Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ziceati careva pe aici ca Luna a debutat in presa...unde e articolul, sa-l vedem si noi ?

cristi_

Quote:Iancu vs Zambon, la Realitatea TV
MEDIA Astazi, cu începere de la ora 23:00, în cadrul emisiunii “Ultima Ora”, moderata de Andrei Gheorghe la Realitatea TV, va avea loc o dezbatere în cazul palmaresului lui Poli. Invitatii în studio sunt Marian Iancu, presedintele CA al FCU Politehnica Timisoara & Invest SA, respectiv Claudio Zambon, patronul clubului SC FC Politehnica Timisoara SA.
redNeck...nu e vorba chiar de un debut in presa...sunt la facultatea de jurnalism si fac practica in presa scrisa,iar articolul pe care l-am scris a fost pt practica mai mult si se pare ca a fost publicabil.De aceea a aparut in Observator, inainte de meciul cu dinamo.Nu lucrez in presa ( inca :smile: 8) )si in plus de asta mai am multe de invatat...dar niciodata nu se stie...nu? :smile:

Articolul meu arata astfel:
Quote:Lãcãtus: „sã dea totul pe teren!”  

Dupã esecul din ultima etapã, din Giulesti, UTA sperã într-un rezultat pozitiv în meciul de duminicã, ora 15,45, împotriva „câinilor rosii”. Marius Lãcãtus doreste ca jucãtorii sãi sã evolueze cu atitudinea din meciul cu Steaua, care împotriva Rapidului a lipsit cu desãvârsire. „Dinamo are un avantaj consistent. Nu putem spune cã va fi un meci usor, însã îmi doresc sã obtinem toate cele trei puncte, dar pentru asta fotbalistii trebuie sã joace cum le cer. Bãietii nu au ajuns la UTA pe vorbe goale, ci pe valoare. Ei trebuie sã creadã în posibilitãtile si valoarea lor si astfel sã dea totul pe teren”, a declarat, ieri, Marius Lãcãtus.
UTA se aflã pe un nemultumitor loc 12 în clasament, la -7 în clasamentul adevãrului, ceea ce ar trebui sã-i determine pe jucãtori sã aibã un randament mai bun. În plus, “Bãtrâna Doamnã„ trebuie sã îsi ia revansa în fata suporterilor dupã durerosul scor din meciul cu Rapid.
Intradevar acest domn este o comoara.din pacate cum spunea si albrosu au mai ramas putin comori (prefer sa le zic enciclopedii) alb rosii si de aceea ar trebui sa "exploatam" la maxim aceasta comoara ramasa,pentru ca fara ei aceasta legenda ar muri.Daca nu ar fi ei ce le-am mai povesti noi copiilor nostrii ?despre elementele ce au retrogradat-o pe iubita noastra DOAMNA ?sau despre anii in care ne-am zbatut prin matineu ?Eu prefer sa le povestesc copiilor mei despre un baron ce a facut echipa de vis iubita in toata tara de 6 ori REGINA a tarii si de 2 ori PRINTESA,asta vreau eu sa le povestesc copiilor mei despre cea mai frumoasa DOAMNA din viata mea.Asa ca trebuie sa respectam si sa profitam la maxim de aceste enciclopedii alb rosii ce mai sunt (din pacate nu ptr mult timp) la dispozitia noastra.ma scuzati daca v-am dat prea mult de citit
Realitatea TV Iancu si Zambon
am inregistrat emisiunea.
A trimis un telespectator un mesaj:
Quote:In Luna mai UTA va juca cu Poli la Arad , Cu care dintre ele ? am inteles ca sunt 3 echipe....

Sa traiasca telespectatorul la multi ani

http://www.youtube.com/watch?v=xB_ThQ-B8do
Quote:Razboiul palmaresului violet continua!

Prezenti joi seara la Realitatea TV, in emisiunea 'Ultima Ora', Marian Iancu si Claudio Zambon au creat o si mai mare nebuloasa in privinta Politehnicii Timisoara, echipa revendicata de ambii oameni de afaceri.

Intrebat in legatura cu trecutul formatiei pe care o finanteaza, si care evolueaza in acest moment in Liga 1, Marian Iancu a recunoscut ca aceasta s-a format in vara anului 2006 si ca poarta denumirea completa de FC Poli Timisoara Invest SA 2006, aceasta neavand nicio legatura cu vechea Asociatie Sportiva Politehnica Timisoara, care detine palmaresul clubului banatean de la infiintare, adica din 1921.

Pana aici totul clar. De cealalta parte, Claudio Zambon sustine ca detine FC Poli Timisoara SA, continuatoarea de jure a vechii asociatii sportive din 1921, care cuprinde culorile, logoul si palmaresul.

Care este motivul disputei dintre cei doi?

Marian Iancu il acuza pe Claudio Zambon ca de fapt nu detine palmaresul si trecutul Politehnicii Timisoara, si ca acesta ar fi detinut de o a treia asociatie, cu sediul in Timisoara, si care poarta denumirea de AS FCU Poli Timisoara, cu 23.000 de membrii fondatori.

"Am interesul ca pe viitor sa fuzionez cu aceasta asociatie care are palmaresul. In prezent, avem dreptul sa folosim marca si culorile, pentru ca ne-am inregistrat la OSIM", a declarat Marian Iancu, cel care a transformat practic Poli AEK Timisoara, echipa adusa la Timisoara de Anton Dobos, intr-o noua echipa, Poli Timisoara Invest SA, a carei istorie incepe din vara anului 2006.

Marian Iancu a persiflat demersul lui Zambon de a-si cere dreptatea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, spunand ca acolo "Zambon a cerut ca FCU Poli (fosta AEK) sa nu mai foloseasca culorile si emblema, iar Universitatea din Timisoara sa plateasca o serie de despagubiri financiare". Iancu a lasat astfel sa se inteleaga ca diferendul lui Zambon nu este cu actuala echipa din Liga 1, aceasta constituindu-se juridic in vara lui 2006, ci cu vechea Poli AEK, venita la Timisoara pe filiera Fulgerul Bragadiru, Rocar Bucuresti si AEK Bucuresti.

Prin urmare, in prezent, avem de-a face cu trei Politehnici constituite juridic. Una este echipa lui Marian Iancu, care activeaza in Liga 1, jucand la Timisoara pe stadionul Dan Paltinisanu. A doua este echipa lui Claudio Zambon, care joaca in Liga 3, partidele de pe teren propriu fiind sustinute la Bucuresti, iar a treia este Asociatia Sportiva FCU Poli, care ar detine de drept palmaresul si istoria vechiului club banatean.

Un singur lucru este sigur din toata aceasta poveste. Federatia Romana de Fotbal trebuie sa puna in aplicare decizia TAS, de interzice clubului Poli Timisoara din Liga 1 sa mai foloseasca culorile si imnul, considerate ale adevaratei Politehnici, si sa-i plateasca lui Zambon 100.000 de euro despagubiri pentru folosirea acestora pana acum.

Onlinesport

Pana acuma Iancu sa dat cu curu de pamant ca decizia TAS este incorecta.
Acum la Realitatea a spus ca decizia TAS este Corecta.
Iancu nu mai sustine ca are palmaresul, numa acuma il are o alta poli (oare in ce Liga joaca?) cu care vrea Iancu sa fuziuoneze.
Ufff, ce l-a durut pe Iancu ! Tacea ca porcu' in cucuruz. Probabil in viitorul apropiat si Corina Dragotescu va ajunge in colimatorul ragaielilor lui.

cristi_

mie mi s-a parut ca fumeia a fost total depasita de situatie, la un moment dat nu facea altceva decat sa citeasca hartiile lui Iancu si sa butoneze pe laptop... probabil era pe messenger.
chiar daca teoretic ar fi cum zice Iancu, sa fie o a 3-a asociatie care sa detina palmaresul, parerea mea e ca mai ramane o buba:

in fotbalul romanesc toate cluburile au trecut de cateva ori de la societati non-profit la SA-uri (UTA este un exemplu in acest sens) iar in fiecare din aceste cazuri obiectivul era scaparea de datoriile la stat, singurele elemente care treceau e la vechea la noua societate fiind palmaresul, culorile, sigla si jucatorii cu care erau inscrise la Federatie pentru ca noul club sa isi poata continua activitatea. mi-e greu sa cred ca in cazul "Poli Zambon" nu s-a facut acest transfer, dar aseara nu l-am auzit pe Zambon sa sustina asa ceva, deci ramane un semn de intrebare

in al doilea rand, TAS a dat o decizie prin care Poli Zambon trebuie sa primeasca despagubiri , corect? Daca palmaresul, sigla, imnul si culorile nu sunt ale lui Zambon, atunci de ce primeste acesta despagubiri?
Una peste alta, in cazul unei victorii a UTA-ei in acest retur, bucuria va fi tripla. 8)
Penibila Timisoara

Rar ne-a fost dat sa vedem ceva mai dezgustator si ridicol in ultimul timp decat acel miting de la Timisoara cand vreo zece mii de fapturi s-au adunat pentru a protesta cica pentru palmaresul Politehnicii si impotriva italianului Zambon. Stupizenia colectiva a avut chiar un iz de blasfemie, intrucat s-a derulat in acel spatiu dintre Opera si Catedrala, un loc ce este de aproape 18 ani asociat cu caderea comunismului si cu sutele de morti din decembrie 1989. Mai mult ca sigur ca majoritatea dintre cei care s-au adunat sa zbiere la chemarea dubiosului de Marian Iancu n-au nimic in comun cu adevaratii suporteri ai lui "Poli", cu cei care acum trei ani cantau si isi incurajau echipa inclusiv dupa ce Steaua le inscrisese cel de-al optulea gol, ci s-au recoltat mai degraba din randul celor care in acel decembrie profitau de invalmaseala pentru a jefui magazinele si a justifica astfel represaliile armatei si securitatii ori dintre interlopii care se ocupau de contrabanda cu benzina in perioada acelui embargou impus Iugoslaviei. Pai, ce altceva poti sa crezi despre o gloata care scandeaza numele unui fost, poate si viitor, puscarias ("Iancu alaturi de tine mereu in prima linie/Ni te-ai alaturat in acest razboi, ai devenit unul dintre noi"), dar il insulta incalificabil pe poate cel mai valoros fotbalist dat de "Poli": "Giuchici banii te-au stricat, ai un caracter spurcat". Iar toata aceasta tevatura de prost gust dirijata de Iancu s-a facut pentru un palmares care se reduce la un singur trofeu, o Cupa furata de la Steaua acum un sfert de veac dupa o finala blatuita de Marcel Raducanu, Iordanescu si Lita Dumitru, primul fugind apoi in Germania, de teama anchetei deschise de minister, iar ultimul, cel care a si furnizat aceste detalii, transferandu-se - culmea tupeului - chiar la "Poli". Stai si te miri de unde atata aroganta si ingamfare la niste oameni care au insailat niste lozinci cu rime demne de soimii patriei, cum ar mai fi si "Poli, simbolul unui mediu academic, nu proprietatea unui italian nemernic". Academic, ai? Dupa cum se stie, centrul universitar din Timisoara este cel mai modest din intregul invatamant romanesc, iar despre personalitatile culturale ale acestui oras Cezar Ivanescu spunea ca se rezuma la una singura, Serban Foarta. In privinta valorii lui Foarta, poetul moldovean avea perfecta dreptate, numai ca a omis un amanunt esential, anume ca acesta nu este nicidecum banatean, ci oltean din Turnu Severin, oras care poate fi considerat un veritabil focar de cultura, cel putin prin comparatie cu Timisoara.
                                                               Constantin DINU

http://www.ziua.ro/display.php?data=2007...isoara  
"super" de kkt "ziaristul" asta. Articolul trebuie sa mearga direct la gunoi.
Ignorant frustrat!!! Genul de oameni care scriu cu uratenia din ei. Probabil nu a fost admis la facultate in Timisoara, poate nu a auzit de Daniel Vighi sau de Mircea Mihaies si Adriana Babeti etc pentru ca nu citeste decat reviste de scandal. Intineaza memoria si imaginea unuia dintre cele mai frumoase si mai civilizate orase din Romania, care pana la urma face ceva pe Bucurestiul puslamalelor astora.
WHO THE FUCK HEARD ABOUT CEZAR IVANESCU?!
impreuna cu autorul...
deci ma pish pe mine de ras, ce tare ii asta cu articolu lui :D!!!

Nu stiu cat e adevarat sau nu , dar sigur ma simt mai bine dupa ce l-am citit !!!
LUNA_suportera Wrote:Penibila Timisoara

Rar ne-a fost dat sa vedem ceva mai dezgustator si ridicol in ultimul timp decat acel miting de la Timisoara cand vreo zece mii de fapturi s-au adunat pentru a protesta cica pentru palmaresul Politehnicii si impotriva italianului Zambon. Stupizenia colectiva a avut chiar un iz de blasfemie, intrucat s-a derulat in acel spatiu dintre Opera si Catedrala, un loc ce este de aproape 18 ani asociat cu caderea comunismului si cu sutele de morti din decembrie 1989. Mai mult ca sigur ca majoritatea dintre cei care s-au adunat sa zbiere la chemarea dubiosului de Marian Iancu n-au nimic in comun cu adevaratii suporteri ai lui "Poli", cu cei care acum trei ani cantau si isi incurajau echipa inclusiv dupa ce Steaua le inscrisese cel de-al optulea gol, ci s-au recoltat mai degraba din randul celor care in acel decembrie profitau de invalmaseala pentru a jefui magazinele si a justifica astfel represaliile armatei si securitatii ori dintre interlopii care se ocupau de contrabanda cu benzina in perioada acelui embargou impus Iugoslaviei. Pai, ce altceva poti sa crezi despre o gloata care scandeaza numele unui fost, poate si viitor, puscarias ("Iancu alaturi de tine mereu in prima linie/Ni te-ai alaturat in acest razboi, ai devenit unul dintre noi"), dar il insulta incalificabil pe poate cel mai valoros fotbalist dat de "Poli": "Giuchici banii te-au stricat, ai un caracter spurcat". Iar toata aceasta tevatura de prost gust dirijata de Iancu s-a facut pentru un palmares care se reduce la un singur trofeu, o Cupa furata de la Steaua acum un sfert de veac dupa o finala blatuita de Marcel Raducanu, Iordanescu si Lita Dumitru, primul fugind apoi in Germania, de teama anchetei deschise de minister, iar ultimul, cel care a si furnizat aceste detalii, transferandu-se - culmea tupeului - chiar la "Poli". Stai si te miri de unde atata aroganta si ingamfare la niste oameni care au insailat niste lozinci cu rime demne de soimii patriei, cum ar mai fi si "Poli, simbolul unui mediu academic, nu proprietatea unui italian nemernic". Academic, ai? Dupa cum se stie, centrul universitar din Timisoara este cel mai modest din intregul invatamant romanesc, iar despre personalitatile culturale ale acestui oras Cezar Ivanescu spunea ca se rezuma la una singura, Serban Foarta. In privinta valorii lui Foarta, poetul moldovean avea perfecta dreptate, numai ca a omis un amanunt esential, anume ca acesta nu este nicidecum banatean, ci oltean din Turnu Severin, oras care poate fi considerat un veritabil focar de cultura, cel putin prin comparatie cu Timisoara.
Constantin DINU

http://www.ziua.ro/display.php?data=2007...+timisoara

Cata incompetenta pe amatorul asta. Mi-e scarba de asa oameni!!
Este o mizerie acest articol. Nu va lasati orbiti de rivalitatea cu Timisoara si nu inghititi laturile oricarui godac scos din aceeasi cocina cu wc tudor.

@scorpio, Mircea Mihaies este aradean. :smile:
ce aveti? ii tare articolu :)) nu are dreptate? sau va dati movi?
Pe mine ma lasa rece si articolul si toata problema celor din tm. Si nu ma asociez nici cu autorul articolului dar nici nu ma incanta cele scrise de el.
  Abstrakt, fara suparare acum dar stii vorba aia: daca taceai, filosof ramaneai !
  Indiferent din ce postura am privi acest articol, e o rusine pt un ziar sa publice asa ceva. Cred ca doar in 'Romania Mare' se putea citi ceva atat de abject sub forma unui atac la persoana pentru ca nici macar gasca lui Vadim nu si-ar pernis sa jigneasca un intreg oras.

Acuma ca tot sintem off-topic, stiti vorba aia: cei mai de treaba timisoreni sint aradenii mutati acolo :smile:
Reference URL's