Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
mai bine-l votati pe Iliescu in 2014
73 de morti la un meci in Egipt!!!!

Acolo vad ca exista in continuare tensiuni sociale si orice pretext este folosit pentru declansarea violentelor.
(06-02-2012 11:44 AM)cumatru Wrote: [ -> ]rezultate surprinzator de stranse. micutu, datorita mie ai ajuns pe podium ;)
pe mine nu m-ar deranja sa ramana si ceilalti doi candidati in stafful forumului, spre exemplu Ovi ar putea administra sectiunea "suporteri"
Daca nu, eram la egalitate cu Luna :P
Ms. oricum.
(10-02-2012 11:46 AM)Redpunk_One Wrote: [ -> ]pai vad CA CAterinca nu e amendata numai "bolduirile agresive" :)))))

Dupa cum ai observat nu am amendat (oficial) nici "bolduirile" nici "CA Caterinca", exact in ideea de a pastra dialogul indiferent de nuanta lui, atat timp cat este decent si nevulgar.
Iti recomand sa treci pe "italic". 69
buna asta cu italic :)))))
Ms, ms, dar totusi ma asteptam sa fiu "amendat" de dedei pentru un "semipleonasm" - "decent si nevulgar" :p
Nu prea am timp cu examenele acuma sa citesc tot ce scrieti, dar mi-a atras atentia postul tau. Nu am ce sa corectez pentru ca "nevulgar" nu exista in DEX deci nu are niciun inteles.
Corect si bafta la examene, asta ca sa ma exprim fara a fi vulgar.
Acum e corect? 5
dedei te tine un interval cu micutu?
ii baga micu' doua bancuri de-l lesina 1
ar trebui sa l aperi,doar ai tovarasi in top 300 :))
(11-02-2012 08:31 PM)red_skin Wrote: [ -> ]ii baga micu' doua bancuri de-l lesina 1

Sa vezi daca deschid meilu' ! Cand ii traznesc o pagina de bancuri il fac K.O. 35
Scutaru: „Autorităţile să fie lângă noi!”
3 Mar 2012 | 7:15 pm Chiar sunt necesare stirile astea despre timisoreni pe prima pagina a site-ului nostru?
(06-03-2012 10:09 PM)Burebista Wrote: [ -> ]E eroare. Dar adminii spun ca la noi e problema...

Adiminii la brutarie :))

Da ... tu ai probleme ...
Micutu la brutarie :))
Poate te dezafiliaza de la forum. :)
Reference URL's