Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Echipa nationala de tineret
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
[Image: u21q.jpg]
Tricolorii mici reusesc un egal in Rusia si vor merge la baraj. Daca ne vom califica vom fi capi de serie. Doamne ajuta ca n-am mai fost la un european de tineret din '98 atunci cand s-a si organizat la Bucuresti.
jucam cu Anglia..din pacate sanse mici sa ne calificam..
unde se joaca meciul de acasa ? care is sansele sa ne faca o surpriza si sa ni-l aduca iar la Arad ?
(12-09-2010 11:26 AM)Mario182 Wrote: [ -> ]unde se joaca meciul de acasa ? care is sansele sa ne faca o surpriza si sa ni-l aduca iar la Arad ?
nu cred k "dinozaurii" astia lasa meciul cu Anglia la..Arad..pt k de aici n-au de unde sa mai suga si ei ceva..nu stiu exact ordinea meciurilor..dar cred ca nici macar nu intram in carti pentru meciul asta!
in 9 octombrie in Anglia si in 13 octombrie in Romania .
Unde se poate viziona acest meci daca nu avem dolce sport?
Multumesc!
Am egalat prin Hora 1

Later edit: no, ca au luat iar conducerea dintr-o faza tipic englezeasca 2

Si mai later edit: deci s-a terminat 2-1 pentru Anglia.
Avem sanse bunicele in retur...
Din pacate, s-a terminat 0-0 si am ratat calificarea.
Tot raul spre bine, astfel un Torje sau un Alexe pot fi inclusi in circuitul nationalei mari.
si ce?

stiri si comentarii: Becali, Sandu si Mitica... caracterizeaza perfect situatia nationalei (mici si mari).
Apai eu nu vad in "lotul mare" un mijlocas dreapta mai bun decat Torje si nici un varf mai util decat Alexe (care ar face un cuplu bun cu Stancu).
De altfel, in ciuda meciului foarte bun facut de Pantilimon, Lung pare a fi cel mai nimerit ca rezerva a lui ... Tatarusanu la nationala mare.
Romania U21 0 - 0 KazakhstanU21
penalty ratat alibec,asta spune tot despre nivelul fotbalului romanesc
Nu ca te-as contrazice dar intr-un fotbal in care Liechtenstein conduce Lituania cu 2-0 te mai mira ceva?
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's