Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
De putut, nu stiu daca poti.
Enigma cea mare e daca iti dau altii voie (in afara de mine). :lol:
micutule, pui si tu o vorba buna... 8):o:lol::lol:
Pai o data ce ma retrag devin "simplu muritor". :smile:
Asa ca nu stiu ce putere are sa mai aiba cuvantul meu. :P
Stăpânul drogurilor, prins de americani

Cariera regelui columbian al cocainei, Diego Montoya, s-a încheiat jalnic în urmă cu trei zile: "Şeful Şefilor" a fost capturat numai în chiloţi la proprietatea sa fortificată din junglă.

Şefului cartelului i se atribuie nu mai puţin de 1.500 de crime şi traficul cu jumătate din cantitatea de cocaină distribuită în lume. Mai mult, locotenenţii săi descifraseră codurile Marinei SUA.

Până de curând, Diego Montoya se considera de neatins: stapânea cu o mână de fier piaţa cocainei în Columbia, locotenenţii săi descifraseră codurile secrete ale Marinei americane şi aflaseră poziţiile navelor de război britanice, olandeze şi canadiene din zona Caraibelor, astfel că îşi puteau transporta nestingheriţi marfa. Cotidianul "Daily Telegraph" susţine că forţele de elită columbiene şi americane s-au folosit de urmele lăsate de Montoya pentru a-l captura.

În urmă cu câţiva ani, "Şeful Şefilor" a suferit un accident în urma căruia şchiopăta într-un anumit fel. Tocmai aceste urme i-au fost fatale celui mai căutat om de după Osama Bin Laden. Montoya era vestit şi pentru reţeaua sa de informatori formată din generali în armata columbiană până la politicieni din primele eşaloane ale puterii. Conform estimărilor autorităţilor de luptă antidrog, cartelul Montoya avea profituri care depăşeau 5 miliarde de euro.

Tehnica sa de a ucide fără discriminare orice rival i-a adus respect şi putere. Rivalii săi erau prinşi şi ucişi; alţii erau chiar dezmembraţi. Satele suspectate de neloialitate erau pur şi simplu arse.
Conform presei columbiene, după ce a fost prins, Montoya ar fi oferit, fără succes, celor care l-au capturat 3,6 milioane de euro pentru a-l "face" scăpat.
http://www.aradon.ro/stiri/mapamond/arti...913-083433

In sfarsit l`au prins si pe asta!Mai Bin Laden mai trebuie prins,dar nu cred ca se va intampla asta in curand!Parca este cu un pas inaintea americanilor tot timpul!
Mie imi place la nebunie stadionul celor de la Slavia Praga ....
Aproximativ 20.000 de locuri, cred ca-i ceea ce ne trebuie si noua, super cochet !!!
http://www.worldstadiums.com/stadium_pic...keho.shtml
N-ar fi exclus ca Bin Laden sa fie prins sau chiar mort dar lumea trebuie sa stie ca e cautat ca sa se justifice mentinerea trupelor in Iraq, Afganistan si eventuale atacuri ulterioare ale americanilor asupra unor state din Orientul Indepartat.
heineken Wrote:Mie imi place la nebunie stadionul celor de la Slavia Praga ....
Aproximativ 20.000 de locuri, cred ca-i ceea ce ne trebuie si noua, super cochet !!!
http://www.worldstadiums.com/stadium_pic...keho.shtml

Ar fii super sa avem asa un stadion desi cred ca nu se va face prea curand!Un singur lucru nu imi place: PISTA DE ATLETISM!Parerea mea ca nu isi are locul pista de atletism pe un stadion!
Terenul este de fotbal, dar stadionul a fost construit (probabil) si pentru a folosi si altor competitii sportive.
da ce bal i la eco
af ght sisyuh
u.l.t.r.a.s 07 Wrote:da ce bal i la eco

albrosu Wrote:af ght sisyuh

:lol::lol::lol::lol::lol:
Ce fain de voi.
Ok, daca tot nu mergem la craiova, care are chef de un debrecen ?! :smile:
McLaren, exclusa din F1 pentru doua sezoane!

Audierile au inceput la ora Romaniei 10:30, la eveniment participand toate numele grele ale Marelui Circ, de la Max Mosley (presedintele FIA), Bernie Ecclestone (bossul Formulei 1) si pana la directori, manageri si piloti, precum Ross Brown si Jean Todt (Ferrari), Norbert Haug si Ron Dennis (Mercedes), Lewis Hamilton si Pedro De La Rosa (ambii piloti la McLaren-Mercedes).

La iesirea de la audieri doar Hamilton si Ron Dennis au acceptat sa dialogheze cu reprezentantii mass-media, liderul clasamentului pilotilor declarand ca este increzator intr-un verdict favorabil echipei sale.

"Suntem o echipa. Ma simt relaxat si am incredere in verdictul de astazi", a declarat Lewis Hamilton.

Tonul optimist a fost sustinut si de Ron Dennis, patronul echipei McLaren F1, care sustine ca a facut tot ce trebuia pentru a sustine cauza echipei pe care o patroneaza.

"Sunt fericit ca am pregatit in cel mai mic amanunt intregul dosar si sunt increzator ca adevaraul va iesi la iveala", a punctat Dennis.

Totusi, conform tuturor site-urilor de specialitate, McLaren Mercedes a fost exclusa din Marele Circ pentru acest sezon, dar si pentru urmatorul!

FIA a deschis o ancheta in luna iulie, dupa ce inginerul Nigel Stepney de la Ferrari a fost acuzat de "Scuderia" ca a trimis documente confidentiale unui omolog de la McLaren-Mercedes, Mike Coughlan, cei doi fiind concediati ulterior de echipele lor.
http://www.onlinesport.ro/stiri/motor/f1...ezoane.htm
se pare ca , pana la urma, nu au fost exclusi ci doar li s-au retras toate punctele din sezonul asta si li s-a aplicat o amenda "modica" de 100 de milioane de doooolari.....cu avertismentul ca daca mai fac prostii, adica nah-nah la fund, vor fi exclusi 2 sezoane...
La naiba ! eu eram fan McLaren..pff
Imi pare rau de Hamilton.....practic ce-a facut el pana acum aici nu mai conteaza
Pilotii nu au fost depunctati.
da....dar nu va putea concura in cele 4 curse ramase...
lamuriti-ma si pe mine..... ce-or facut ???????? :eek:
@Miki: Se pare ca cei de la McLaren au avut o "cartita" la Ferrari si au inglobat in masina de anul asta rezultatul cercetarilor muncite de Ferrari. Sifonarul de la Ferrari a fost identificat si acum s-au dar sanctiunile

@dwad: eu am inteles altceva, pilotii McLaren vor participa in toate cursele ramase, isi pastreaza punctele, doar ca nu au voie sa se urce pe podiumurile de premiere cand termina intre primii 3. Adica nimic cu insemnele McLaren nu are voie sa apara pe podiumurile de premiere in cursele ramase.
Reference URL's