Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa XXI: International Curtea de Arges - UTA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
International e una din cele mai bune echipe din serie. Cu totul altfel vor sta lucrurile in ceea ce le priveste pe CFR Timisoara, Muresul Deva, ACU Arad, Minerul Lupeni, Ariesul Turda, Mechel Campia Turzii, FCM Targoviste. UTA va termina cel putin pe locul 11!
Stai linistit. Pe 18 aprilie o sa-i livram un cadou frumos de iepuras Getutei. Mai ales ca e aniversarea UTA-ei. In rest, despre echipa din Aradul Nou numai de bine. Dar... pana la UTA!
(24-03-2009 12:07 AM)edenbeast Wrote: [ -> ]Stai linistit. Pe 18 aprilie o sa-i livram un cadou frumos de iepuras Getutei. Mai ales ca e aniversarea UTA-ei. In rest, despre echipa din Aradul Nou numai de bine. Dar... pana la UTA!

Sa nu ne faca Getuta surpriza vietii noua. Sunt pe val si au circustante atenuante sa ne trosneasca, si pe buna dreptate daca ne putem supara pe rezultat, indiferent care va fi el. Dar daca ACU, face puncte pana la intalnirea cu noi , se poate sa fie o remiza rezonabila, din care sa se aleaga fiecare echipa cu ceva. Asa cred eu ca va fi. Pana atunci UTA sa bata tot ce vine acasa, si din vara mai vedem ce o fi. Tace buna la tata lumea, cum zice bacea Miroanea. Fiecare 3 puncte inseamna enorm acum.
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's