Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Mie? De ce? Doar ti-am adus dovada ca atat indica... altfel nu credea nimeni...
(08-02-2011 02:30 PM)Burebista Wrote: [ -> ]La Ciacova....

adica la Ecuator
Zona crepusculara :))
(08-02-2011 06:02 PM)Burebista Wrote: [ -> ]Mie? De ce? Doar ti-am adus dovada ca atat indica... altfel nu credea nimeni...

1 Ma refeream la faptul ca ti-a venit ideea sa postezi faza, nu ca nu ar fi adevarata.
Lasati-l pe Bure si nu va mai luati de el. Si asa are saracul creierul neted. 1
Asta e sub centura...
Gata ! Lasati-l pe Bure ca iar se supara si isi ia jucariile si pleaca.
Lasa-i Bure, "uameni" rai, astia.
Pentru iubitorii de diverse statistici:
http://www.gapminder.org/
''haoleo''=))))))))))))))
(16-02-2011 03:56 PM)albrosu Wrote: [ -> ]@Kidu, tu esti suparat ca nu iti raspund la telefoane?

Doamne cat esti de limitat. Eram doar curios sa vad efectiv ce mai ai de spus acum cand FRF-ul spune negru pe alb ca suntem UTA si nu Covaci cum ai sustinut tu. Te-ai chinuit pe aici mai bine de cateva luni sa ne demonstrezi ca suntem prosti si ca nu avem dreptate. Acum cand ti s-a infundat vad ca te raliezi cu Geta Onu si cred ca ai fi in stare sa fii de acord la o adica si cu un timisorean ca injura UTA doar ca sa scuipi acolo unde lingeai odata. Trebuie ca ai o existenta tare trista.
Si uite cum te-am ajutat sa economisesti cativa centi.
Sincer habar nu am unde sa postez stirea asta ca nu cumva sa isc eventuala contradictie inutila :
http://www.antena3.ro/romania/licitatie-...18705.html
http://www.youtube.com/watch?v=ghIM_xu-WYo
(16-02-2011 10:06 PM)albrosu Wrote: [ -> ]Si uite cum te-am ajutat sa economisesti cativa centi.

Oricat ai da-o cotita stii foarte bine ca atunci cand vorbesti cu mine tii capul in pamant. Nu mai insist pentru ca esti un las si un frustrat care are impresia ca daca arunca niste arogante pe forum are ceva de castigat. Stim cu totii cate parale faci insa nu am crezut niciodata ca poti fi atat de meschin sa perseverezi in miciuna si dezinformare doar sa iti vezi tu orgoliul pansat.

Vei regreta tu clipele astea si faptul ca ai tradat intr-un moment greu. Mai vorbim noi peste cativa ani, fii sigur ca o sa ajungi la vorbele mele.
@ Kidule, calm te rog. Fiecare persoana are felul sau de a fi. Mai usor cu adjectivele. Majoritatea dintre noi nu il stim de ieri sau de azi...
@ albrosu, te rog sa nu mai cauti sa primesti anumite cuvinte. Dai impresia ca si asta urmaresti, sacaindu-i pe unii. Te rog inceteaza.

Pace!
(17-02-2011 01:43 AM)LUNA_suportera Wrote: [ -> ]Majoritatea dintre noi nu il stim de ieri sau de azi...

Pace!
@dedei
http://diacritica.wordpress.com/2009/10/...-predicat/
După Ion Coteanu, Gramatică, stilistică, compoziţie, Ed. Ştiinţifică, 1990, p.20:

Când sunt subiecte, acest fel de substantive pot să aibă predicatul la singular sau la plural.

Au predicatul la plural ori de câte ori vorbitorul se gândeşte la faptul că într-o grămadă, într-o mulţime, într-o majoritate sunt mai multe fiinţe sau lucruri:
S-au strâns o grămadă de firimituri.
O mulţime de oameni se adunaseră la intrarea în stadion.
Majoritatea alegătorilor au votat până la ora 12. [Hehe, se vede că-i din 1990! ]
.......
.......
Cum banuiesc ca nici de aceasta data, Kidu nu va primi ban pentru jigniri gratuite, eu iau o pauza pentru o perioada de timp si va las in majoritatea voastra de oameni cu mintea odihnita. 1
Majoritatea e subiect singular deci cred ca am dreptate.
@albrosu
Te-am rugat sa incetezi. Nimeni nu a fost banat pana acum, inainte ca el sa fie avertizat (cel putin o data)
In ceea ce priveste pauza, e alegerea ta. Sper doar (cu riscul de a ma repeta) sa nu mai urmaresti, sa nu mai cauti sa primesti anumite cuvinte, ca apoi ceilalti sa fie banati.
Nu voi ezita sa ii banez si pe cei care cauta scandal/cearta... indiferent de modul "viclean" in care o fac (valabil pentru toata lumea!)
Reference URL's