Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Xtreme nu cred ca avem nevoie de Halloween ca sa avem motiv sa bem :lol:. Iar eu oricum prefer... Helloween :smile:

cristi_

eu nu mai beau :hello2:
Nu da-ti cu pietre in mine va rog......

Situatia de la Uta e jenanta, au venit 2 "investitori", au promis multe, au facut putine....ne-au imbatat cu promisiuni si vise, dar ma intreb eu oare..."Nu poate chiar nimeni sa le faca astora nimic?", "Chiar sunt intangibili?".

Pentru echipe ca Uta care are un anumit palmares , nu putea sa se dea o lege care sa o protejeze?.... ceva de genu :

Un titlu de campioana 500.000 euro, o cupa 200.000 euro...bani pe care cel care doreste sa preia UTA sa fie obligat sa ii puna ca si garantie intr-un cont, la federatie, stiu eu ? pentru ca in cazul in care echipa se afla intr-o situatie similara ca aceasta de azi de la UTA, sa nu poata sa fie batjocorita in halul asta si, din garantia depusa sa se plateasca datoriile, salariile, darile... pana la ziua X, sa se puna lacat si tot asa....pentru ca acel nume , renume dobandit de altii cu munca si lupta sa nu fie astfel ponegrit?

Este o realitae crunta a faptului ca Romania nu stie sa isi respecte si sa pretuiasca valorile..........
@Remb

Din pacate nu, asta este fotbalul romanesc, unul corupt cu tot felul de tipi dubiosi, un mediu care numai sanatos nu este, un mediu care nu mai are nicio treaba cu sportul.
Asta este realitatea din pacate.
pentru ca situatia o cere! inca o bere!

nu fiti tristi, UTA a picat o data in X, sa fim realisti si sa speram la un viitor maret!

PS. si mai beu, putin cate putin...
albrosu Wrote:Ce e Halloween ?

O mostră de ,,Halloween'' mioritic = ceea ce vei vedea în seara asta la Cluj.
bai,eu nu mai suport ! toate echipele cu care tin sunt pe penultimul loc... de ce naiba ??? :(
Te-ai gandit vreodata ca ai putea fi singurul vinovat? :compress:
Azi ajunge pe ultimul una dintre ele (UTA).
15. Progresul Ciacova 12 2 2 8 14-27 8 -7
16. Moravita 12 2 2 8 12-45 8 -13

Etapa a XII-a: Moravita - Progresul 3:0
Declaratia domnului MM (Marius Mirzoca) de la finalul meciului: "La Moravita e Kosovo!" !!!!

Etapa a XIII-a (4 nov): Progresul Ciacova - FC Jebel
Mare derby local !!!
5. Jebel 12 7 2 3 28-14 23 +2

e clara treaba si cu cealalta echipa. Moravita probabil va face blat la Parta si ne-am scos...
Sezonul trecut cand Ciacova era intr-o situatie disperata a "furnizat" surpriza rundei "invingand" la Jebel si incepea drumul spre salvare. Sezonul acesta nu cred ca vor mai fi asa de darnici vecinii nostrii. Cel putin nu in etapa 13-a ... de urmarit...

P.S. cred totusi ca una din cele doua echipe (UTA) sa invinga maine (desi sper amandoua).
kiki riki miki !!! :lol:
cristi_ Wrote:[color=red]cine poate sa spuna ce vroia sa faca cel din fata tramvaiului si ce tip de tramvai este, primeste un premiu

Sorine n-am vazut pana acum mesajul si de aia iti raspund mai tarziu:
N-am idee ce vroia sa faca ala in fata tramvaiului, probabil sa il sprijine :smile:, insa pot sa spun ca tramvaiul din imagine este un Siemens NGT6DD 8).
e bun, dar am vazut si mai buni..
"Jucătorii echipei Steaua au ajuns la Timişoara pentru meciul de mîine seara cu Poli. Aceştia au fost asaltaţi de fani pentru autografe şi poze!" gsp.ro

:smt054
:laughing3::laughing2:
pe jiji-l tine sa mearga sa faca o baie de multime ????

cristi_

The_Kid Wrote:
cristi_ Wrote:[color=red]cine poate sa spuna ce vroia sa faca cel din fata tramvaiului si ce tip de tramvai este, primeste un premiu

Sorine n-am vazut pana acum mesajul si de aia iti raspund mai tarziu:
N-am idee ce vroia sa faca ala in fata tramvaiului, probabil sa il sprijine :smile:, insa pot sa spun ca tramvaiul din imagine este un Siemens NGT6DD 8).

pentru jumatate de raspuns ai jumatate de premiu, adica bei o bere dar ti-o platesti singur.
The_Kid Wrote:OFF-TOPIC:

Miki tata, cam multe vorbe au aparut in ultima vreme la adresa noastra, ba ca luam bani de la Sandu Ion, ba ca luam bani de la Bara. Nu stiu cine lanseaza aceste zvonuri, nu stiu cine ce interes are insa daca cineva de aici are ceva de spus sa o faca direct si sa precizeze sursa pentru a putea raspunde unor eventuale acuze.
Ce tot indrugi acolo? Nu am absolut nimic cu tine insa tie chiar iti place sa faci pe victima si chiar suferi de paranoia. Daca bine imi aduc aminte ti-am luat apararea atunci cand cei de aici te acuzau pentru apartenenta ta timisana, nu ti-am zis nimic atunci cand au aparut acele poze cu tine in tricoul lui Poli. De cele mai multe ori iti place sa faci galceava, te simti tu dator sa dai replici si explicatii pentru fiecare rahatel iar mai nou ai si "sursele" tale, iar ca sa sustin cele spuse de mine ia intreaba tu pe aici in stanga sau dreapta ce liniste era cand ai fost tu banat.
Despre Vortex, Petchovschi si Lereter ar fi bine sa taci din gura pentru ca nu am facut absolut nimic decat sa indrept o greseala mai ales ca ideea nu a fost numai a mea. Oricum nu e vina mea ca respectivii au o problema de orgoliu si nu mai vor sa posteze pentru ca asa cum am mai spus eu nu am nicio problema cu ei.
Nu mi se pare normal sa lansezi niste dume pe care nu le cunosti la adresa SUR pentru ca din cate stiu eu nu faci parte din grup si nici nu cred ca vei face parte vreodata, nu mi se pare normal sa vii si sa pretinzi justificari pe care nu le meriti nici tu si nici ceilalti pentru ca bucataria noastra interna este strict bucataria noastra interna si asta nu te priveste pe tine sau pe altii care sunt mai curiosi asa din fire.
Faptul ca suntem prieteni cu ERA nu ne transforma in stelisti pentru ca nu este vorba decat de niste relatii interumane si atat, baietii au fost corecti cu noi si ne-au ajutat, noi am fost corecti cu ei si i-am ajutat, simplu ca intre prieteni.
Pe viitor ai grija ce iti spun sursele alea ale tale si ai grija ce expui in public (nu o interpreta ca pe o amenintare ci ca si pe o prevenire pentru a nu mai denatura adevarul pe viitor pentru ca multi oameni de aici nu au "sursele" tale).
Bafta!
nu vroiam sa continui acolo off-topicul. am inteles gresit, dar ai mentionat numele cand ai facut generalizarea aia, deci imi era adresat mie. iti multumesc foarte mult ca mi-ai luat apararea, mi-am cerut scuze ca am facut "taraboi", nu era intentia mea. dar cea mai mare dilema a mea : CAND M-AI VAZUT TU SAU ORICARE ALTCINEVA PE MINE IN TRICOUL LUI POLI ??? mai vreti sa pun o data poza aia (ca acum ma cunoasteti) sa vedeti in ce tricou eram ?ti-am spus kidule, te respect foarte mult pe tine ca om, pe SUR pentru ce au facut pentru peluza aradeana !!! logic, nu am ce sa ma bag, dar daca citeai atent nu am facut nicio o mentionare. am zis pur si simplu rusine celor care au fost ... daca nu ati fi prieteni cu ERA cred ca nici nu te afecta si erai si tu deacord cu mine. hai sa incheiem o data cu prostiile astea, ca m-am saturat sa tot fiu implicat si eu in tot felul de scandaluri... mai ales cu tine sau cu voi cei din SUR. cat despre vorbe despre SUR, de la mine nu vei auzi decat cuvinte de lauda, chiar daca nu sunt deacord cu prieteniile astea cu bucurestenii, dar in fond e problema si treaba voastra, nicidecum a mea
Sa ne vedem sanatosi in peluza !! Bafta Kidule
Reference URL's