la ?? la tv sport marea balena esuata! acest jaba al fotbalului romanesc...........maaaaaaareeeaaaaan "puscarie" iancuuuuuuuu!!
la ce ora incepe ma emisiunea pizdii???
@Redpunk_One
Balena? :eek: :eek:
Eu stiam ca ii porc mistret :roll:
@Reddy
Poate daca mergeam de mai multe ori la WC dadeam gol(uri) :lol: :lol:
ati vazut aseara la corciturile din canal: strigau b-ul, b-ul...
ba, deci pe langa faptul ca aia nu cred ca le-au avut treaba, iar in plus fc arges e o echipa de traditie in fotbalul romanesc, chiar daca acum echipa nu mai beneficiaza de acelasi sprin al orasului, ei se afla in situatia in care se afla, cu lipsa de identitate, procese pe la Lausanne si alte rusini..
au o manie spurcatii astia cu b-ul. Eu, cel putin n-as avea nici o satisfactie sa ironizez o echipa care e deja la pamant (in afara bine-nteles de pooli, care-o fi ea). Pe zi ce trece scarba fata de astia din canal mi se amplifica... :smt078 cimisoara, cimisoreni, pooli (aek, bragadiru, rocar, fulgerul, dacia pitesti) cimisoara
Si vine vorba "vezi un om cazut la pamant, amarat, daca nu-l poti ajuta, macar nu da in el" cam asa e si aici...
Hai mah terminati cu tampeniile astea...
La ce va asteptati de la niste animale care pandeau la statia OMV de pe strada cluj, avand pietre in mana gata sa ne omoare? De la aia incercati sa cereti ratiune??? Sa fim seriosi...
Eu am impresia ca voi va asteptati de la prea multe de la baietii din peluza sud Dan Paltinisanu si de aia tot va aratati dezamagirea fata de unele gesturi pe care acestia le fac.
Eu zic ca ar trebui sa-i lasam dreaq in pace si sa ne vedem de treaba noastra fiindca multi dintre noi suntem la inceput si avem multe de invatat.
PS: Nu generalizez, cand zic timisoreni ma refer doar la peluza sud Dan Paltinisanu!
totusi ma baieti n-are rost sa o dam cu animale in sus , bestii in jos , ca in retur si noi ( nu ma refer doar la SUR ) o sa incercam sa ajungem la ei . ca au dat cu pietre e un lucru rusinos si inconstient cu care nu pot fii deacord dar ce a fost a fost .
UTA a terminat in prima jumatate a clasamentului :D acuma vine o pauza :D pana la primavara...
AlwaysHere Wrote:UTA a terminat in prima jumatate a clasamentului :D acuma vine o pauza :D pana la primavara...
Buna remarca :smt033 :smt041 :smt114 :blob4:
baietii care au fost azi la fotbal....vreau sa va zic un singur lucru : voi sunteti prieteni cu fotbalistii :lol: in afara de Alin care a fost omul serii. pana duminica viitoare mai exersati ca nu mere asa :D
Non-Phixion Wrote:@Reddy
Poate daca mergeam de mai multe ori la WC dadeam gol(uri) :lol: :lol:
Sorine, numa la wc ar fi trebuit sa stai ca sa dea aia gol...
Stateam numa la wc daca venea si chelnerita cu mine :smt033
ce fotbal cand cum unde? :D
Non-Phixion Wrote:Stateam numa la wc daca venea si chelnerita cu mine :smt033
mah, trebuia sa merem altcandava, ca ii o chelnerita acolo... am fost la barsa-bremen... parca nici nu-ti venea sa te uiti la meci :P
Cum dracu ai gasit site-ul asta ? :lol:
Ai cautat mult?
Desi nu prea cred ca va fi timisoara (vezi incidentele de la meciul direct) eu unul as dori sa jucam cu rapidu acolo :D