Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa XXIII: Liberty Salonta - UTA (04.04.2009 - ora 11)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Etapa XXIII: Liberty Salonta - UTA (04.04.2009 - ora 11)

Eu zic ca scoatem un egal, scor final 1-1.
La ce am vazut cu targoviste si mai ales ca jucam in deplasare, cred ca un egal va fi deznodamantul acestei partide de la salonta!!
Gol nu vom lua la Salonta daca va reusi Muth sa se refaca 100% care ar forma cuplu bun cu Pocuca dand acea "liniste in aparare", inpingand mijlocasii nostrii spre atac, iar de marcat are cin marca pentru noi! Am convingerea ca venim cu cel putin 1 punct de la Liberty............
Eu zic ca sambata surpriza etapei va fi la...Salonta! UTA invinge cu mari emotii, in ultima secunda a prelungirilor. Va fi un meci atipic, scor 3-2 pt UTA!
as fi vrut ca mecul asta sa aiba loc peste vreo 5 etape cand in proportie f mare se vor cunoate retrogradatele. aveam o sansa mare sa obtinem punct sau puncte.
dupa nivelul echipelor nu prea avem sanse.
seria e slaba insa si nu ar fi o surpriza sa obtinem ceva mai ales ca vom merge si noi (suporterii) peste ei. pe teren totul depinde de modul in care vor reusi mijlocasii sa-l ajute pe Tucu si felul in care apararea se va sincroniza.
Va fi un meci foarte greu,cu o echipa sudata mai bine decat a noastra,insa daca jucatori vor fi bine montati psihic si vor intelege ca trebuie sa dea tot ce au mai bun,se poate obtine un rezultat pozitiv.Sper in utilizarea formulei de joc folosita in repriza secunda a meciului cu targoviste in care Fritea si Mitu au adus un plus valoric
P.S. Mitrut ar putea si el sa aduca un plus de viteza si creatie liniei de mijloc.
suporterii intr-un nr. cat mai mare sigur vor fi acel 'SULFLU' care va inpinge echipa de la spate,dat fiind faptul ca distanta este una scurta.BAFTA UTA !!!
Eu zic un 1-1 pentru ca e greu sa nu luam gol de acolo, desi UTA a marcat de 2 etape, cred ca va inscrie Tucudean, oricum pentru noi ar fi multumitor si un egal.
Eu zic ca va fi blat si nu stiu scorul.Deci 2 solist.

PS. Meciul asta se joaca?
Claudiu Stefanuti, la Liberty – UTA

Arbitrul din Bistrita-Nasaud conduce confruntarea de la Salonta, fiind la a doua sa intalnire cu Batrana Doamna din acest sezon. Claudiu Stefanuti a mai arbitrat meciul cu Mechel Campia Turzii, castigat de aradeni cu 2-0. Sambata, e asistat de Iulian Szekely (Cluj) si Lorant Szanto (Tg. Mures). Arbitrul de rezerva vine din Turda si se numeste Sorin Mocan.
2 greu.
Blat facut pe ce? Pe bonuri de masa? Pe datorie? Unde mai pui ca desi au echipa bunicica salontanii nu sunt inca in pozitia de a vinde meciuri.
Sper intr-un rezultat bun....sper sa ne intoarcem acasa cu o victorie...nici un meci nu seamana cu celalalt....2solist
mergem ii sustinem si baieti o sa scoata o victorie, am incredere in ei. un 2-1 zic ca batem
2-1 si 300 de suporteri prezenti.
Eu cred ca nu vom pierde acolo. Cred ca echipa va depinde si de noi, suporterii , care o vom sustine pe tot parcursul meciului. Asa ca... X2.
as vrea sa castigam sau sa facem egal... normal as spune :) dar nu simt ca am avea puterea pentru un rezultat pozitiv in deplasare la momentul respectiv!
Si eu zic tot 0-0 dar sper sa gresesc si sa producem surpriza.FORZA UTA!!!
Maxim un egal.
maxim o victorie!!
Eu cred ca vom avea prima victorie in deplasare din acest retur :D.Deci 0-1.
Pages: 1 2 3
Reference URL's