Meci foarte important cu Lupeniul, daca pierdem ne afundam...
Batem, 2-1! Desi va fi foarte greu fara Marne! Dar mai avem o saptamana la dispozitie sa ne punem la punct cat de cat!
Nu stiu ce sa mai cred... pierdem.
Va fi greu, aici trebuie sa ajutam noi, sa jucam in 12!
Meci foarte important pentru noi, suntem la 5 puncte de primul loc retrogradabil si trebuie neaparat sa castigam, 1-0...
VICTORIA singura alternativa !
vom castiga 2-0 (Tucudean , D.Mitu )
CU UTA PANA LA MOARTE!!!
Daca nu vom castiga ne vom afunda urat de tot.
Ma incumet si eu la un pronostic: 1-1(Tucudean inscrie pentru noi)
P.S. Sper sa nu imi iasa. :)
dupa ce am vazut azi e imposibil sa nu luam mai putin de doua goluri,dar totusi sper la un egal...
banuiesc ca vom juca in nocturna cu lupeniul,cu ocazia asta am mai cistiga citeva ore in plus in pregatirea meciului,poate chiar vitale tinind cont de situatia echipei
Vom mate cu 2-0
Fortza UTA...!!
din pacate nu pot sa sper la mai mult de un 0-0 :(
Intr-adevar este o echipa mai slab cotata decat U Cluj dar eu cred ca pe astia ii putem invinge.Nu conteaza cu cat dar putem.Eu zic un 1-0.Forza UTA !!!
Stai sa se joace sa nu mai apara Doamne fereste vreo neprogramare.
Oricum sper ca publicul sa fie al12-lea jucator si sa nu asistam la huiduieli sau la alte sloganuri gen:,,Demisia,Demisia!venite din partea unora care nu inteleg ce se petrece acum la club.
Meci de 6 puncte cu o contracandidata directa. Nu avem voie sa pierdem! Oricum, campionatul e lung.
Sa speram ca in fata unei echipe care cel putin da impresia ca este mai pe nivelul a ceea ce avem acum, sa putem sa castigam deoarece e foarte important sa nu ne afundam inca de la inceput pentru ca daca jucam etapa de etapa sub presiunea locului retrogradabil este foarte greu !
avem nevoie de victorie cu orice pret mai ales ca jucam acasa,dar pt asta avem nevoie de un public numeros si galagios care sa puna o oarecare presiune pe adversar si pe brigada de arbitri
la aceasta ora suntem constienti ca trebuie sa fim al 12-lea jucator si inpreuna cu echipa sa iesim victoriosi
echipa are nevoie de moral,asa ca sambata cu toti la meci.
Eu zic ca batem cu 2-1. Nivelul seriei este slab, la Cluj a fost cum a fost insa o sa vedeti voi ca vom creste in joc de la meci la meci cand lotul se va omogeniza si pregatirea fizica nu va mai fi atat de precara.
Nu e cazul sa disperam,mai avem o saptamana,Lupeniul nu e o echipa puternica-se va apara,va incerca pe contraatac.Ca oricand in viata cind esti la greu,putin noroc nu ne-ar strica.Cred se va modifica un pic echipa.Cum am mai zis pe mijlocasi centrali trebuie gasita o varianta cit de cit viabila.Eu zic ,o sa batem,nu usor,dar batem.