Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Si degetul nu ti la aratat? :D
Si l-ai salutat cu respect inapoi? ( _)_ )
Ce era sa-i fac? Eu cu problemele mele, el cu ale lui :D
Si mie mi-au scris pe banca m**e UTA.
Azi am "sarbatorit" cu fast retrogradarea rusinoasa a Utei prin montarea pachetului Boom, daca tot nu mai suntem in Liga I , macar sa nu o mai urmaresc, si ma "imprietenesc" cu englezi,spanioli si italieni.....

imi cer scuze fata de Dragomir, dar.............
Galacticul Wrote:Si mie mi-au scris pe banca m**e UTA.

Si n-ai luat masuri? :icon_cheesygrin:
Ba da, in primul rand am sters ce scria, in al 2-lea rand, l-am prins pe ala care a scris, fiindca a mai avut "antecedente", si l-am executat (nu sunati la 112, ca nu l-am omorat:icon_cheesygrin:)
Trebuia sa-i scrii cu un ciob de sticla pe frunte "FORZA UTA" :icon_mrgreen:
Galacticul Wrote:Celebrul „scandal-bricheta” de la Rapid – Steaua era pe cale sa nu se mai intimple. Foarte putina lume stie ca, la acest derby, o alta fapta reprobabila se putea petrece, iar asta cu buna stiinta! In noaptea dinaintea derby-ului, fanii rapidisti au patruns pe arena din Giulesti, beneficiind si de „somnul de veghe” al paznicului stadionului, s-au dus glont in locul unde urma sa stea galeria oaspete si au aruncat cu motorina pe mare parte dintre rindurile sectorului respectiv. Scopul? In timpul partidei, un fan rapidist infiltrat In galeria Stelei urma sa produca o „scanteie”. De acolo pina la incendierea sectorului stelist nu ar mai fi fost decit un pas...

sursa: http://www.fanatik.ro

Prostii marca fanatik.
Tomberonarii de sub podul Grant practica astfel de practici de multi ani insa totul se face pentru disconfortul adversarilor si nu pentru a le da foc sau ce naiba mai debiteaza unii tampiti care culmea au pretentia ca sunt jurnalisti.
SILVIU PRIGOANA: "AZI EXISTA NISTE JUCATORI, ALTII DECIT CEI DIN TEREN, IAR MINGEA E PATRATA SI SE DUCE UNDE I SE SPUNE"

„Nu exista campionat in lume care sa valoreze 100 milioane de euro”
.............................................................................................
100 de milioane de euro sint multi pentru Liga 1?
- Sint imensi. 30 de milioane de euro pe an. Aici cred ca a fost un razboi de orgolii. Din punctul meu de vedere, nu exista campionat in lume care sa valoreze 100 de milioane de euro.

..................................................................................................................................................
„Fotbalul e un sport timpit”
10 milioane de euro a fost un pret bun? Adica ati plecat multumit de acolo?
- asta fost pretul impus de mine. Practic n-am negociat nimic. Le-am zis „domne’, atita face. La revedere!”. Am vindut platforma digitala MaxTV cu 65 de milioane. Acolo a fost o negociere. Am cerut o suta si am cazut la pace la 65 de milioane.
Va place fotbalul?
- Nu. E un sport timpit. Fugi dupa o minge si, cind ai prins-o, in loc s-o duci acasa, ii dai cu piciorul.

„Unde sint bani multi exista interese mari si trucaje”
Ce voiam sa zic este ca orice lucru redus la macheta pare ironizabil si mic.
- Pai scenaristii asa lucreaza. Au o macheta pe care o infloresc. si apare filmul. Pleaca de la un subiect simplu. Ei au talentul de a-l face in asa fel incit sa zici „mama, ce actiune!”.
Deci nici filmele nu sint mare lucru.
- Pai bineinteles ca nu sint. Azi toate filmele sint facute pe calculator.
E prea simplist si ineficient sa vezi lucrurile asa. Ma refer la „fotbalistii care fugaresc o minge”.
- Pai fotbalul nu mai e sport. E fenomen de masa.
N-a fost intotdeauna?
- Nu. in ultimii 20 de ani a devenit cretinitatea care este astazi. Mi-e lehamite de fotbal. Unde sint bani multi, exista interese mari si trucaje. Sa nu-mi spuna mie ca s-a dat pe bune cupa la nu stiu cine. De cind incepe un campionat pina se termina, se plimba atit de multe valize cu bani, se mituiesc atit de multi portari, jucatori si antrenori, incit fotbalul nu mai este un sport. Ce va povestesc eu sa nu cumva sa aveti impresia ca stie vreunu’ din galerie. ala chiar crede ca pe teren se intimpla ce se intimpla. Ca mingea e rotunda. Nu, nene. Astazi mingea e patrata si merge unde i se spune. Exista astazi niste jucatori, altii decit cei din teren.
................................................................................................
http://www.fanatik.ro

red*boy

Am picioru in ghips ... oare ma lasa sa intu la meci cu carjele ? fara misto acuma :D
hahahahaha the kid=kidu ! ce rebranduire domle, cat supans, ce intorsura, ntz,ntz,ntz.
red*killer Wrote:Am picioru in ghips ... oare ma lasa sa intu la meci cu carjele ? fara misto acuma :D

Cum ai reusit? Pai cred ca te lasa, de ce nu? Ca doar nu o sa dai cu carjele dupa arbitrii\jucatori :icon_cheesygrin:.

The Kid a devenit Kidu :icon_cheesygrin:

red*boy

falca i de vina !!! am calcat in gorapa lu dracu cand am coborit din autobus :D
daca vreati putem lega un steag de carja :D

si eu am remarcat The_Kid este acum Kidu
The_Kid a devenit Kidu.
gata. s-a inteles!
Miki stiu ca ii tare, uitati-va aici: http://stiri.acasa.ro/articole-societate...tor-178955
edenbeast a Wrote:Am fost la Iasi (bine, si cu alte probleme dar am vrut sa profit de conjunctura si sa prind acolo meciul nostru). M-am simtit atat de umilit de halul jalnic in care s-au prezentat acei indivizi in rosu incat am facut ceva ce n-am facut in viata mea: am plecat imediat dupa golul de 3-0.
Ca o dovada ca incet incet ne indreptam spre un stat daca nu politienesc macar unul idiot (desi poate e acelasi lucru): la intrare unei prietene care ma insotea la meci i-a fost confiscat rujul pentru ca "era un posibil obiect contondent". Icon_eek

Pai daca rujul l-a luat, telefoanele mobile de ce nu le ia? Ca oricum telefoanele Digi de la RDS nu sunt asa valoroase si am putea da cu ele dupa arbitrii :icon_cheesygrin:
miki redRed era senatorul respectiv??? i-a spart maselele greule???

p.s. pentru cei dintre voi care nu stiti The_Kid=Kidu ;)
Nu, nu! Nu e vorba de acelasi "Miki"! Cu redRED am alta treaba, dar el l-o bagat pe Spirty la inaintare, dovezile fiind sterse de catre un admin. Probabil din motive de securitate, sa nu se vada cat sunt de tare.
Multumim pentru informatia cu The_Kid=Kidu, usurelule :D
Reference URL's