Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Muzica
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
http://www.youtube.com/watch?v=uI9CzUq8qNM

A fost ca niciodata o tara ca-n povesti
Frumoasa si bogata cum alta nu gasesti
Dar oamenii de-acolo somau si sufereau
Caci toata bogatia mafiotii o furau.

O sa vina uniunea sa distruga Natiunea,
Eu mereu am sa iubesc Tricolorul Romanesc.
Natiunea mea-i strabuna, uniunea-i o minciuna

8x

Si-atuncea toti bancherii cei lacomi au venit
Solutii pentru criza cu drag le-au oferit:
Va luam noi bogatia, de hoti va aparam
Si voua niste resturi daca raman va dam.

O sa vina uniunea sa distruga Natiunea,
Natiunea mea-i strabuna, uniunea-i o minciuna

SOLO x 2
Mmmda: "Genial! Atat de simplu si totodata atat de complex!":icon_evil:
(adica ce prostie!)
postul asta la ce il incadram off-topic sau jignire la adresa unui user???
era o discutie mai veche cand un alt fost moderator a incadrat un comentariu al meu ca jignire la adresa altor useri.

....acum explicami si mie te rog "promptitudinea" mesajului tau (fiindca daca vad bine vorbeam cu I929) ? are legatura cu discutiile contradictorii cu unii din membrii SCU? probabil mi se pare......nu???

si ca sa revin ONTOPIC:

http://www.youtube.com/watch?v=CpoGpu6yd...re=related
Redpunk_One Wrote:era o discutie mai veche cand un alt fost moderator a incadrat un comentariu al meu ca jignire la adresa altor useri.

....acum explicami si mie te rog "promptitudinea" mesajului tau (fiindca daca vad bine vorbeam cu I929) ? are legatura cu discutiile contradictorii cu unii din membrii Suporter Club UTA? probabil mi se pare......nu???

si ca sa revin ONTOPIC:

http://www.youtube.com/watch?v=CpoGpu6yd...re=related

Imi pare rau nu stiam ca povestea e mai veche intre voi, nu doream sa intervin asa brutal in aceasta "idila" :smile: Motiv pentru care sterg postarea.
Cred ca interventia a fost de bun simt Dani. Pur si simplu eram in zona doar nu crezi ca stau cu ochii pe butelie si te astept la colt.....
Tensiune,tensiune dar sa nu ducem lucrurile asa departe ca nu ma ai partener la insinuari de astea. Pur si simplu am altceva mai bun de facut.

Sanatate si o zi buna !
Respectiva poezie e de fapt textul unei piese cantate de o trupa de punk nationalist afiliata organizatiei Noua Dreapta... organizatie care s-a remarcat pana acum prin felul in care apara valorile si spiritul neamului romanesc aruncand cu pietre si provocand incidente la... gay fest-urile din Bucuresti. Miki, sincer te cred capabil de mai mult decat sa inghiti slogane rasuflate ale ale unor asa zisi guru al caror unic scop e spalarea creierelor in interes personal. Dar ma rog, fiecare cu idealismele lui.
terminati o data cu intepaturile astea !!! a gresit si I 929, nu am de ce sa ma supar pe el, daca nu ii place rockul nationalist. nici mie nu-mi place muzica de club. nu va mai certati aiurea, mai ales ca nu o faceti direct, ci doar prin insinuari. mergeti la o bere si discutati, asa se rezolva problemele intre barbati:D

@edenbeast: am postat si linkul catre melodie. mie pur si simplu imi place melodia asta. am anumite idei, pe care nu are rost sa le expun acum, mai ales ca nu e nici topicul potrivit!
Sincer consider ca este o prostie acea melodie. Deasemena am zis ca postarea este "tip Miki cand nu are ce face" si ca nu merita un raspuns mai elaborat. Daca intr-adevar ar fi utilizatori interesati de o discutie serioasa despre Uniunea Europeana si efectele ei asupra Romaniei, m-as bucura sincer.:biggrin: Mi-am permis sa scriu acel post si pt ca stiam de melodiaasta de mai mult timp, tot de la Miki.
Case closed din partea mea.:biggrin:[/i]
in primul rand nu e poezie, e melodie. e postat si link catre melodie, si mi-am zis sa pun si versurile...
:icon_eek:
am intepat unul din moderatori datorita unei discutii mai vechi si am dat dat o alta semnificatie raspunsului tau cosmin fiindca este intr-adevar o stare de tensiune intre (hai sa nu zic noi si voi dar din pacate acolo ajungem) mine si anumiti membrii SCU. oricum nu are rost sa mai umplem si topicul asta cu "intepaturi"
s-a nascut un nou gen muzical, rock nationalist? :smt035:eek:
cip_leo Wrote:s-a nascut un nou gen muzical, rock nationalist? :smt035:eek:

mai documenteaza-te ...
Formata la inceputul anului 2004, Brigada de Asalt este prima trupa de rock nationalist din Romania. Componenta truperi este: Nicolae Calota (chitara/voce), Tudor Ionescu (chitara bass) si Andrei Velicu (tobe).

Melodic si contestatar, stilul nostru este unul spontan, Brigada de Asalt propunandu-si sa contribuie la difuzarea mesajului nationalist in randul tineretului, in replica la formatiile de rock artificiale, decadente, fara mesaj, pure produse ale societatii de consum.

Muzica si versurile sunt deci armele noastre, prin care denuntam atotputernicia banului, desacralizarea societatii romanesti, deculturalizarea tinerei generatii, explozia infractionalitatii, mizeria sociala sau coruptia generalizata.

Daca majoritatea romanilor au capitulat in fata acestor provocari, Brigada de Asalt face parte din acea minoritate constienta si activa, hotarata sa duca lupta mai departe.
http://www.brigadadeasalt.ro
Nu nu, e punk nationalist, dar Miki din graba a combinat 2 genuri : acesta cu rock sovin.
De aici incurcatura. :smile:
Miki, tu crezi ca eu am timp de pierdut cu looserii astia?
cica: melodic si contestatar stilul nostru este unul spontan!!!!!!!!
la munca cu voi mahhh, pierde vara ce sunteti....
Miki, ar fi cazul sa te mai documentezi tu si sa nu iei de bune intoxicarile celor care vor sa faca reclama respectivei trupe. Brigada de asalt nu e nici pe departe prima trupa de rock nationalist si daca vrei un exemplu asa pe rapid, Comandorul Hoisan producea un industrial metal de o calitate bunicica avand un substract liric nationalist (de o calitate insa incomparabil superioara poezioarelor de tip cantarea romaniei ale Brigazii de asalt) in a doua parte a anilor 90.
Cat despre faza cu minoritatea constienta si activa... hai sa fim seriosi... intotdeauna se vor gasi personaje suficient de avide de a fi bagate in seama incat sa recurga la tema ultranationalista numai buna pentru a trezi extazul adolescentilor utopisti sau a ratatilor care simt nevoia de a se simti parte a ceva important. Si crede-ma, fiind destul de implicat in fenomen (si nu de ieri de azi) iar lumea rockului romanesc prea mica, stiu destul de multe despre aceste personaje ca sa afirm cu convingere ca daca ai vedea in spatele cortinei ai fi foarte dezamagit.
Din punct de vedere strict muzical nu discutam, fiecare cu gusturile lui, insa ca om care asculta muzica rock asa numai de vreo 20 de ani pot sa-ti spun ca baietii astia au nevoie de foarte multe repetitii.
ho mai, nu sariti asa pe mine! mie imi place melodia aia si atat!!! nu inseamna absolut nimic. eu i-am aratat lui cip_leo doar ce scrie acolo, el spunand ca n-a mai auzit de genul asta "rock nationalist" (cel putin asa am inteles)...
edenbeast, mie imi place cum suna melodia, chiar si textul il gasesc frumos ... sa vezi la semafor cand ascultam melodia asta cum se uita lumea la mine :)) si mai aveam si fanionul cu UTA... asta in Timisoara... sa vezi acolo senzatii :))
ma gandesc ca si scandarile si cantecele din peluza functie de melodia folosita pot naste noi genuri muzicale: rock sportiv, pop sportiv, trance de peluza...:tongue:
privesc cu oarecare uimire tentativa unor astfel de baieti de a "canta". imi recunosc limitele de cunoscator in domeniul muzical dar..... :
A fost ca niciodata o tara ca-n povesti
Frumoasa si bogata cum alta nu gasesti
Dar oamenii de-acolo somau si sufereau
Caci toata bogatia mafiotii o furau.

:biggrin:
De fapt nici nu exista genul "rock nationalist". Ce incearca baietii aia e punk toata ziua, gen care are intr-adevar subdiviziuni bazate pe mesajul trupelor (care de obicei e fie de extrema stanga fie de extrema dreapta). Ce ma amuza pe mine e impresia de strutocamila pe care mi-o lasa aceasta trupa care practica un gen anarhist prin excelenta, punkul, fiind in acelasi timp portdrapelul unei organizatii care se declara crestina. Eu inteleg ca viata e o perpetua contradictie dar trupetii respectivi parca prea stau cu fundul in doua luntri.
Miki, nu lua ca un atac aceste postari, dar daca tot ai deschis subiectul am zis sa mai animam un pic topicul asta :smile:
http://www.youtube.com/watch?v=4N3N1MlvVc4
...
And I find it kind of funny
I find it kind of sad
The dreams in which I’m dying
Are the best I’ve ever had
I find it hard to tell you
I find it hard to take
When people run in circles
It’s a very very
Mad world
Mad world...

:(
Pentru ca la off-topic s-a ajuns la o discutie despre ce inseamna public extraordinar, vin si eu cu o mostra. Sper sa va placa

http://www.youtube.com/watch?v=Zklqr1xj32Q
Reference URL's