Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Discutii care nu au nicio treaba cu subiectele forumului, discutii unde puteti abera in voie fara sa poluam restul mesajelor.
primul off-topic al topicului: titlul cred ca trebuia scris cu majuscule, pus si un semn al exclamarii linga el, si postat alturi de categoriile majore ale forumului, ca sa il vada toti. :D

parca vad ca peste 2 saptamini va fi pe undeva in josul paginii, cu 3 mesaje in el, iar in restul topicurilor, ca pina acum, discutii pe linga subiecte.

sau nu. :D oricum, o idee buna pentru cei care nu cunosc inca adresa chat-ului.
Uita ca deja are 2 posturi :lol: :smt047

razvanpsv

2 vulturi stau pe o creanga..........UNU era Plesuv................si UNU era sa cada.

2 Baieti erau in strada pe UNU lo chemat Ionel ................pe UNU lo chemat masa acasa

PS 3 posturi :lol:
Mai daca am creat acest subiect nu inseamna ca trebuie sa va bateti joc de forum.
Razvanpsv ce crezi ca demonstrezi cu astfel de posturi ? Sa stii si tu ca niciodata cu mesaje de genu nu vei putea crea un forum onorabil cu discutii constructive.
Daca ai chef de circ si vrajeala ieftina iti recomand mircul, pentru ca ne putem lipsi foarte usor de astfel de mesaje si utilizatori, deoarece eu unul si nu numai am muncit mult la acest forum sa il facem ceea ce este astazi.
SPER SA BAGI LA CAP SI TU SI ALTII care mereu posteaza doar de dragul de a mai bifa un post.

O zi buna !

razvanpsv

erau doar 2 bancuri seci ce le-am auzit acum 30 de min si am vrut sa le impartasesc tuturor si este topicul potrivit pentru asta .
Nu vad cu ce mi-am batut joc.

Numai bine!
Ba Razvane pai nu vezi ca esti off-topic ?
:D
heineken...daca tot dai abonamentu ala pe 10 beri...de care vrei la 1 litru sau la 2 litri? :p :lol: :lol: sau dinalea la doza :lol:
orice numa heineken sa fie ! sti pe cineva interesat ?
heineken Wrote:orice numa heineken sa fie ! sti pe cineva interesat ?

POT SA-TI DAU BERILE SI IN RATE?
...SA ZICEM UNA PE SEARA...
pai si tu dai un abonament la tribuna I numa pe 10 beri???nu crezi ca e cam putin? :D :D stai linistit ca pana maine o sa ai multe cereri :lol: :lol: ti l-as lua si eu dar prefer sa imi iau din retur la peluza in cazul in care preturile vor fi pe jumatate :p
preturile vor fi pe jumatate la abonamente doar pentru abonatii deja existenti..... asa ca.... Luna....grabeste-te !!!!
LUNA_suportera Wrote::eek: :eek: :eek: :eek: poftim???nu pt toata lumea?nu mai conteaza...daca imi gasesc de lucru sunt in stare sa dau tot salarul pe o luna ca sa imi iau abonament...ca alta solutie se pare ca nu am :p :D

pai inseamna ca speri la un salar de derector... :D

cristi_

Luna draga, las ca te finanteaza taticu' ;-) :smt117
Nu ma mai pot baza de acum in colo pe finantarea lu taticu :p ca acu nu mai am 14 ani... :lol: :lol: :lol:
Am vrut sa scriu asta la rivalitatea UTA-Bihor, da mai bine aici: ieri am vazut in centru autocarul Fc Liberty Salonta, a parcat in fata la teatru. Azi am vazut ca au avut meci la TImisoara. A fost o imagine aiurea rau...autocarul cu Liberty la noi in centru... :eek: :(
Parcheaza si ei ca se simt ca acasa!
In lotul lor mai este vreunul din echipa care a promovat oare ?
L_U_K Wrote:Parcheaza si ei ca se simt ca acasa!
In lotul lor mai este vreunul din echipa care a promovat oare ?

Parca nu :)
calincrt Wrote:http://www.youtube.com/watch?v=SntgvWaqG...ed&search=

tare parodia

Asa e. Bine ca i-au dat peste nas celui mai mare taran pe care l-am vazut vreodata, capshunarul roman din Spania
Reference URL's