009 12:15 PM)cip_leo Wrote: [ -> ]bun. asta e realitatea, cu mentiunea ca lee ala nu merita nici macar tamtamul de saptamana trecuta darmite un loc in primii 11.
ideea e ca, la inceputul returului toti stiam ca din 25 de gloabe, sa ma scuze exceptiile, nu putem scoate vreun cal de curse care sa mai si faca treaba in cursa lunga a salvarii.
cu riscul de a fi injurat, eu nu inteleg ce se vrea in acest retur: salvarea de la retrogradare sau ducerea cumva pana la vara a campionatului?
Gio, e un mare utist dar si un si mai mare visator. doar aducandu-l pe popa pe banca nu rezolvi salvarea. popa mai are nevoie si de cativa jucatori dar mai ales de un "staff" pregatit pentru "salvare".
risc din nou sa fiu bagat in origini dar cu coras si boruga langa echipa, din astea 3 meciuri scoteam 6 puncte - imoral, dar scopul e salvarea , nu? sau..?
jocul e la fel ca cel din urma cu 3-4 ani cand retrogradam cu brio in C. eu am avut ghinionul..sau sansa , sa nu vad meciul cu lupeniul si din relatarile "colegilor" am inteles ca am jucat bine, neasteptat de bine. urmarind acum 3 meciuri de 0-0 imi vine sa cred ca am fost luat la misto. pai noi nu suntem in stare de doua pase consecutive bune, nu tragem la poarta decat prin tucudean, avem mijlocasi de judet care nu au nici cele mai elementare cunostinte de tehnica sau tactica, suntem asezati in teren ca la piata de masini - unde e lobda stam gramada toti, nu e nimeni in stare sa centreze o data bine intr-un meci ( acum in 3 am vazut o singura centrare adevarata).
singurul fotbalist din lotul actual e bebe mitu care daca ar fi avut la dispozitie inca o luna le-ar fi dat clasa la toti bezmeticii din liga a 2-a romaneasca.
deci, vedem la ce nivel suntem...la ce sa ne asteptam, stimati conducatori si antrenori? la salvare? la incheierea campionatului indiferent de deznodamant? la un miracol pascal? la a saptesptemia intoarcere cu fata spre echipa a lui sandu ion helicopteristu'? la implicarea totala cu surle, trambite, fanfare, tricouri si baloane (bineinteles portocalii) a celui ce ocupa fotoliul de primar?
eu nu inteleg nimic...
de fiecare data cand vorbesc cu Gio sau cu alti membri ai staffului nu aud decat: nu avem bani, avem probleme cu jucatorii , cu banii, cu cantonamentele, inca nu s-a rezolvat situatia lui x, mai trebuie sa platim xxx lui y dar nu mi-a zis nimeni ce se vrea. ne salvam cu orice pret sau asteptam sa vedem daca ne salvam functie de mersul echipei???? atentie , asa s-a intamplat si in 2005, am asteptat sa ne salvam si pana la urma i-am promovat pe altii
Nu,Dl Cip,nu te poate injura nimeni,ca spui adevarul,unul stiut,dar greu de zis public.Intrebarea asta :"ce vrem de fapt?" mi-am pus-o si eu.Sint ultimul care as putea fi banuit de ceva rau,dar ,de ce nu se vede realitatea ? Adica murim pe teren cu ACU,si valsam cu Targoviste si Turda ?,sau speram in mila ca la Salonta ?.In fiecare meci Popica a schimbat si formula si echipa (ba 4-4-2,ba 4-4-1-1,ori 4-1-4-1,acum afara cu Mutulescu ,inauntru Georgiu,Drida si Fritea ba sint accidentati ba nu,linga Tucudean -totusi de 18 ani-nu e nimeni,Japalau nu pare a sti pe stanga,in 3 meciuri nimic etc,etc).In primul rand nu ajungem la poarta adversa,nu pasam nimic,totul e intamplare.Sigur e greu cu jucatori de C,dar sa nu bati pe Targoviste e treaba ? Fara noroc (vezi lobul linga poarta si offseid-ul scos eronat de tusiera ) eram batuti.Partea cea mai trista e ca Popica face filozofie la nivel de Div C,unde daca se stie cine degajeaza si bate loviturile libere sau cornere e destul,ca in C sau in B ,mai la coada,in primul rand trebuie sa poti fugi si sa vrei. Dar daca nu vrei sa ai atac,ca joci cu un junior,daca tot insisti cu Copil,(acum,un mort inainte de a se naste,mai tarziu greu de zis ce va fi),daca-l vezi pe Georgiu fotbalist nu e in regula.Ne asteapta vremuri grele,mai ales ca la noi arbitrii fac scoala,si avem cele mai multe femei delegate la Arad.Dar in primul rand NU STIM CE VREM.Repet,pacat de baietii din galerie,iti vine sa plangi vazand atasamentul,rabdarea si comportarea lor,vizavi de alte galerii.Nu merita rezultatele astea.Traim vremuri de cumpana.
dezamagitor, am reusit si eu sa vad un meci..., si uite ca a fost unul de zero barat. Galeria a cantat si a facut mai mare spectacol decat jucatorii in teren. Am vazut o gramada de pitzipoance..., foarte frumos, poate fi folosit la capitolul de marketing. Am vazut oameni plini de speranta, insa in marea majoritate toti au plecat dezamagiti. Aceasta echipa nu are cum sa atraga simpatii prin jocul execrabil prestat. Toti cei care vin la meci cred in clubul fanion al aradului, un simbol etern, insa sunt foarte realisti si repet: "dezamagiti"
Personal imi place punctul de vedere a lui cip, insa dupa ce constati ca, conducerea actuala e depasita de situatie, iei masuri. Repet: SCU trebuia sa ramana in consiliul director! Totusi cred ca exista un plan de afaceri, care trebuie pus in aplicare! Nu se poate sa ne multumim cu ce pica din cer! Sa nu uitam: suntem NOI cu NOI!

PS> Cristos a inviat!
La meciurile cu Targoviste si Turda am "corupt" niste prieteni care nu sunt microbisti sa vina si ei la un meci...sa vada cum e...am zis ca poate poate...fac utisti din ei, dar ce sa vada...nici macar un gol..sa vada bucuria aia de la gol.
Nu jucam nimic...dar ma intreb cum de am jucat destul de bine cu Lupeniul...oare s-au autodepasit atunci..fiind primul meci pe stadion la UTA, si-au consumat toata valoarea la meciu ala?..sau acum sunt intr-un blocaj psihic...fiiind si foarte tineri?...habar n-am.
Cat despre Coras si Boruga...nu stiu ce rezolvau...ca sa te "salvezi" cu orice pret ma gandesc ca iti trebuie si bani...parerea mea.
Lui Boruga nici la Gloria nu prea ii merge treaba.
Eu nu mai inteleg nimic. In primul rand, aseara am vazut carente la capitolul determinare, in special in prima repriza. Baietii astia stiu ceva ce noi nu stim? E rezolvata matematic problema supravietuirii si ne agitam doar noi ca fraierii? In al doilea rand... cum sa joci acasa cu Turda cu un singur varf??? In al treilea rand, inteleg ca avem probleme fizice, ca avem probleme de omogenizare si ca jucatorii au valoarea pe care o au dar sa ma ierte Dumnezeu, o idee de joc, un sambure de gandire tactica, fie ea si prost pusa in aplicare n-ar trebui sa vedem? Sau daca asta e gandirea tactica inseamna ca ne-am intors pe vremea maestrului Lacatus deoarece eu in afara de mingea lunga din centru in lateral si de acolo centrare "la ce-o iesi" eu n-am vazut altceva! In rest, nu inteleg prin ce s-a remarcat Georgiu la antrenamente de a jucat titular, nu inteleg de ce Toc nu urca, nu inteleg de ce nu jucam decat pe o singura banda (ieri a fost cea stanga dar ce folos din moment ce Japalau era mereu lasat fara sustinere intre 3 adversari), nu inteleg de ce in conditiile in care in spatele sau era inflatie de mijlocasi, Tucudean trebuia sa vina el la mijloc sa-si ia mingi, in fine nu mai inteleg nici de ce jucatorii sau antrenorii sar dupa un asemenea meci la "gatul" arbitrilor.
Cert e ca am pierdut inca 2 puncte cu o contracanditata la retrogradare si vin meciuri foarte grele. Iar asta in primul rand pentru ca echipa de la meci la meci in loc sa creasca joaca din ce in ce mai slab. Dar asta e, mergem inainte, nu am uitat ca era cat pe aici sa nu mai avem echipa deloc insa sper ca cei direct implicati in viata clubului, a echipei, sa nu foloseasca acest argument pe post de alibi perfect al incompetentei sau neprofesionalismului. Asa ca domnilor, aveti parte de sustinerea noastra dar... la munca! Daca ne-am apucat de o treaba, haideti sa o facem calumea!
0-0... din pacate incepem sa ne obisnuim cu meciurile incheiate la egaliate, insa e bine ca nu primim gol... un joc pe care il puteam castiga, a fost si bara lui Tucudean, o ocazie a lui Drida si inca vreo 2-3 ocazii in repriza a doua, una peste alta trebuie neaparat o victorie sambata cu ACU...
Cred ca se doreste supravietuirea, o stare totusi destul de obisnuita pentru UTA ultimilor ani. Nu cred ca stie nimeni daca SI va investi de la anul, nici macar el. Incercam sa mergem mai departe, asta facem. Cand chiar nu se va mai putea...Sper ca totusi sa se gaseasca ceva solutie pentru performanta, incepand din vara.

Despre meci, de-acord cu Leret, ce sa zic? Cu Georgiu si Nadaban am retrogradat, Lee si Japalau fug si cam atat, Tucudean este bataios dar nu e ajutat, Drida pare spre apusul carierei, Mitu mai putin si-l vedem antrenor secund...Cred la ora actuala "stam" in linia de fundasi si in portar, compartimente cu mult peste valoarea a ceea ce avem "mai sus". Nu stiu daca Edson va rezolva problema, deoarece el nu construieste faze. Ne poate ajuta prin talent, la vreo lovitura libera sau corner, daca il obtinem. Ati vazut ce faza a facut Nadaban, fuge din careul nostru pana in celalalt si da pasa gresita. Nu stiu de ce nu a jucat Mutulescu, insa mi se pare mult peste Georgiu. Copil a atins de vreo doua ori mingea, reusind o singura pasa buna. Cred ca UTA totusi a progresat la un capitol: pregatirea fizica.

In fine, suntem slabi, asta este. Nu avem ce face decat sa speram pana la capat. Degeaba ni se pare noua ca lucrurile merg mai bine acum la club pentru ca tot nu este o atmosfera normala. E bine totusi ca s-a varuit acel perete de pe sediu si s-a pus o stema noua.
Slab, foarte slab. Turda nu a jucat nimic fiind preocupata doar sa ne blocheze. Incepind de la mijlocul terenului.
In situatia asta a iesit in evidenta lipsa de valoare a liniei de mijloc:
- nu avem jucatori care sa rezolve usor duelurile 1-la-1
- jucatorii de banda nu stiu nici sa se demarce, nici sa sprinteze, nici sa centreze

Arbitrii au pus cireasa pe tort, aruncind spre noi cu cartonase si intrerupind temeinic orice situatie posibil periculoasa.

Faptul pozitiv e ca reusim sa blocam atacurile adverse destul de binisor. Stiu, e vorba de Turda, o echipa slabuta. Dar oricum...

Cat despre atitudine, lipsa ei este, de obicei, un semn al lipsei de autoritate in club...
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's