Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Era clar ca nu se retrage Iancu, de urmarit ce se va intampla cu hibridul de la timisoara.
ba, de cand am intrat azi pe forum, numa vesti proaste: protest, capi de serie, edson pe butuci, iancu nu se retrage...
Ce ..#¤%&/()=?! ...mea se intampla?! am mai auzit si ca se strica vremea de duminica...
Da, ai auzit bine. De luni ploua. :lol:
Cu protestu ne descurcam noi. :smile:
A inregistrat cineva meciul cu Rapid? Mai exact, nu are nimeni o poza cu Todea, dupa ce l-a faultat Lazar in primele minute? ( ma refer la faţa de luptator K1):lol:[/u]
Lasa I 929, duti aparatul de fotografiat duminica (si asa nu stam la peluza) vii la Tribuna 1 si urmaresti cu atentie cand Margaritescu sau Cristea vor avea mingea la picior. Apoi sa incerci sa fii cat mai prompt si sa cuprinzi in cadru toate oasele care vor zbura la mijlocul terenului. Luni te rog sa pui pozele pe forum. Bafta 8)
Nu prea am cu ce sa fac poze, ca as face...poate fac altii :smile:
fac eu... si probabil rednex :). focalizez pe todea si punem bulina rosie :))
Conform site-ului oficial al lui Dinamo, ros-albii vor ajunge mîine seara la Arad şi vor ramîne peste noapte la "Continental", revenirea în Bucuresti urmînd să aibă loc imediat dupa meci. Aşa cum şi-a obişnuit fanii la toate partidele disputate în afara Bucureştiului, "Dinamobilul" va fi prezent şi la Arad, cu toate produsele în alb şi roşu, la mare căutare in 2007. Magazinul de prezentare al "cîinilor" va ajunge încă de sîmbătă la Arad, în jurul orei 17.30, în faţa hotelului "Continental".

Fan Club Dinamo la Arad

Duminică, în ziua meciului, în jurul orei 11.00, vedetele "cîinilor" vor vizita Fan Club-ul din Arad, condus de preşedintele Pavel Piros, un mare susţinător al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare. Aflat pe strada Lucian Blaga, numarul 16, Fan Club-ul din Arad numără în acest moment peste 1000 de fani dinamovişti din oraş şi din localitatile apropiate!

Sursa dinamovisti.ro

Pana cand???
baieti,astazi 17.03.2007,prin articolul "lacatus: sa dea totul pe teren " din ziarul observator aradean,prietena noastra luna_suportera si-a facut debutul in presa; felicitari si la mai mare
iesirea in piata operei a violetilor a atras televiziunile. toate au aratat imagini. punem pariu ca protestul nostru nu se va prezenta? :(
Pei dupa cum spuneai la topicul "Protest", cip_leo, ce contraargument mai puternic pot avea autoritatile, sefii si parasefii ligii si federatiei, decat "batalia de la Vaslui", varianta 2007, cu masini avariate si capete sparte. Deci, nu cred ca vom avea deloc o presa favorabila.
vad ca se insista la tv pe imaginile de la vaslui...
cum se poate mari imaginea la tv. cumva sa dau cu zoom-ul sa-l vad si eu pe ala elton :lol:
ok.sunt deacord sa nu jigneasca.dar asta e un forum aici au loc dezbateri pareri pro si contra.asa cum tu ai parerea ta asa au si altii si sunt liberi sa si-o exprime si sa conteste parerea ta (dar nu prin jignire bineinteles) sau tu ai vrea sa fie toata lumea deacord cu tine ?dupa cum am spus aici au loc dezbateri cu pareri pro si contra.nu poti santaja prin retragerea de pe forum doar pentru ca nu a fost un user deacord cu parerea ta.iar daca aceea persoana a jignit este sectiunea administrativ unde poti sa te plangi pentru ca nu impresionezi pe nimeni daca ameninti cu retragerea de forum si recurgi la trucuri melancolice gen "la revedere".obisnuieste-te cu ideea ca nu toata lumea poate fi deacord cu tine.
Pe mine unul ma enerveaza deja toate aluziile referiotare la necesitatea unei intelegeri cu cei de la Bistrita pentru a avea si noi o sansa in acel meci. Astfel de voci au fost si inaintea meciului cu Dinamo. Nu cred ca se mai pune problema de astfel de practici in fotbalul romanesc, cu toate pacatele lui, dar mai ales nu as fi de-acord ca UTA sa fie implicata in orice aranjament.
Ca nu esti tu de acord, e una, ca ce se face, e alta. Nu as baga mana in foc pentru ai nostrii finantatori.
Yo zic ca daca noi batem la Bistrita ... ma cam pune pe ganduri.

cristi_

se pare ca si protestul timisorenilor a fost un real succes...

http://www.frf.ro/index.php?news=307

o fi bine? o fi rau?
Jale mare la violeti.
Intr-un fel parca nu-i fain asa. Gata cu marele derby. Saracii nu mai au cum sa se mai contrazica cu noi fiindca au alta identitate.
Hm, parca imi pare rau pentru ei.
de fapt e bine pentru ei. s-a amanat punerea in executare a sentintei ...pana atunci ei spera sa intoarca judecata la TAS...asa ca...mircea sandu esti o mizerie!!!
revin. :)) cica se aplica catorva grupe de juniori. buna gaselnita. si mai e o chestie..cred ca frf-ul si-a asigurat iar spatele: comisia care a hotarat punerea in aplicare a sentintei TAS este , ghici, comisia pt statutul jucatorilor!!!!! care nu are nici o treaba cu palmaresul...
Reference URL's