E rost de "ciupit" un punct: International joaca foarte bine in deplasare (20 puncte castigate cu 6 victorii si 2 egaluri) in schimb acasa jocul "scartaie" uneori (15 puncte castigate cu 4 victorii si 3 egaluri, de doua ori parasind propriul teren fara nici un punct).
Daca apararea isi va face datoria si prindem cateva contra-atacuri putem spera chiar mai mult:rolleyes:
Un egal ar fi un rezultat foarte bun pentru noi desi va fi greu de obtinut chiar si un egal.
Risc un pronostic :2-2:)
Chiar ma gandeam de ce nu ati deschis inca de cand s-a terminat meciul cu Lupeni topicul.
OnTopic
Ca sa jucam cred ca mai trebuie platiti ceva bani pana sa zicem ca putem juca.Nu? Sa ma corecteze cineva daca gresesc.
Daca e sa dau acum un pronostic...1-0 pentru ei. :(
cred ca mai importante sunt meciurile de acasa in lupta pentru evitarea retrogradarii asa ca ma bucur ca putem juca cu pitestiul si atat..........sa revenim cu picioarele pe pamant si sa nu punem presiune inutila pe acesti copii , mai avem mult pana departe insa suntem pe drumul cel bun !!!
Eu zic ca un egal ar fi ok, cu toate ca e sansa ca jucatorii nostrii sa intre iar la pauza cu un avantaj care sa asigure restul meciului. Pe urma, o victorie acasa.
o spun fara nici un dubiu ca pitestiul este cea mai in forma echipa din B2, vorbesc si rezultatele lor din ultima vreme! sigur ca mi-as dori sa venim cu macar un punct de acolo, dar cred ca inca mai trebuie sa muncim... poate un 1-1 :)
Forzza UTA!!!
acesti pusti sunt capabili sa joace fotbal adevarat, cel putin au momente in care ai inpresia ca sunt o echipa adevarat dar mai e mult pana departe.
pronostic international curtea de arges - UTA 0-0
Nu imi pun mari sperante in meciul asta, sper sa ma insel.
Va fi foarte greu, dar daca vor juca cu aceeasi determinare ca si in meciul cu Lupeni, eu zic ca scoatem un punct. Un punct in deplasrea e foarte mare si datator de moral! Asa ca sper la un 1-1 sau 0-0!
HAI UTA
(15-03-2009 08:28 PM)Crishu Wrote: [ -> ]0-1 centrare Lee, gol Pascovici cu capul
Unde vezi tu meciul, ca eu nu reusesc sa-l prind deloc?
Lasand gluma la o parte si eu sunt de acord ca trebuie neaparat sa castigam meciurile de acasa, dar daca o sa aducem si puncte de afara nu e rau, insa nu cred ca de la Inter! Bine ar fi sa ma insel si sa luam cel putin 1 punct, dar va fi foarte greu! FORZZA UTA!
Salut,
Meciul se joaca la Curtea de Arges sau la Pitesti? Ca sa stiu unde ma duc...
Merci
In primul rand sper sa putem juca, mai apoi cred ca putem scoata macar un egal chinuit 0-0, parerea mea...
O victorie va fi greu de obtinut, baietii trebuie sa fie la fel de determinati ca si in meciul cu Lupeniul si sa aiba si putin noroc.
Eu nu cred ca putem scoate un 0-0... Nu avem cum sa nu primim gol in cazul in care prindem un International in forma fizica buna, daca nu ii prinde marcam noi :D
Daca am veni de acolo cu un egal pentru noi va fi mai mult decat foarte bine, dupa ce am luat 4 de la Cluj si doar 1 de la Lupeni (si acela cu mare noroc pentru Minerul) poate ai dreptate, dar UTA creste la capitolul conditie fizica (si asta speram sa se vada sambata) si incetul cu incetul incepe sa se lege si jocul echipei.
Eu am zis ca va fi 0-0 deoarece cred ca ne vom inchide in aparere iar ei daca ai vazut meciul cu "U", nu sunt chiar de speriat.
Daca tin bine minte "U" cluj a luat un 3-1 de la ei..
Sa zicem un 1-1.Va fi un meci greu , dar sper sa deschidem scorul cat mai repede.
Baietii joaca cu inima, eu zic ca o sa castigam....va fi foarte greu , dar daca se vrea se poate.
sper sa jucam...daca jucam....sper sa faca un meci frumos si sa obtina un rezultat pozitiv daca se poate