cristi_ Wrote:de fapt saracele fete ar fi vrut sa le-o dai la buca si tu te-ai pus ca nebunu sa le povestesti istoria clubului :(
hi, hi, hi
Alea si acum is nedumerite cum o putut sa (nu) pateasca asa ceva. Or vrut si ele sa lege o conversatie si s-or ales cu o prelegere :lol:
Altfel, am auzit pe National FM o chestie naspa chiar vineri cu o ora inainte de meci. Sunase unul pentru nu stiu ce emisiune si tipa de la radio il intreba daca tine cu UTA. Pai si se incoarda ala (aradean) ca da, ca ce echipa, ca spargem tot. Si atunci vine bomba. Il intreba tipa "da unde joaca UTA? acasa sau in deplasare?" si ala ca joaca acasa! La care tipa (care cred ca nu stia unde joaca UTA) il intreba ca de ce nu e la stadion (era 18). Si tipul trosc! ca tocmai se pregatea sa plece spre stadion. Mare suporter!
bai sa mor io, dar sunteti de-a dreptul culmea !!! intelegeti si voi esenta! nu interpretati cum vreti !!! ce rost are sa ma pun sa povestesc ce am mai vorbit eu cu pitipoancele ca tot nu va intereseaza! ideea e oricum alta ! e grav ca tineretul (16-17 ani) din judet nu a auzit de UTA! fie chiar si niste fete... ma gandesc ca in anturajul lor macar o data sa se fi pomenit numele de UTA... tipele alea chiar nu stiau ce e aia UTA !! ce dracu, chiar e asa de greu sa intelegi strict ce am zis eu ????
@cristi_ tot respectul pt ceea ce faci in peluza, dar pe forum ai devenit obositor deja cu replicile tale care nu au niciun continut logic, facute doar la caterinca...
mda, ai dreptate. nu prea ma mai "integrez" in forumul asta
totusi nu trebuia sa te superi din atat
cristi_ nu m-am suparat! chiar as cadea in ridicol daca m-as supara pt atata lucru. dar m-a deranjat ca eu am expus o problema serioasa si ati reusit sa ma faceti sa regret ca am zis :lol:
The_Kid Wrote:@Red Shark,
1) Esti off-topic.
2) Astea sunt aberatii cu public fin cunoscator care acum nu mai vine pt ca este scarbit. Da-mi voie sa iti spun cumesc eu acel public fin cunoscator, il numesc un public de rezultat care imi face greata, un public care stie numai sa dea m..e lui poli, un public care habar nu are ce inseamna a incuraja echipa (nu vreau sa generalizez pentru toata lumea, ci strict la sectorul ala de public la care te refereai tu).
Eu vin la stadion pentru echipa indiferent de esalon, indiferent ca sunt trist sau bucuros, bogat sau sarac s.a.m.d .... scuzele astea patetice nu tin pentru ca fata de anii trecuti suntem la ani lumina vis-a-vis de ce inseamna echipa, perspective si performanta.
P.S Daca vrei sa continui discutia, fa-o la OFF-TOPIC
Pai eu nu sunt de acord cu punctul tau de vedere. Eu sunt de principiu ca un joc de fotbal se poate compara cu delectarea la o piesa de teatru. stiu suna bine,
insa in comun au interesul (si prin urmare si vointa de a platii biletul de intrare) de a participa la spectacol.
Conducerea UTA-ei a gafat urat de tot in sezonul trecut cand a ridicat destul de mult pretul biletelor astfel incat folosul publicului (implicit interesul) nu a fost asa de mare incat sa umple un stadion.
Acest fapt impreuna cu parcursul neconvingator al echipei au stricat imaginea UTA-ei, prin urmare presupun ca efortul de a acapara spectatori noi va fi cel putin dublu fata de neglijenta de ai pierde. :smile:
PS.: ceva asemanator sa intamplat si la Timisoara ...
Evident, daca mergi strict pentru spectacol atunci nu pot sa fiu de acord cu tine pentru ca eu unul ma implic afectiv alaturi de echipa, ma bucur la victorii, plang la infrangeri, insa nu concep sa nu pun suflet pentru echipa asta, sa nu pun pasiune in ceea ce fac.
Asta este deosebirea intre un ultras sau un suporteri fidel si un suporter de rezultat care vine doar atunci cand este spectacol, iar cand acesta lasa de dorit intoarce spatele echipei.
Despre pretul biletelor de anul trecut iti dau dreptate, insa daca bine iti amintesti noi am luat atitudine atunci, noi peluza am protestat la meciul cu Sopron, am negociat cu conducerea si i-am induplecat ca in retur sa mai lase din pret. La fel s-a intamplat si acum cand i-am sfatuit si am facut presiuni sa nu repete greseala de anul trecut.
Clar,
si evident trebuie sa diferentiem intre suporteri si 'restul lumii', ca de altfel ce sa zic de cei care stau la tribuna oficiala respectiv I. Ceea ce constata persoanele de pe forum era doar faptul ca s-au vandut putine abonamente si eu precum si altii au concluzionat ca acest fapt se datoreaza dezinteresului publicului aradean. Eu am mai concis ca acest dezinteres e cum se spune 'lucru manual' adica consecinta faptelor organizatorilor si jocului echipei de anul trecut. (Fac o paranteza, am fost odata la un meci si am crezut ca tot in liga a 2 se joaca asa de bine jucau ambele echipe).
Amatorizmul de care da dovada clubul la inceputul sezonului fac ca imaginea jerpelita sa se murdareasca si mai tare!
Si aici nu ma refer la suporteri care si la bine si la rau sunt aproape de UTA!
ci la simplul cetatean care vrea si el sa vada un meci si sa se simta bine! Acu 10 ani era distractie la tribuna a 2-a indiferent ca UTA castiga sau pierdea! acuma (cel putin cand am fost) era o atmosfera mai rezervata...
nu stiu cum sa explic, e alta viata...
In primul rand imi cer scuze ca am postat of topic chiar nu mi-am dat seama, citind ultimele randuri ale topicului respectiv, am crezut ca sunt la discutia despre abonamentele vandute.
The Kid nu m-am referit nici o clipa la suporterii (sau ce-or fi aia) care vin langa echipa doar cand sunt rezultate sau doar pentru ca asa este la moda ( sa dai ... la poli, steaua etc), m-am referit la multi aceia care dupa ore de stat la 42 de grade sa-si achizitioneze un abonament pentru echipa lor de suflet ( si erau oameni la 50 de ani si mai in varsta care au vazut UTA in multe perioade pe care noi nu le-am prins deci nu erau din categoria amintita mai sus) ca erau scarbiti de atitudinea neprofesionista umilitoare a conducerii a lipsei de respect fata de suporteri fata de omul de rand.( unii au si plecat acasa pentru ca li s-a facut rau de la caldura care te izbea din asfalt din toate partile )
Iar afluenta scazuta a publicului la stadion se datoreaza si unor de intamplari nefericite din sezonul trecut a unor greseli majore de marketing din partea conducerii a relatiei incordata cu suporterii o multime de masuri "nepopuliste" si lipsite de o elementara logica as putea spune, a jocului echipei abrambureala lui Lacatus. ( le cunoastem cu totii le-am mai dezbatut de-a lungul sezonului trecut pe acest forum nu mai insist)
Multi dintre noi am merge la meci si mergem indiferent de divizia in care joaca UTA sau orice momente grele ar incerca-o, dar cum putem sa-i atragem pe copii ( cum vor creste ei cu UTA in suflet si nu cu alte echipe cu care sunt intoxicati zi de zi in media) alaturi de echipa noastra pentru ca oricate le povestesti despre UTA si legendele ei ( in cazul meu la majoritatea meciurilor de acasa merg cu cate 7- 10 elevi de gimnaziu la meci) ei trebuie sa si vada un joc frumos, o atitudine adevarata in teren, o atmosfera deosebita in tribune; altfel se intampla cum am patit la meciul cu Bistrita de acasa cand am venit cu 19 copii sa vada si ei ce inseamna UTA iar in final dupa un joc lamentabil si o atmosfera destul de anosta in tribune, jumatate au fost dezamagiti si plictisiti si mi-au si aruncat niste vorbe de genul :"ca nu mai vin in viata lor, ca ce slabi sunt astia, ca echipa nu stiu care e mult mai buna".... chestii care efectiv m-au durut.
In concluzie problema este mult mai complexa si intr-adevar cred ca in Arad avem un public fin cunoscator al fenomenului numit fotbal si imi place sa cred ca toti Aradenii Iubim UTA ( pe unde om fii raspanditi pe acest glob pamantesc).
Iti dau dreptate, insa nici pe aici care s-au bulucit in primele zile la abonamente de zici ca era potopul si care acum nu mai vor sa isi cumpere nu ii inteleg.
Abonament iti cumperi pentru echipa nu pentru conducere, si eu as avea o gramada ce sa ii reprosez lui Bara si nu numai lui, dar pt asta tot merg la stadion si nu afisez niste mofturi si ifose de mimoza (nu e cazul tau).
Numai bine !
si... in seara aceasta cu totii poloneji 8):smt041:smt098
Cartierul "Viola" respins
Proiectul propus de Marian Iancu, care dorea să construiască la Timişoara un stadion nou, de 50.000 de locuri, mărginit de un cartier ultramodern nu a fost aprobat ieri de Consiliul Local. "Asta e! Poli are ogoliul ei, nu stă să bată la uşi care i se închid în nas, nu facem plecăciuni. Nu am cerut nimic de pomană, nu am cerut pentru mine. Principalul, acum, e să avem linişte la echipă şi să ajungem unde ne-am propus. Ceea ce am promis, vreau să duc pînă la capăt, după aceea o să vedem", a ripostat Iancu.
http://www.violamania.ro/index/Cartierul...spins.html
eiii nahhh! doar nu vrei sa dau pe spate dupa hagi, aici, pe forumul UTA-ei?
o sa mai fie, stai linistit......
daca o sa fie... nu o sa il prindem noi...Cine i-a citit cartea stie despre ce vorbesc
:smile: care carte: doiul de duba sau asu' de mac?
a fost un jucator mare, intr-adevar. daca nu il cunosteam si altfel decat ca fotbalist poate eram mai entuziast dar.....
sorry....eu merg pe mana, pardon piciorul lui Petschovschi chiar daca nu l-am vazut niciodata...
cartea despre el ma rog :P a lu Cartianu.
apropo cine face un gest? la meciu cu s sa sara in teren cu cartea si sa ia un autograf pe ea il platesc bine :)))))))))))))))
Da de ce nu sari tu smechere, de ce trebuie sa faca altul acest gest ?
Cat despre cartea lui Cartianu, am citit-o si pot sa spun ca este slaba, a vrut si ala sa ii mai faca un elogiu "regelui" si a scos cartea.
era o gluma...exista moduri mai simple de a lua un autograf...oricum un topic cu hagi ar genera mai multa controversa decat ala cu religia....Ai doar 2 posibilitati..nu poti fi indiferent fata de el
Io zic ca orice topic sau discutie prelungita despre Hagi, aici, nu isi are locul.
Este forumul utistilor, este un forum despre UTA, despre aradeni, despre ... si se mai poate continua. Mentiuni despre acest jucator se pot face (e drept, a fost un mare jucator) dar sa deschidem discutie, sau chiar un topic, nu ii vad rostul. Au altii datoria sa-l ridice in slavi.
Mai bine sa ne uitam la ce am avut, ce avem, sau ce am vrea sa avem noi.