Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
corciturile din canal!
ce cioflingari!? :?
Misu e beton melodia, numai taranii de la sud au zis ca e manea olteneasca. Saracii ..... :lol:
Da e super melodia, na vedeti si voi timisoreni astia taranii fara numar :guta de maimuta
aBsTraKt: Data

razvanpsv

aBsTraKt Wrote:nikfurrie - a la menthe

ma bucur ca cineva mai apreciaza piesa asta. la fel si seba m`a sunat imediat ce a vazut montajul. unii mai au gusturi si nu spun ca e manea ..dupa cum cititi in comentariile timisorenilor...

P.S. : ms gzg pt montaj :smile: huligan adevarat :D

Oare ce semnifica melodia asta de a aparut chiar la al 666 -lea tau post?
Cu siguranta nu o Manea :twisted: dar este super faina de ieri tot asta o ascult.....

uite o amintire :D
[Image: abstraktsh2.jpg]
mem la un drink ?
ce tare ii avataru tau abstrakt :smt043 super
:eek: :eek: :eek:
Fain avatarul, heineken, pacat ca nu ii si miscator la tine. :D
Cred ca am faza asta pe undeva prin calculator.
:D

razvanpsv

Unde gasesc si eu imagini din alea miscatoare? :D
Sport Klub pe RCS
eu il am in loc la DDTV :smile:
Oare dinamovistii s-or crezut in autobuz ca or vrut sa deschida usa la avion la 9000 de metri altitudine? :banghead: :lol: Cata minte iti trebuie??? :lol:
Am auzit ca or fumat si nu se mai vedea in avion de la atata fum, si la cat de beti erau, or vrut sa deschida usa sa iasa fumu :lol: Or devastat scaunele, or furat colacele alea de salvare... :lol:
trebuia sa sparga geamurile, sa se faca putin curent :smile:
Cica o aparut un nou program de sport SPORT KLUB ... vai de capul meu ce comentatori au mai bine te uiti pe MUTE :))) la TV
Mie mi se pare ca aia nici nu vorbesc corect limba romana...
RazvY92 Wrote:Cica o aparut un nou program de sport SPORT KLUB ... vai de capul meu ce comentatori au mai bine te uiti pe MUTE :))) la TV

Am impresia ca e post unguresc. Nu am nimic cu ungurii, dar la meciul de ieri(ceva reluare din sudamerica) parca comenta Ioan Gyuri Pascu................cand il imita pe Marko Bela :roll: :roll: :roll:
sport klub este la baza un post ungurest..si noi prindem varianta romaneasca...Sport Klub Ro
Reference URL's