Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Echipa nationala de tineret
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
http://www.sportarad.com/index.php?optio...&Itemid=86

Quote:Clubul UTA a fixat deja pretul biletelor de intrare la confruntarea oficiala dintre reprezentativele de tineret ale Romaniei si Andorrei. Accesul pe arena „Francisc Neuman” va costa numai 5 lei, indiferent de sectorul in care alegeti sa luati loc. Va reamintim ca toate incasarile vor reveni „Batranei Doamne”. Dupa cum va spuneam, „tricolorii mici” sosesc joia viitoare la Arad, iar vineri, de la ora 13, selectionerul Emil Sandoi va sustine o conferinta de presa.

5 lei ori 7.000 (capacitatea maxima) egal 35.000 euro.... cam putin....
mai exact 8139 euro...e mai greu pt fizicieni cu matematica:biggrin:
Daca ar fi 10 lei poate dupa aia ne-am plange de prezenta scazuta.. eu prefer un stadion arhiplin, o atmosfera frumoasa si un rezultat frumos. (ar fi o iesire in evidenta frumoasa)
(18-03-2009 08:54 PM)Burebista Wrote: [ -> ]http://www.sportarad.com/index.php?optio...&Itemid=86

5 lei ori 7.000 (capacitatea maxima) egal 35.000 euro.... cam putin....

place matematica ta.... ;) 35.000 ron
Sa vedem insa daca se va umple stadionul.
aaaa.... ma scuzati. Vorba lui lucid... eu is la fizica, mie-mi mai da si cu erori... de aia exista calculul erorilor :))))
35.000 LEI :)) ma tot gandeam ce dumnezeu am gresit, ca doar calculul e bun... ma miram sa fi uitat tabla inmultirii...

Vlad_SUR

Tucudean ar merita o convocare pt meciu asta mai ales ca se joaca la Arad
mai mult de 3000 de bilete nu se vor vinde...
De ce?
1. e nationala de tineret
2. e sambata seara
3. adversar e Andora
4. interesul pentru fotbal si in special pentru nationale in Arad e mic
Avantaje:
- multi utisti vor veni la stadion doar pentru ca stiu ca banii pe bilete vor ramane la UTA (aici ma includ si pe mine)
Pe langa cele 3000 de bilete vor mai fi oferite gratuitati, inclusiv copiilor sub 14 ani, asa ca spectatori vor fi mai multi, dar nu si bilete vandute.
Eu zic ca o sa fie 1000. Asa-i aradeanu+motivele lui Cip.
5.Si pentru ca e televizat de TVR2
http://www.frf.ro
În ceea ce-l priveşte pe Emil Săndoi, el a optat pentru următorii 20 de jucători: Cezar Lungu (FC Steaua Bucureşti) şi Silviu Lung (FC Universitatea Craiova) - portari, Alexandru Măţel (FC Farul Constanţa), Valerică Găman, Ştefan Bărboianu (ambii, FC Universitatea Craiova), Andrei Cordoş (CFM Universitatea Cluj), Silviu Ilie (FC Oţelul Galaţi), Cătălin Păun (CF Gloria 1922 Bistriţa) - fundaşi, Gabriel Torje (FC Dinamo Bucureşti), Adrian Stoian (AS Roma), Andrei Ionescu, Eric Bicfalvi (ambii, FC Steaua Bucureşti), Laurenţiu Iorga (FC Oţelul Galaţi), Constantin Gângioveanu (FC Universitatea Craiova), Paul Pârvulescu (CS Gaz Metan Mediaş), Cătălin Doman (FC Argeş) - mijlocaşi, Raul Rusescu (FC Unirea Urziceni), Liviu Ganea (CS Otopeni), Mihai Costea (FC Universitatea Craiova) şi Ionuţ Dobroiu (FC Rapid Bucureşti) - atacanţi.

Jucătorii au început să sosească la Centrul de Fotbal Mogoşoaia încă de azi după-amiază, ultimii echipieri urmând să se alăture lotului mâine, când este programată şi prima activitate de presă premergătoare jocului de sâmbătă: de la ora 16.30 - conferinţă de presă, susţinută de Emil Săndoi şi de doi sau trei jucători, ora 17.00 - antrenament deschis presei.
Ar fi ceva, ca la intrarile de la stadion, sa se imparta fiecarui spectator, cate o bluza/vesta, galbena, culoarea Nationalei, si altfel se vor vedea tribunele, intr-o singura culoare, mai ales ca se transmite LIVE si pe TVR2, atmosfera va fi una deosebita!
HAI ROMANIA!
tot rosu se va vedea predominant indiferent cat galben imparti
mai frumos parca ii rosu ;)
si negru...
ahhh si era sa uit, sper sa nu aiba cineva pretentia sa nu-l injur pe torje....
As dori sa aflu ceva, nationala mare va putea sustine vreun meci pe stadionul nostru? si amical daca e...
Ma gandesc ca daca vom fi multi si vom creea o atmosfera deosebita, am mai putea vedea nationala pe aici.
nu. nu indeplinim aproape nici o conditie...
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's