LUNA_suportera Wrote:LA MULTI ANI micutzule!!!! la mUlTi Ani!! :lol:
Multumesc, la fel si tie. :smile:
Cam cenusie, onomastica, anul asta dar asta e.
Ca sa nu tac si eu, vreau sa-mi dau cu parerea. 6 din 49 am jucat cand eram in faculta (perioada '94 - '98 ), cica era la moda si multi colegi jucau. Pe vremea aia la 6 din 49 se castiga aproape in fiecare saptamana premiul de la categ.I (daca se adunau 3-4 saptamani fara ssa se castige era minune).
Dupa 2000 am observat ca nu se mai castiga la categ.I mai mult de 3-4, maxim 5, ori pe an. Si atunci castiga "cine trebuie". Cand mi s-a spus treaba asta nu am crezut.
Pai se zice ca treaba sta cam ca si la concursurile cu ... cumperi un bax de ... primesti un bilet pe care il razuiesti si poti castiga 1. ..., 2. ..., 3. ... ; sau trimite la adresa ... 1,2,3, s.a.m.d. etichet, dopuri, inele, s.a.m.d. si poti castiga ......... si altele de tipul asta.
Si in cazul acestora se stiu viitorii detinatori ai premiilor dinainte. Mai sunt cate unele la care se mai castiga si dupa noroc, dar doar premii de valoare mica sau medie.
Castigurile mari in Romania sunt afaceri de familie si nu se demasca fiindca si cei care ar trebui sa o faca isi primesc "felia".
Deci, pana la urma, dam la ziar sau nu, sa aflam cine a insurubat becul? :lol: :lol: :lol:
La multi ani micutule, multa sanate si fericire, implinirea tuturor dorintelor!
Cele bune,
Kidu
LA MULTI ANI MICUTU!!!! iti doresc tot ce vrei !!!
cu multa prietenie, MIKI
mersi si pt ajutorul acordat ;)
ai grija ce faci cu becurile :lol:
Pentru cei neavizati, ieri a fost ziua mea.
Va multumesc tuturor pentru urari.
Bah, care a insurubat becu', ca va sparg !!! :lol:
La multi ani, Micutzule! Nu se stie cine a insurubat becul, poate ca nici nu l-a insurubat ci l-a lipit si de aia nu se mai aprinde; oricum, de ziua ta, cred ca poti sa il insurubezi si tu o data :smile:
Foarte bun la pat...
Scris de on 08-Nov-2006
Vezi o tipa superba la o petrecere. Te duci la ea si ii spui: "Sunt foarte bun la pat".
Asta e MARKETING.
Vezi o tipa superba la o petrecere. Unul din prietenii tai se duce la ea si, aratand spre tine, ii spune: "Este foarte bun la pat".
Asta e ADVERTISING.
Vezi o tipa superba la o petrecere. Te duci la ea si ii ceri numarul de telefon. A doua zi o suni si ii spui: "Sunt foarte bun la pat".
Asta e TELEMARKETING.
Vezi o tipa superba la o petrecere. Te ridici si iti aranjezi cravata. Te indrepti spre ea si ii torni o
bautura. Spui: "Imi dai voie?" si te apleci usor sa-i stergi sclipiciul de pe obraz, lipindu-ti piepul de bratul sau. Apoi o privesti dulce si spui: "Apropos, sunt foarte bun la pat".
Astea e PUBLIC RELATIONS.
Vezi o tipa superba la o petrecere. Se ridica, vine la tine si iti spune: "Am auzit ca esti foarte bun in pat".
Asta e BRAND RECOGNITION.
Vezi o tipa superba la o petrecere. O convingi sa mearga acasa cu unul dintre cei mai buni prieteni ai tai.
Asta e SALES REPRESENTATIVE.
Tipa nu se descurca singura, si te suna sa mergi si tu la ea acasa.
Asta este TECHNICAL SUPPORT.
Te indrepti spre o petrecere unde stii ca vor fi niste tipe superbe. Totusi, gandul ca in casele pe langa care treci sunt o multime de alte tipe superbe pe care ai vrea sa le cunosti te innebuneste, asa ca te urci pe cel mai apropiat acoperis si strigi: "Sunt foarte bun la pat".
Asta e SPAM."
:lol::lol::lol::lol::lol:
LUNA_suportera Wrote:Vezi o tipa superba la o petrecere. O convingi sa mearga acasa cu unul dintre cei mai buni prieteni ai tai.
Asta e SALES REPRESENTATIVE.
Tipa nu se descurca singura, si te suna sa mergi si tu la ea acasa.
Asta este TECHNICAL SUPPORT.
??!?!?!?!?!?!!??
adica sa i-o dai la buci la cel mai bun prieten al tau?
@LUNA_suportera: acum ne povestesti ce ti s-a intamplat tie ?? :lol::lol::lol:
la becuri nu te pricepi? uite, micutu, de ziua lui, nu a insurubat becul, si problema a ramas in aer! poate il ajuta le_rouge... daca scapa intreg din ferfaitu cu mine :lol::lol::lol:
anunt pt micutu si pt le rouge: suntem provocati la duel mai baieti! LUNA_suportera ne-a pus gand rau, mai ales lui micutu
Quote:pe tine si pe le rouge va bag intr-un buzunar..iar pe micutzu in cealalalt
eu zic sa-i dam curs invitatiei, evident dupa ce rezolvam problema cu becurile :lol:
Miki Wrote:anunt pt micutu si pt le rouge: suntem provocati la duel mai baieti! LUNA_suportera ne-a pus gand rau, mai ales lui micutu
Quote:pe tine si pe le rouge va bag intr-un buzunar..iar pe micutzu in cealalalt
eu zic sa-i dam curs invitatiei, evident dupa ce rezolvam problema cu becurile :lol:
subscriu! :lol:
ce coment calumea pe prosport :pOLI TIMISOARA trimis de km 0
Quote:AI INCEPUT PRIN A FI UN COPIL NEDORIT.....FACUT IN EPRUBETA....
TE-AI FACUT O FATA URATA SI NEDORITA...
AI AJUNS O BABA SCHILODITA CARE ESTI PE PATUL DE MOARTE SI ITI ASTEPTI MULT ASTEPTATUL SFARSIT.....
DU-TE IN IAD NIMENI NU ITI VA SIMTI LIPSA...
IAL SI PE TATAL TAU IMPOTENT JABBA....
http://www.prosport.ro/index.php?section...5&pagina=0
fac si eu ca la faza cu becul, dupa 6 luni apare unul si rea subiectul, asa ca si eu ii doresc lui Micutu La multi ani si fericire cu ocazia trecutei sale zile de nastere, scuze dar am ratat ziua oficiala.
"Marian Iancu a ramas fara fotbalisti
Pentru Marian Iancu necazurile par sa nu se mai opreasca în aceste zile. Dupa ce Tribunalul Sportiv de la Lausanne i-a interzis sa mai foloseasca palmaresul echipei fondate în 1921, Directia Generala a Finantelor Publice a cîstigat miercuri în instanta drepturile de detinere asupra fotbalistilor de la Politehnica Timisoara, transmite corespondentul Onlinesport.
Fiscul a avut în anul 2005 o actiune de sechestrare asupra bunurilor mobile si drepturile de detinere a jucatorilor, însa dupa contestatia depusa de Marian Iancu, Judecatoria Timisoara a mentinut sechestrul doar pe bunurile mobile, admitînd cererea clubului privind jucatorii.
Administratia Financiara a facut recurs si prin decizia Tribunalului, ultima instanta în care se judeca toate contestatiile la executarile silite, a fost admis recursul si s-a decis modificarea deciziei.
Clubul Politehnica are de platit o datorie de aproximativ 98 de miliarde de lei, la bugetul de stat. Chiar daca exista o solicitare de rambursare a TVA-ului, în valoare de 16 miliarde de lei, clubul alb-violet tot ar ramîne cu o datorie de 84 de miliarde.
De-a lungul timpului, Fiscul a mai recuperat din datoriile clubului prin diferite opriri bancare, încasari din drepturi de televiziune, clubul avînd sechetrate cam toate bunurile mobile apartinînd patrimoniului ONG-ului, precum masinile de tuns iarba sau aparatele din sala de forta.
"Urmeaza sa vedem cum se vor putea pune in practica. Intentia noastra a fost ca jucatorii sa nu fie vinduti de club fara acceptul nostru si fara ca noi sa ne putem recupera datoriile la bugetul de stat. Lucrurile trebuie intelese bine. Nu este vorba de sechestrarea jucatorilor ca in filme. Avem insa posibilitatea de a recupera banii prin vinzarea lor, pentru ca se stie, se trazactoineaza sume destul de mari", a declarat Doru Dusas, directorul finantelor publice pentru Onlinesport."
Si inca una:
"Poli Zambon se uneste cu FC National
Dupa ce Marian Iancu, patronul FCU Politehnica Timisoara, a anuntat ca retrage echipa din campionat, italianul Claudio Zambon a dezvaluit ca banatenii vor avea totusi o echipa in Liga I.
Echipa lui Zambon, care detine SC FC Politehnica Timisoara SA, firma careia i-a fost atribuit palmaresul gruparii “alb-violete” de Tribunalul Sportiv de la Lausanne, va fuziona cu FC National.
Noua echipa se va muta la Timisoara si va evolua in prima liga. "
si inca una:
"Iacov si Iancu, suspendati
Constantin Iacov, presedintele clubului FC National, a fost suspendat timp de un an de Comisia de disciplina, in timp ce patronul Timisoarei, Marian Iancu, a fost suspendat timp de sase luni. Aceste suspendari vin dupa ultimele declaratii facute de cei doi in presa.
<<Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului FC Naţional 2000 SA Bucureşti, Constantin Iacov a fost sancţionat cu suspendare pentru 1 an şi cu o penalitate sportivă de 3500 lei, pentru declaraţii calomnioase făcute în mass - media la adresa oficialilor FRF ;
Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului FCU Politehnica Timişoara & Invest SA, Marian Iancu a fost sancţionat cu suspendare pentru 6 luni şi cu o penalitate sportivă de 3500 lei, pentru declaraţii calomnioase făcute în mass - media la adresa oficialilor FRF ;>>"
Onlinesport
“s-au verificat toate actele pe fostii trei ani pe care am fost primar” - Marian Vanghelie
“Doar prin hazardul inconstient social nu se putea ajunge in sfere atat de aureolate si in plan financiar” - Cornel Dinu
“Dumnezeu e cel mai tare serviciu de informatii din lume - stie tot, chiar si-un fir de par” - Gigi Becali
“Omul este o persoana umana” - Gheorghe Hagi
“Decesul i se poate intampla oricui” - Adrian Nastase
“Isus Cristos s-a nascut intr-o pestera foarte modesta” - Teoctist
“Domnul Ion Cristoiu a spus despre mine ca sunt corupt pe vremea cand nu eram, in
1993″ - Viorel Hrebenciuc
“Sunt oameni care nu poti sa le bagi lucrurile in cap nici cu forcepsul” - Loredana Groza
“Nevasta-mea este o femeie care, oricate greseli as face, tot o iubesc” - Vali Vijelie
“Pe la voi prin Chisinau trece Volga, nu ? Cum ? Nu mai trece ?” - Loredana Groza
“Exista aici, in aceasta sala, tineri care au murit in revolutia din decembrie 1989″ - Viorel Catarama
“Domnule presedinte, noi n-am facut nimic, cartela e acolo, in banca, voteaza de una singura. Uitati-va. Noi nu avem nicio vina aici” - Attila Verestoy
“Eu prin presupuneri deduc” - Gheorghe Stefan
“M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa” - Gigi Becali
“Dom’le, eu muncesc 24 ore pe zi, iar uneori chiar si noaptea” - Dumitru Dragomir
“Acel tanar care s-a transformat in trei sute este vorba de unul singur” - Marian Vanghelie
“Primul rezultat notabil al acestor doi ani este ca inca mai guvernam” - Adrian Nastase
“Dom’le, eu muncesc 24 ore pe zi, iar uneori chiar si noaptea” - Dumitru Dragomir
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ce conducatori avem in fotbalul romanesc...:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Da de restul ce zici?
Toti o apa si-un pamant.
Referitor la problema Poli, sa zicem mersi ca noi avem palmaresul sau sa verificam inca o data actele, sa nu se trezeasca Vizer, de ex, cu cine stie ce aberatii. E problema lor, sunt greselile si grandomania lor pentru care acum platesc. Ar fi bine sa demonstram ca avem valoarea de a ne salva de la retrogradare, decat sa "scapam" prin abandonul altor echipe. Am vazut pe la stiri ca si Poli Iasi are probleme, poate se retrag si ei...
@Robitzi, nu vorbi de oameni pe care nu ii cunosti.
„Nasul" sprijina Timisoara la FIFA
Joi, 15 Martie 2007
In urma scandalului legat de ultimatumul pe care FIFA l-a dat Federatiei Romane de Fotbal in ceea ce priveste punerea in aplicare a deciziei TAS in legatura cu palmaresul Timisoarei, Poli primeste o mana de ajutor foarte importanta. Emil Rosianu, vicepresedintele clubului de pe Bega, a anuntat ca saptamana viitoare alaturi de Gheorghe Chivorchian si Mircea Sandu, presedintele FRF, se vor deplasa la FIFA pentru a sprijini cauza Politehnicii in fata mai marilor fotbalului mondial. Avand in vedere ca „Nasul" a fost ales recent in comisiile superioare ale UEFA e greu de crezut ca echipa lui Marian Iancu nu va primi castig de cauza.
http://www.sportarad.com