Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Luci, iti e dor de Ilie Dobre? Cred ca si lui de noi :icon_cheesygrin:
Cine se stie cu youtube-ul si are cont, pls pvt me !!! :)
Secosan, la tvr2 la emisiunea ,,Acum despre atunci'' filmata pe stadion la movi, purtand la vedere un fular alb-rosu...asta da, mi-a crescut inima de placere...
Timisorenii sunt infratiti cu rapidistii, astazi suporterii studentilor clujeni au strigat pe Giulesti numele echipei Dinamo... se cam alege praful de spiritul vestului. Pacat!
sper sa nu mai vad targa aia la noi lipita cu leucoplast:tongue:si sa nu mai aud scandarea aia de toata jena :pe ei ,pe mama lor la noi pe stadion....ce bine ar fi...
@edenbeast
Este o grupare la ''U'' Cluj care merge la fiecare meci la Dinamo...si acum am auzit ca i-au 'ajutat' dinamovistii..... :tongue:

Later edit: Gruparea e Dogs Of War
[quote=indianredskin]
sper sa nu mai vad targa aia la noi lipita cu leucoplast:tongue:si sa nu mai aud scandarea aia de toata jena :pe ei ,pe mama lor la noi pe stadion....ce bine ar fi...

De cand se canta la noi asta?sau nu mai stiu eu?:icon_eek:
cip_leo Wrote:la telefon 0745 135739

Nu va dati numarul de telefon in public, ca poate is persoane ca mine care se pun sa dea bipuri cu numar necunoscut...
::violent1::violent1:[smilie=happy.gif]:wav::wav:
Iti faci postari robitzi?
Iar incepeti? O fi off-topic dar nu sariti calul!
m-a tot bate un gand de fiecare cand aud/citesc replica asta:

cum poti sari calul? calul este in miscare sau sta pe loc? are saua pusa sau este salbatic? al cui este calul si daca este al altei persoane decat cea care efectueaza saritura ii ceri permisiunea inainte de a o face? saritura se efectueaza pe latimea calului sau pe lungime? si efectiv referitor la saritura ai voie sa atingi calul si daca da il faci "capra" si apoi sari, sau cum?.............................................................................

p.s. referitor la robitzi si miky cand sar calul , o fac in tandem???
asta-i tare...:biggrin:ce analiza ai facut:biggrin:ms ,m-am distrat :tongue:
O data nu mi-ai putea scrie numele corect... asa-i de greu sa scrii "M i k i" ? :icon_cheesygrin:
legat de saritul calului: te duci rusinos la stapan, cu privirea in pamant ii ceri voie (evident rosu ca racu la fata). Dupa ce el te lasa, pui calul intr-o pozitie fixa, ii dai sa moflaie niste fan (sa fi sigur ca sta pe loc), te dai 5 metri si 23 de centimetrii in spate, apoi cu pasi repezi (ca la saritura in inaltime) it, iar cand consideri ca e momentul potrivit (asta depinde de la om la om), efectuezi un salt inalt, si aterizezi direct pe spatele calului (evident fara sa). Trebuie precizat ca saritura se face din spatele calului. Sper ca te-am lamurit prietenul meu kosovar, Redpunk_One.
Pt alte nelamuriri, exista private message.
P.S. Saritura se face individual, dar la insistentele publicului se poate efectua si in tandem.
Aiurea, nu-l credeti pe Michi (parca asa ziceai ca se scrie, nu? :icon_cheesygrin:) el nu sare decat pe cal din ala de la gimnastica.
Daca n-as fi obosit, m-as enerva si ti-as raspunde... dar asa...
Pai io cu burta mea pot sa sar? Nici macar peste vreo bordura... eu doar am explicat procedura. Ce? Am sarit io vreodata calu` pe forum? Am deviat vreodata de la subiect? Vi s-a parut ;)
Sunteti niste uamini rai... cel putin bine ca ati renuntat la "kk" (suna ca dracu)... bine ca nu scriati "KKK"... ma mai faceati si rasist (ca si asa m-ati facut...)
Dar n-are rost... Michi e cat de cat corect... se accepta.
Mai intai breveteaza numele si dupa aia fa gat pe aici. Altfel te banez semipermanent.
un nou forum al aradenilor:
http://forum.aradinfo.ro/
Reference URL's