Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: George Tucudean
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
INTERVIU / Ţucudean: "Voi lupta pentru un loc la Dinamo, chiar dacă e concurenţă mare"
Atacantul dinamovist George Ţucudean, 20 de ani, a înscris ieri primul său gol pentru formaţia alb-roşie, în minutul 85 al partidei cu Dacia Chişinău, după ce intrase cu 20 de minute mai devreme

- George, cum a fost prima reuşită în tricoul lui Dinamo?
- Mă bucur că am dat gol sper ca ăsta să fie doar începutul. Îmi doresc să înscriu cît mai mult, pentru că asta e treaba unui atacant, şi să aduc victorii pentru Dinamo.
- Crezi că de data asta va fi mai bine pentru tine în Ştefan cel Mare?
- Sînt conştient că există o concurenţă mare în atacul lui Dinamo, dar îmi voi juca şansa. Am venit pentru a lupta pentru locul meu în echipă, nu mă dau eu bătut aşa uşor.
- Cum vezi sezonul lui Dinamo în continuare?
- Va fi dificil să revenim pe podium, dar pentru asta luptăm. Mai este şi Cupa României, un trofeu mai accesibil pentru noi în acest moment, ne vom bate pînă la final pe ambele fronturi, Dinamo nu poate fi pe locul 6!

9 goluri a marcat Ţucudean pentru UTA în turul campionatului, fiind golgeterul Seriei B2

http://dinamovisti.gsp.ro/stiri/18211/in...a-mare.htm
http://blogsport.gsp.ro/geambasu/2011/02...sc-copiii/

O gafa urata din partea unui jurnalist lucid, a carui prezenta contrasteaza (alaturi de Tolontan, Ioanitoaia si altii) fata de produsul GSP. Din textul sau se intelege ca Tucudean ar fi crescut si lansat de Dinamo. Ei bine nu, Dinamo s-a trezit cu un jucator de valoare si perspectiva datorita relatiilor de amicitie dintre cativa "oameni de afaceri".
"...În timp ce Dinamo a crescut/lansat/comercializat jucători de primă mînă sau mari speranţe ..."

Pana la urma e meritul unui club sa aiba ochi pentru tineri talentati, chiar daca nu ii creste. Daca Tucudean va avea un viitor stralucit, aproape toata lumea il va cunoaste de la Dinamo. Nu cred ca Geambasu a facut vreo gafa. Tucudean se incadreaza la categoria "comercializat", chiar si la "lansat" (in liga 1). Dar cu toate astea, tot un club de 2 lei dintr-un campionat de 2 lei va ramane.
Din textul lui Geambasu eu am inteles ca se refera strict la jucatori crescuti de Steaua si Dinamo, ulterior "lansati" si "comercializati". Insiruirea: "Cătălin Hîldan, Florentin Petre, Tararache, Marius Niculae, Marica, Radu Ştefan, Mitea, Ropotan, Alexe, Liviu Ganea, Păun, acum Ţucudean şi Rafael Stănescu" cuprinde, banuiesc, numai jucatori cu junioratul la Dinamo (minus Tucudean). Din pacate e insa adevarat, Tucudean are toate sansele sa ramana in istoria fotbalului romanesc drept "produs al lui Dinamo".
George Ţucudean, "cireaşa" de pe tort!?

SC FC Petrolul încearcă să dea "lovitura" înainte de cantonamentul din Turcia şi să aducă un atacant peste media unei echipe fruntaşe de eşalon secund. Vârful "visat" se află acum la antrenamentele echipei… Dinamo Bucureşti, cu care se află sub contract, dar există posibilitatea unui împrumut al său, pe o perioadă de timp.

Este vorba despre George Ţucudean, care a jucat în tur la UTA Arad, unde a fost "om de bază", fotbalistul născut în 1991 fiind un jucător de perspectivă, care poate să facă pasul în primul eşalon, după ce a convins în Liga a II-a.

Aducerea lui Ţucudean este una dintre priorităţi, în cazul în care nu se va reuşi un acord pentru acest transfer, "testându-se" piaţa pentru o altă variantă de "vârf" care să compenseze plecarea golgheterului Budescu la Astra.

Articol scris de Marian DIMA

http://www.liga2.ro/seria-2/bursa-transf...rt-7967322
este o consecinta a retragerii dreptului la promovare.astea cu UTA echipa de suflet etc...nu mai exista de mult,cu siguranta o sa mai apara si altii

P.S. Parca eram cu statut de membru intr-o vreme ...a.. sau nu mai conteaza
@R-1946,

La penultima actualizare a forumului numarul de mesaje s-a dublat fara ca acestea sa existe fizic, la ultima actualizare acestea au revenit la normal si de aici "retrogradarea" de la membru la junior.
(09-02-2011 03:28 PM)Kidu Wrote: [ -> ]@R-1946,

La penultima actualizare a forumului numarul de mesaje s-a dublat fara ca acestea sa existe fizic, la ultima actualizare acestea au revenit la normal si de aici "retrogradarea" de la membru la junior.

OK!..chiar nu am observat
http://www.liga2.ro/live/astra-ii-giurgi...ti-7918255
De ce sa puncteze pt. noi, cand poate pt altii...
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's