(31-03-2009 04:31 PM)ionescu232009 Wrote: [ -> ]sa avem incredere UTA nu va retrograda.Anul viitor va promova in liga 1 sigur iar in 2011 UTA va lua titlul si va intalni Real Madrid,Schalke'04 si Atletic Bilbao in CL...am visat asta...oricum fara glume aveti incredere si iubiti UTA ca merita iubita!UTA te voi iubi mereu INDIFERENT DE SCOR!!!!!!!
sa stii totusi ca pana la faza cu promovarea anul viitor in liga 1 nu e chiar un lucru de luat in gluma sau ceva imposibil de indeplinit!:biggrin:se poate
ai grija ca atl bilbao cade anul asta in secunda division si nu stiu cand va promova!!! in rest ce pot sa zic sa dea dumnezeu sa ti se implineasca visele. la fel si eu zic ca nu vom retrograda!!!!
M-au surprins neplacut in prima repriza schimbarile din echipa fata de meciul cu Minerul Lupeni. Toc nu a urcat aproape deloc, Tucudean a evoluat aproape lipit de tusa dreapta, Japalau fara acelasi randament (parerea mea e ca nu a fost jucat, antrenorul a considerat ca nu a iesit suficient la joc, merg pe mana lui ca e de meserie) dar marea problema a fost in centrul liniei mediene. In meciul cu Lupeniul, Lee a recuperat o gramada de mingi la mijlocul terenului pe care le transorma imediat in contraatacuri periculoase, ieri Drida a fost total in plus in acea zona. In afara de asta, am avut minusuri si la capitolul atitudine, ai nostri au fost prea increzatori in progresele facute si de aici carente la concentrare si determinare.
In repriza a doua, din punct de vedere tactic si al atitudinii ne-am schimbat in bine si in fata unui adversar atat de modest am fi castigat lejer insa am avut un ghinion incredibil. A fost una din acele zile in care orice ai face mingea nu intra. Asta e, mai sunt si astfel de meciuri, pacat ca am pierdut 2 puncte cu o echipa din subsolul clasamentului si chiar inaintea unor meciuri mai dificile echipa resimte o presiune care putea fi evitata.
Pacat de gestul din final cand multi dintre jucatori au tratat cu superficialitate momentul salutarii celor care i-au incurajat. Sper ca cei care conduc echipa sa remedieze situatia pentru ca ar fi pacat ca astfel de momente sa se repete.
0-0 e un scor parsiv,a fost si ghinion,de acord,dar de ce nu ne-am urcat pe ei din min 1 ?. Apararea de bine,de rau n-a luat doar 1 gol in 2 meciuri acasa,dar in atac,e cam jale,ca nu ajunge mingea acolo decat de la gat in sus.Mijlocasii slabuti,Mutulescu nu prea stie cu pasa, Drida ,umbra si vis,iar linga Tucudean nu avem om.Poate la mijloc,Fritea,poate Georgiu,mai experimentati,sigur B Mitu de la inceput,poate Japalau in atac,trebuie facut ceva sa avem viteza si cit de cit eficienta. Fundasii laterali Toc si Vasaie nu prea urca,nu ies la pasa,de centrat nici atat.Altfel inca 2-3 meciuri asa si devenim ridicoli.Oricum am jucat cu o echipa de C,fara motivatie,slaba,nu vor mai veni des altii ca astia.Atentie, deci Popica !
Acest rezultat este datorita faptului ca nu sa facut CANTONAMENT !!
NU CRED ca dumineca seara nu au tras ei ceva .....!!
Ei inca nu au mentalitate de profesionisti .Si nici nu se intrevede la orizont asa ceva.....maybe in the next century !!
L-am vazut de cateva ori la antrenamente pe Mitu. Din pacate dupa un sfert de ora gafaie. Ar fi nevoie de el dar la momentul asta atata poate.