Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa XXIII: Liberty Salonta - UTA (04.04.2009 - ora 11)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
(04-04-2009 09:11 PM)red-white78 Wrote: [ -> ]Si tot nu il inteleg pe Nagy de ce nu i-a introdus in repriza a doua pe Bebe Mitu si chiar Ghindaru, daca tot au fost introdusi in lotul pentru meciul de azi! Mitu in meciul de luni cu Targoviste, a jucat excelent pentru minutele jucate! De ce acum nu s-a vrut introducerea lui?? Sau, chiar a vrut Nagy sa jucam la 0-0???
FORZZA UTA!

stai linistit... si daca era blat ...(ceea ce refuz sa cred) era in favoarea UTAei, o sa vedeti asta la urmatoarea deplasare... eu inca nu cred ca la acest moment UTA are puterea sa aduca puncte din deplasari si cand spun asta ma bazez pe jocul echipei de pana acum!
Bun rezultatul de pe tabela, circ ieftin pe teren in a doua repriza. Doar cine nu s-a uitat la meci, nu a sesizat asta. Da, se faca aranjamente si la egal; meciul de azi a fost exceptia de la regula. Uitam meciul asta si mergem mai departe.
(05-04-2009 12:11 AM)raptor Wrote: [ -> ]
(04-04-2009 09:11 PM)red-white78 Wrote: [ -> ]Si tot nu il inteleg pe Nagy de ce nu i-a introdus in repriza a doua pe Bebe Mitu si chiar Ghindaru, daca tot au fost introdusi in lotul pentru meciul de azi! Mitu in meciul de luni cu Targoviste, a jucat excelent pentru minutele jucate! De ce acum nu s-a vrut introducerea lui?? Sau, chiar a vrut Nagy sa jucam la 0-0???
FORZZA UTA!

stai linistit... si daca era blat ...(ceea ce refuz sa cred) era in favoarea UTAei, o sa vedeti asta la urmatoarea deplasare... eu inca nu cred ca la acest moment UTA are puterea sa aduca puncte din deplasari si cand spun asta ma bazez pe jocul echipei de pana acum!

:)) ai fost la meci? ai vazut cum o evoluat partida?
doar cine nu stie fotbal poate sa zica de meciul de ieri ca a fost blat. dar fiecare cu parerea lui si intr-adevar.....mergem mai departe!
(05-04-2009 01:14 AM)albrosu Wrote: [ -> ]Bun rezultatul de pe tabela, circ ieftin pe teren in a doua repriza. Doar cine nu s-a uitat la meci, nu a sesizat asta. Da, se faca aranjamente si la egal; meciul de azi a fost exceptia de la regula. Uitam meciul asta si mergem mai departe.

din comentariul de la radio rezulta cea ce spui tu ,dar dupa parerea ta daca era pe bune erau ceva sanse de 3 puncte?
Sa fim seriosi, a fost o remiza de salon evidenta, ambele echipe cand din greseala ajungeau intr-o situatie potential periculoasa singurul lor scop era sa transforme acea situatie intr-una total inofensiva.
NU A FOST BLAT!!!
Catanzariti: „Multumit de remiza” http://www.sportarad.com
Saturday, 04 April 2009

Daca inaintea partidei presedintele „Batranei Doamne” s-a interesat daca Sebastian Hutan este macar pe foaia de joc, la pauza acesta a mers in vestiarul echipei. Giovanni Cattanzariti a tinut sa le transmita jucatoriilor ca pot sa obtina un rezultat pozitiv la Salonta, avand in vedere felul in care s-au desfasurat ostilitatile in prima parte. „Suntem o echipa in formare, sunt multumit ca am remizat aici. Jucatorii acum incep sa inchege relatii de joc, sa se inteleaga intre ei”, au fost primele cuvinte ale lui Caanzariti la finalul disputei. Daca la partida cu FCM Targoviste, Adrian Drida a fost printre cei mai slabi de pe teren, la duelul cu Salonta, mijlocasul a aratat o cu totul alta fata, lucru remarcat si de catre presedintele UTA-ei. „Drida a jucat foarte bine astazi. In plus de asta si Fritea a inceput sa evolueze tot mai bine. De marti va reveni si Edson si cred ca alaturi de George Tucudean va forma un cuplu redutabil in atac”, a incheiat Catanzariti.

...deci, clar, nu a fost blat!
Daca bateam Targovistea acasa eram in grafic. Nici asa insa nu e rau.
(05-04-2009 09:37 AM)Redpunk_One Wrote: [ -> ]doar cine nu stie fotbal poate sa zica de meciul de ieri ca a fost blat. dar fiecare cu parerea lui si intr-adevar.....mergem mai departe!

Hai ba las-o dracului :biggrin:
Nu imi face placere sa recunosc insa ieri a fost un meci in care atat gazdele cat si oaspetii nu s-au omorat cu firea iar asta a vazut toata lumea.
numai Redpunk_One e convis ca a fost pe bune :biggrin: fiecare cu parerea lui.
Ce mai conteaza...am castigat un punct valoros....
(05-04-2009 01:04 PM)Kidu Wrote: [ -> ]
(05-04-2009 09:37 AM)Redpunk_One Wrote: [ -> ]doar cine nu stie fotbal poate sa zica de meciul de ieri ca a fost blat. dar fiecare cu parerea lui si intr-adevar.....mergem mai departe!

Hai ba las-o dracului :biggrin:
Nu imi face placere sa recunosc insa ieri a fost un meci in care atat gazdele cat si oaspetii nu s-au omorat cu firea iar asta a vazut toata lumea.
Probleme personale m-au privat sa vad partidele cu Targoviste si Salonta. Se pare ca a fost mai bine ;0-0 peste tot,fara gol primit sau dat.Din mai multe surse intrebate se pare ca in meciul cu Liberty a fost un non-combat,sau cum sa zic meci stategic, sau Sandu+Viser =prietenie.
Singurul comentariu e ca avem o singura dorinta :sa nu retrogradam,in plus,daca se face o echipa cu 6-7 jucatori pe care putem sa-i folosim la anul cu rezultate superioare ar fi si mai bine.In rest, parca, apararea se leaga,mijlocul se cauta,atacul sta intr-un om (si ala junior-Tucudean).Dar,sa nu-l suparam pe Dumnezeu ! HAI UTA !
Nu stiu daca cuvantul "blat" e cel mai potrivit. Adevaratele blaturi se fac doar pentru 3 puncte. La Salonta am vazut mai degraba un meci la "prietenie", care mi-a amintit de egalul dintre Suedia si Danemarca de la campionatul mondial din Germania. Nu e nicio tragedie, dar sper sa nu mai am ocazia sa vad prea curand asemenea partide.

p.s. @R-1946Daca se juca "pe bune", nu cred ca aveam vreo sansa.
Pages: 1 2 3
Reference URL's