Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pacat ca nu-i toata emisiunea.
Seara vestilor bune:

În sfîrşit, O MINUNE. Neşu îşi simte mîna dreaptă, pe care şi-o poate mişca

Medicul echipei FC Utrecht, Frank van Hellemondt, a anunţat o veste îmbucurătoare privind starea medicală a fotbalistului român. După trei săptămîni în care Neşu a fost paralizat de la gît în jos, românul simte mîna dreaptă şi poate efectua cîteva mişcări uşoare.

http://www.gsp.ro/international/stranier...42837.html
Are cineva o poza cu stema aia desenata pe tribuna 1? Aia comunista. Sa o puna undeva pe forum, mersi. Toata seara m-am chinuit sa o gasesc...
[Image: siglah.jpg]
(06-06-2011 05:30 PM)Robert Wrote: [ -> ]Si mie mi-a placut destul de mult exprimarea in teren si Roly chiar are un viitor mare daca continua sa munceasca la fel de mult, intotdeuna vor fi parti negative pentru ca nimic nu este perfect dar daca scopul tau este sa fii dezamagit, cu siguranta vei fi.

Daca scopul tau este sa bagi oamenii in ceata sa sti ca ai reusit perfect.
In rest, sunt constient ca nu ai inteles nimic din postul meu si sunt sigur ca vei fi dezamagit cand vei intelege.
Nu cred ca se referea la tine :))
(07-06-2011 01:57 AM)Burebista Wrote: [ -> ]Are cineva o poza cu stema aia desenata pe tribuna 1? Aia comunista. Sa o puna undeva pe forum, mersi. Toata seara m-am chinuit sa o gasesc...

Ai probleme cu somnul Bure? 45 Daca tot ai trezito si pe Luna, ati mai ramas macar la un chat dupa ce ti-a dat poza cu stema?? 55
Mersi mult Luna. 53
@calincrt, nu, ca m-am pus la somn dupa ce am scris.
(07-06-2011 10:02 AM)Kidu Wrote: [ -> ]Nu cred ca se referea la tine :))

Hi, hi, hi, daca dadea un replay (sau citat) intelegeam, dar fiind imediat dupa postul meu ... intelegi?5
(07-06-2011 01:57 AM)Burebista Wrote: [ -> ]Are cineva o poza cu stema aia desenata pe tribuna 1? Aia comunista. Sa o puna undeva pe forum, mersi. Toata seara m-am chinuit sa o gasesc...

Bun, acum vreau alta... Are cineva asa ceva?
[Image: uta98.jpg]

Eu ma bazam pe asta... dar credeam ca e in unghi mai bun
[Image: 94203840244aec4001fd35.jpg]
format mai mare...?
[Image: uta98desenata.jpg]

109
Ceva pasionati de bowling ?

[Image: capture4vi.jpg]

Locul 1 - 1500 lei
Locul 2 - 1000 lei
Locul 3 - 500 lei

Inscrierea e 50 lei...mai se fac pana vineri din cate am inteles...
Vreau sa imi iau masina si am gasit niste anunturi le-am trimis mailuri si am primit de la 3 pesoane diferite acelasi mail :)) Textul suna cam asa "suntem o familie de pensionari, traim in germania, vrem sa continuam discutia pe mail, putem veni in romania sa vedeti masina, in timisoara/oradea, acolo fiind inscrisa masina"...

:)))))
Am patit si eu una de asta si inca una cu un "politist" din Marea Britanie care vroia sa-i dau jumate din suma, imi trimitea masina acasa pe trailer si apoi ii dadeam celalta jumatate, teapa pe fata :)))
Daca cumva cauti si prin piata din Arad, sa ai grija ce iti iei, am fost saptamana trecuta pe acolo si am "ginit" cateva masini manarite, fata de cum am vazut piata prin noiembrie-decembrie cand imi cautam masina, acum erau si mai multe masini dubioase decat atunci.
Iti sugerez sa mergi cu cineva care cunoaste. Chiar daca masina arata ok exterior,interior, sa te uiti la rugina sub ea si la motor. Ai grija si cu actele...
Cateva nume de echipe care au participat la barajul de promovare in liga a III-a: Ralbex Turniceşti, Meseşul Treznea, Leii Tritenii de Jos, Damila Măciuca, Recolta Stoicăneşti, Rapid Dumeşti, Metalul Toflea, Eolica Baia, Venus Independenţa, CS Peştera şi, cireaşa de pe tort… CS Viaţa Noua!
Reference URL's