Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa XX: UTA - Minerul Lupeni
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Dupa acest meci pot spune ca mi-a placut in mod special de tucudean pentru ca mi-a demonstrat inca de la Cluj ca are daruinta si se lupta pentru fiecare minge.Sper sa nu se "strice" ca si restul vedetelor care "se nasc talent si mor speranta", sa nu il ia valul si sa se creada mare fotbalist...mai are de muncit, insa e pe drumul cel bun.Ce mi-a mai placut la el a fost ca dupa fiecare gol a sprintat la peluza.
Mi-a placut ca astazi in sfarsit am vazut o echipa in care au jucat si aradeni, o echipa care s-a luptat pentru fiecare minge si care la sfarsitul meciului a stiut sa se bucure cu adevarat de victorie.
Aaa si sa nu uit de gestul facut de jucatori la inceputul meciului cand au daruit flori...frumos :D
Victorie! Victorie! Victorie!
Unde eram acum cateva saptamani si unde suntem acuma!
Stiu, mai e mult pana departe, dar... ce gust bun poate sa aibe o victorie!

Mi-e greu sa fiu obiectiv acum. Sa vorbesc despre jucatori, despre joc, despre obiective. Mai ales ca .... ce gust bun poate sa aibe o victorie!

Dar hai sa incerc:

Tucudean: un jucator de o perspectiva extraordinara. Detenta, abilitate cu mingea, abilitate in a se pozitiona fata de minge, spirit de luptator, tehnica buna. Daca are grija de el si nu pune botul la ispite va juca in nationala in 3 ani de zile! Howgh!

De urmarit:
- Bujor: calitati bune, forta insuficienta. Trebuie sa bage sala la greu. Plus sa aibe Tapos grija de el.
- Mutulescu: Stie sa joace fotbal, ii mai trebuie experienta sa devina fotbalist. Il fura jocul in multe momente.
- Toc: Se simte mai bine pe banda decat in centru. Plasament excelent, joc tactic foarte bun. Da senzatia ca poate mai mult, dar nu vad o crestere fata de inceputul turului.
- Coreeanul si moldoveanul: inca prea devreme pentru a-i "evalua". Lee pare mai deschis, sare pe gard, culmea pare mai adaptabil decat "romanul de dincolo de Prut"
- Copil: nu mi-a facut o impresie prea buna. Inca isi cauta locul in fotbal.
- Pascariu: nu prea influenteaza jocul

Important: stiu ca e evident pentru toti, dar pregatirea fizica e deficitara. Catastrofala!

Premianti:
- Tucudean: inca odata, un meci senzational
- Vasaie: sigur pe el, printre putinii cu o conditie fizica buna, imi da impresia ca ar fi ajuns departe daca si-ar fi dorit cu adevarat. Foarte util.
- Nadaban: travaliu impresionant! Parea din alta echipa in ceea ce priveste conditia fizica. Un caracter deosebit, va munci intotdeauna pentru UTA. Dar nu va fi niciodata fotbalist de prima liga.
- Pascovici: A jucat din experienta. E fotbalist! E nevoie de el acuma, dar, la fel de bine cum isi dozeaza efortul ca sa reziste pana in final, tot la fel stie sa "evite" implicarea. E clar pentru prezent, la fel de clar nu e pentru viitor.

"Ghipsi":
- Ghindaru: e unul din jucatorii care ma fac sa regret ca nu m-am apucat de fotbal! Cand il vad, ma gandesc ca n-as putea sa joc mai prost!
- Negru: Spre deosebire de individul de mai sus, Negru vrea! Dar ... nu poate :(. Se misca greu, e total neindemanatic. Imi pare rau de el, pentru ca are suflet, are caracter. Dar... n-are fotbal.

Nu ma pronunt, dar sunt sceptic:
- Militaru: a jucat???
(09-03-2009 09:52 AM)Kidu Wrote: [ -> ]Eu zic ca batem cu 2-1. Nivelul seriei este slab, la Cluj a fost cum a fost insa o sa vedeti voi ca vom creste in joc de la meci la meci cand lotul se va omogeniza si pregatirea fizica nu va mai fi atat de precara.
Asa a fost! Asa sa fie!

(14-03-2009 06:57 PM)PSV Wrote: [ -> ]singurul care merita regretat este ibeh,in rest s-a vazut si astazi ca se poate face fotbal si pe bani mult mai putini.(la revedere vedete de carton)

Eu personal il regret si pe Todea, care insa merita sa joace in prima liga...
Poate chiar mai mult pe Balan, care a marcat astazi o DUBLA (!!) si care a pus suflet la aceasta echipa... Nici Florin Dan nu era rau la mijloc, dar nu poti sa le ai pe toate!
Ma bucura insa nespus de mult determinarea cu care s-a jucat! Am avut serioase emotii dupa min.70, insa am scapat cu bine! Conditia fizica conteaza mult, trebuie pus accent + vitamine :biggrin:

Mi-au placut Tucudean, Lee, Pascovici si Japalau! In schimb, Nadaban, in ciuda eforturilor sale, continua sa ma dezamageasca/scoata din minti...

La final, cateva cuvinte despre "Tucu-gol" :
Nu credeam ca are asa potential Tucudean! Ma bucur enorm pentru el!! Felicitari! (Nu ne cunoastem) Are situatie financiara buna si nu depinde de bani (va trebui sa-l motiveze altceva, speram noi ca pasiunea de a juca pentru UTA!) Sper sa ca este cu sufletul alaturi de UTA, ca a simtit caldura peluzei si ca va trage tare in continuare! La inceput am crezut ca a ajuns DOAR pe pile la UTA, insa chiar e talentat! Se vede ca a facut scoala buna, sta extraordinar de bine in teren, anticipeaza si sare bine la cap! Sper sa se tina de treaba, nu sa o arda la impresii ca Balotelli! Ii doresc cat mai multe goluri in culorile UTA, sa ne ajute multi ani de acum incolo!
asta e, a fost un Todea, un Ibeh, Balan...sunt de domeniul trecutului...ce sa mai vrb de ei, au fost si gata. Acum la UTA e un Toc, Tucudean si altii, care in primul rand stiu ce inseamna UTA in Arad. Cand te apuci de fotbal in Arad, sigur te gandesti ca in viitor sa joci la UTA! Acum visul multora dintre ei s-a implinit si asta s-a vazut pe teren. Poate nu prin jocul prestat ci prin DARUIREA ce au avut-o in teren in meciul de sambata. UTA a avut si in tur jucatori, potential tactic sau mai stiu eu ce, dar nu a avut inimi de aradeni in ea. Asta s-a vazut si acesti "pusti aradeni" ne-au facut pe toti fericiti si mai uniti pt prima data in acest sezon. Rezultatul (parerea mea): fotbalul e mai frumos cu tineri aradeni si bani putini, decat cu jucatori non-aradeni pe bani multi...oare asta sa fie cheia pe viitor la Arad???
(15-03-2009 03:25 AM)red_uber_alles Wrote: [ -> ]Victorie! Victorie! Victorie!
Unde eram acum cateva saptamani si unde suntem acuma!
Stiu, mai e mult pana departe, dar... ce gust bun poate sa aibe o victorie!

Mi-e greu sa fiu obiectiv acum. Sa vorbesc despre jucatori, despre joc, despre obiective. Mai ales ca .... ce gust bun poate sa aibe o victorie!

Dar hai sa incerc:

Tucudean: un jucator de o perspectiva extraordinara. Detenta, abilitate cu mingea, abilitate in a se pozitiona fata de minge, spirit de luptator, tehnica buna. Daca are grija de el si nu pune botul la ispite va juca in nationala in 3 ani de zile! Howgh!

De urmarit:
- Bujor: calitati bune, forta insuficienta. Trebuie sa bage sala la greu. Plus sa aibe Tapos grija de el.
- Mutulescu: Stie sa joace fotbal, ii mai trebuie experienta sa devina fotbalist. Il fura jocul in multe momente.
- Toc: Se simte mai bine pe banda decat in centru. Plasament excelent, joc tactic foarte bun. Da senzatia ca poate mai mult, dar nu vad o crestere fata de inceputul turului.
- Coreeanul si moldoveanul: inca prea devreme pentru a-i "evalua". Lee pare mai deschis, sare pe gard, culmea pare mai adaptabil decat "romanul de dincolo de Prut"
- Copil: nu mi-a facut o impresie prea buna. Inca isi cauta locul in fotbal.
- Pascariu: nu prea influenteaza jocul

Important: stiu ca e evident pentru toti, dar pregatirea fizica e deficitara. Catastrofala!

Premianti:
- Tucudean: inca odata, un meci senzational
- Vasaie: sigur pe el, printre putinii cu o conditie fizica buna, imi da impresia ca ar fi ajuns departe daca si-ar fi dorit cu adevarat. Foarte util.
- Nadaban: travaliu impresionant! Parea din alta echipa in ceea ce priveste conditia fizica. Un caracter deosebit, va munci intotdeauna pentru UTA. Dar nu va fi niciodata fotbalist de prima liga.
- Pascovici: A jucat din experienta. E fotbalist! E nevoie de el acuma, dar, la fel de bine cum isi dozeaza efortul ca sa reziste pana in final, tot la fel stie sa "evite" implicarea. E clar pentru prezent, la fel de clar nu e pentru viitor.

"Ghipsi":
- Ghindaru: e unul din jucatorii care ma fac sa regret ca nu m-am apucat de fotbal! Cand il vad, ma gandesc ca n-as putea sa joc mai prost!
- Negru: Spre deosebire de individul de mai sus, Negru vrea! Dar ... nu poate :(. Se misca greu, e total neindemanatic. Imi pare rau de el, pentru ca are suflet, are caracter. Dar... n-are fotbal.

Nu ma pronunt, dar sunt sceptic:
- Militaru: a jucat???

cu tot respectul pentru comentariile foarte bune pe care le faci pe forum indiferent de subiect,nu pot sa fiu de acord cu tine referitor la pascovici,eu zic ca este nevoie de un jucator ca el si pe viitor,nu se poate face o echipa foarte puternica doar cu tineri,ai nevoie parerea mea si de 3-4 jucatori cu experienta in echipa in posturi cheie.personal cred ca pascovici este o piesa importanta in noua UTA cu tot cu derapajele lui,bineinteles cred ca si el este constient ca nu va mai putea fi platit niciodata la salarul grotesc pe care la avut in trecut
p.s.o sugestie pentru ursii:biggrin:,ar trebui urmarit acest chitu de la lupeni cred ca ar putea fi o solutie linga tucu,iar la foamea care este in vale nu cred ca ar fi foarte costisitor
p.s2:si aduceti-l naibi in vara pe furdean inapoi, s-au dat o groaza de bani pe el si se va pierde in mlastina de la simeria
Nu vi se pare ca Lee seamana cu hidisan?

[Image: 09.jpg]

[Image: 404-34719-untitled2.jpg]
Te-ai prins, cu Lupeniul a jucat Hidisan deghizat, cu peruca pe cap, de frica sa nu fie injurat! Bravo Buri, felicitari!
@PSV: Nu cred ca un jucator care a rostit cuvintele: "Mi se rupe daca UTA nu va fi programata din cauza mea" (si asta in noiembrie!) poate deveni un stalp al UTA-ei. Noua UTA a inceput sa fie construita pe caractere si sper ca se va merge pe acest drum. Pascovici are obligatia ca in contul derapajelor respective sa isi faca datoria pana in vara si dupa care, la revedere, drum bun! Iar banderola sa fie preluluata de Marne inca de la meciul urmator.
important e ca am reinceput sa discutam si despre fotbal si nu doar despre neprogramari si falimente iar ieri desi am fost putini la stadion in Arad s a auzit din nou la tot coltul intrebarea Ce a facut UTA??? echipa fiind in sufletul aradenilor ..... victoria cu Lupeniul desi obtinuta zic eu cu multa sansa datorata sclipirilor lui Tucudean e una de moral care a asigurat o oarecare liniste in privinta retrogradarii(8 puncte diferenta) si a viitorului echipei....
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's