Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa XXII: UTA - FC Targoviste
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Cand se joaca (daca se joaca) meciul asta? Luni (in 30 martie) sau miercuri (1 aprilie)?
Cred ca putem spera la toate cele 3 puncte. Targovisteni nu sunt cu nimic mai presus decat noi.
important e sa fim cat mai multi la meci,un plus pt.moralul echipei,mai ales ca jucam luni la ora 19.
LUNI!? Cum asa repede?

Trecand peste asta , cred ca va fi un 2-0 cu multe probleme pe final pentru noi.Deci 1 solist.
Luni seara e ok. Avem si doua zile in plus de pregatire si nici nu vom fi prea aproape de urmatoarea partida ca sa nu ne putem recupera.
Cum ziceam, macar acasa sa castigam. Eu zic ca Targoviste e o echipa pe care putem sa o invingem, asa ca eu zic un 1.
Targoviste e o echipa de batut, pacat ca nu i-am batut in tur, parerea mea 2-0 pentru UTA.
Parerea mea este ca in 30 adica luni, de vom juca ,,bratele'' tribunelor si peluzelor aradene ii vor impinge din nou de la spate pe tinerii jucatori spre o victorie..mai ales ca targovistenii nu sunt deloc in forma, astazi mancand bataie de la mineri..problema este iesirea la suprafata din nou a doua litigii.Chirila pentru 298.000 de euro si Drida pentru 4000 parca...asa ca din nou se aduna mici nori asupra echipei pana la meciul cu targovistenii.sper ca macar cu drida sa se ajunga la o intelegere, el fiind inca titular in echipa Batranei Doamne..
(21-03-2009 10:44 PM)kristiano Wrote: [ -> ]Parerea mea este ca in 30 adica luni, de vom juca ,,bratele'' tribunelor si peluzelor aradene ii vor impinge din nou de la spate pe tinerii jucatori spre o victorie..mai ales ca targovistenii nu sunt deloc in forma, astazi mancand bataie de la mineri..problema este iesirea la suprafata din nou a doua litigii.Chirila pentru 298.000 de euro si Drida pentru 4000 parca...asa ca din nou se aduna mici nori asupra echipei pana la meciul cu targovistenii.sper ca macar cu drida sa se ajunga la o intelegere, el fiind inca titular in echipa Batranei Doamne..

dati peste gura...
batem 3-1
La cat de "bine" stam acum un litigiu de 298,000 de euro nu produce "mici mori", ci un adevarat tsunami...
Nu vad mare diferenta intre Targoviste si Lupeni , dar oricum ii vom invinge fara nici o problema.Ii batem cu 2-0.Forza UTA !
(22-03-2009 12:40 PM)Dudi_UTA Wrote: [ -> ]Nu vad mare diferenta intre Targoviste si Lupeni , dar oricum ii vom invinge fara nici o problema.Ii batem cu 2-0.Forza UTA !

Ai dreptate,daca studiem clasamentul vedem ca Targovistea nu mai are sanse sa scape,pe ei ii intereseaza doar baremul.Nu cred sa faca mare branza la Arad,mai ales ca echipa are 3 saptamani de pregatire-fizica,tactica-si normal e sa constatam un progres.Oricum cu Lupeniul am avut primul meci ,mai fara emotii,am condus lejer,pina spre final,sper ca sa avem din nou 2 goluri rapide,sa avem zile mai linistite.Eu zic va fi 3(4)-1.
Pentru 2 locuri in C se lupta Deva,Lupeniul,Acu,Turda (zic eu),si CFR (Sirma si Targovistea cred ca sint condamnate,dej),dar ne trebuie punctele luate cu astia mai ales.
va fi greu...foarte greu...chiar mai greu ca si cu lupeniu....dar sper intr-o victorie muncita de toata echipa si staf...si nu in ultimul rand noi suporterii
Quote:UTA traieste periculos
Scris de Manager
Tuesday, 24 March 2009

„Batrana Doamna” nu a facut dovada stingerii litigiilor cu Ionut Balan, Cristian Todea, Alin Ilin si Mircea Gheorghe (foto) si ar putea fi exclusa din campionat daca nu rezolva problema pana maine, la ora 12. Initial, termenul limita era fixat pentru ora 0,00 a zilei de marti, dar FRF a inteles situatia „alb-rosiilor”si le-a mai mai oferit acestora un ragaz de cateva ore. Aradenii mai invoca si faptul ca au dreptul unei amanari pana vineri si asta pentru ca disputa cu FC Targoviste a fost mutata luni, iar conform legii acest tip de litigii trebuie stins cu 72 de ore inainte de un meci oficial.

Oricum ar fi, conducatorii „Batranei Doamne” sustin ca nu au gasit cei 38.000 de euro si ca zilele acestea UTA va trai clipe decisive. Din informatiile noastre, blocajul a aparut la Alin Ilin, cu care sefii din Calea Aurel Vlaicu inca negociaza. Va reamintim ca FRF nu va mai da decizii de neprogramare pentru echipa fanion a orasului, ci o va exclude direct din campionat daca nu se achita de datoriile la cei care saptamana de saptamana isi cer banii prin intermediul Camerei Nationale pentru Solutionarea Litigiilor.
sportarad.ro
Acesta va fi glontul care va suiera cel mai puternic, in treacat pe langa capetele noastre!!Asta in cazul in care Doamne Fereste nu o sa ne nimereasca..stau si ma gandesc ca de scapam si de aceste litigii cate vor mai fi??cat trebuie sa mai ne taram k niste lei raniti asteptand-une moartea..?de unde dreq atatia jucatori?
Doamne ocroteste-i pe utisti!!!!
am o rugaminte....cand deschideti topic cu meciurile UTA-ei va rog sa scrieti si data in care se joaca meciul!scor final 2-0
castiga si UTA si ACU...asta e pronosticul meu...sunt convins ca vom avea un weekend frumos din punct de vedere fotbalistic.
(25-03-2009 12:26 PM)kristiano Wrote: [ -> ]Acesta va fi glontul care va suiera cel mai puternic, in treacat pe langa capetele noastre!!Asta in cazul in care Doamne Fereste nu o sa ne nimereasca..stau si ma gandesc ca de scapam si de aceste litigii cate vor mai fi??cat trebuie sa mai ne taram k niste lei raniti asteptand-une moartea..?de unde dreq atatia jucatori?
Doamne ocroteste-i pe utisti!!!!

stai linistit kristiano legat de datoriile la jucatori ,ce a fost greu a trecut ,au mai ramas doar roszel,mircea ilie,irinel dumitru, si sa vedem cum se rezolva cu edson si radovanovic.legat de meci eu zic ca batem clar ,minim 2-0
din cate am inteles....copii sub 14 ani au liber.......ei pot sta unde vor ei? sau numa in peluza dinspre tabela ?
Urla optimismul in voi la fel ca si in mine. Batem, dar nu fara clasicele emotii. Echipa s-a miscat bine si la pitesti, si fara cele doua greseli (defapt una ca la primul gol a fost offside cat casa, dar tusierul se scarpina la oute cu steagu') eu zic ca nu pierdeam. S-a vazut ca echipa s-a mai inchegat, insa inca nu are experienta la nivelul ligii II. Eu zic ca batem 3-1.
HAI UTA!
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's