RE: Problemele peluzei
micutu Wrote:Chiar m-am uitat pe niste poze de la meciul cu Argesul si, poate mi se pare numai mie, peluza incepe sa arate tot mai bine si mai populata (chiar si in zona noastra am vazut niste fete noi si care au cantat cot la cot cu noi).
si unde este problema???:lol:
Da, da, bine, bine, hop si tu. :smile:
Te ai trezit?
Problema e ca se rezolva, ... PROBLEMA.
Bah, ... becul ala, ... invartit, ... cine .... :lol:
Miki Wrote:micutule, norocul nostru ca esti admin si ca suntem la off-topic, altfel ne-am lua cate-un bec in cap :lol: si bonus un bann de 3 zile
8) Kidu va da 1-2-3 zile, de zici ca-i week-end, yo va dau direct concediu legal. :lol:
si totusi care-i faza cu becurile, ca am citit de o suta de ori si tot nu am inteles?!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pai asta-i faza, sa citesti.
Spilu e ca nu se stie cine a insurubat becul.
Dar stie cineva de cati W era legendarul bec???
Parerea mea e ca I 929 are raspunsurile. Sau macar o parte. Si acum nu mai scrie nimic aici, ne lasa sa fierbem ca becurile incinse :lol:
"Nu ma faceti sa repet povestea cu cioburile!" :lol:
"Who done it", e un mister. Martorii sunt usor impresioanbili. "Culpa" probabil e una comuna.:smile: ( ca in "Orient Expressul" Agathei Christie).
Revenind la chestii mai seriose dar tot off-topic, ma intreb cand vom schimba becurile nocturnei noului stadion, si de cati wati vor fi acele becuri. :))[/i]
De ce pui si tu intrebari fara raspuns? :lol:
stadionul "Strungul" nu mai exista, l-au pus la pamint azi si pe asta, dupa numaratoarea mea e al-3-lea, (Gloria, Vagonul-CFR si Strungul)
Nu stiu daca e un scenariu SF....:eek:
"ADEVARUL SOCANT-Dinamo nu a castigat intentionat meciul cu Poli Tim din motive financiare !!
mai multi prieteni care am urmarit meciul Poli tim II rezerve - Dinamo, am observat mai multe lucruri socante, pe care majoritatea nu le-au observat, fiind detalii care toate se leaga intre ele.
Motivul financiar pentru acest blat este evident, cand este vorba de atatea sute de milioane de dolari, poate chiar si noi daca eram in locul celor de la Dinamo, am fi vandut meciul si am fi facut totul ca sa nu il castigam.
am scris in iuresul momentului si nu am recitit tot, dar garantez pentru toate concluzille la care am ajuns impreuna cu prietenii mei.
De asemenea, sunt membru foarte vechi pe acest forum, cu cateva sute de posturi, dar nu vreau scandal, ci doar sa se afle adevarul.
As vrea sa structurez mai bine informatiile pentru ca toti sa aiba viziunea corecta si completa asupra
felului in care se fac banii in cadrul Ligii 1, la cel mai inalt nivel
meciul Poli Timisoara liga a III-a juniori - Dinamo Bucuresti
inaintea acestui meci: Dinamo Bucuresti 55 puncte: 18 meciuri castigate, 1 meci egal, 1 meci pierdut
Poli Timisoara 32 puncte (toate realizate cu echipa I)
timp de 1 saptamana, pe prima pagina a ziarelor, stiri mari cum ca Poli Timisoara va baga juniorii,
jucatori care nu au mai jucat niciodata in Liga I, si ca Marian Iancu nu este interesat de rezultat,
ci doar sa demonstreze ca Dinamo fura campionatul bla bla bla (va garantez ca nu se va intampla
absolut nimic in urma declaratiilor lui. Totul este cel mai ieftin circ, pentru ca teatrul sa fie perfect)
Toate stirile din ziare si massmedia si declaratiile conducatorilor lui Dinamo si Poli Timisoara indica
clar o victorie Dinamo si o indiferenta fata de meci a celor de la Poli Timisoara, care creaza o echipa
din jucatori din ligi inferioare, fara experienta. Dinamo avea o rata de 90% meciuri castigate (18 din 20)
La toate agenttile de pariuri, in mod ciudat, meciul nu este exclus din oferte, ci oferit in continuare
cu cote medii de 1.80 !!! pentru victoria Dinamo, pe care Toate stirile o indicau cu precadere.
CA URMARE A TUTUROR ACESTOR LUCRURI, LA NIVEL MONDIAL, AGENTIILE DE PARIURI FAC INCASARI
DE APROXIMATIV 473 DE MILIOANE DE EURO PE VICTORIA DINAMO. NUMAI LA AGENTIILE DE PARIURI
ROMANESTI S-AU PARIAT SUME IMENSE IN SUMA TOTALA DE PESTE 285 DE MILIARDE DE LEI VECHI
PE DINAMO. TOATE STIRILE DINAINTEA MECIULUI O INDICAU PE DINAMO DREPT CASTIGATOARE CLARA.
Cu cateva ore inainte de meci, jucatorii lui Dinamo sunt contactati de reprezentantii marilor agentii de
pariuri, care, asa cum se procedeaza in aproape toate cazurile de acest gen, le ofera cam 1% din incasari
pentru ca sa nu castige acest meci. Grea alegere... 2 optiuni:
A.Dinamo sa joace corect, sa depuna efort pe teren, si sa se aleaga cu 3 puncte care nu le foloseau
la aproape nimic tinand seama ca oricum sunt pe primul loc la distanta de 15 puncte de locul 2
si eventual o prima de victorie de 2000 de euro pana la 5000 de euro de jucator. Ceea ce ar fi fost foarte simplu de realizat, tinand seama de faptul ca jucau practic contra "Fulgerului Bragadiru" asa cum oficialli dinamovisti si declarasera anterior.
B.Jucatorii lui Dinamo sa accepte cele 5 milioane de dolari oferite (cam jumatate de milion de euro pentru fiecare fotbalist, adica 500000 euro pe fotbalist) si sa se prefaca ca joaca, agentiile sa nu piarda sumele
fabuloase investite de pariori, ci sa le "castige" si toata lumea sa aiba de castigat.
Nu a fost o decizie prea greu de luat. Sa vedem... 2-5000 de euro sau 500000 euro/jucator? Hmm....
rezulta meciul pe care l-am vazut cu totii unde:
1.Dinamo joaca haotic si relaxat... fara sa depuna efort, si mai ales fara sa faulteze sau sa se implice in joc
2.la faza golului timisoarean, Mansour este lasat liber in mijlocul careului, fara marcaj, sa suteze de cate ori
vrea el pana marcheaza. Lobont se arunca pe sub minge, si o respinge in poarta, exasperat de faptul ca
Mansour nu era in stare sa o dea oriunde pe langa el in poarta...
3.Dinamo suteaza prin Margaritescu de cateva ori la mare distanta de poarta.
4.restul actiunilor dinamoviste se incheie toate cu suturi anemice. Daca cumva unul din greseala era scapat de Pantilimon si intra in poarta, se retrageau ca in atataea faze cu toata echipa in aparare, si asteptau golul juniorilor din liga a 3-a.
Acest scenariu de meci s-a intamplat de prea multe ori in alte campionate, de fiecare data cand foarte multi bani
(zeci si sute de milioane de euro) sunt pariati pe o echipa, la nivel mondial. Mai ales in Asia, unde sunt foarte multi jucatori care, manati de mirajul unor castiguri "sigure", pun sume imense la pariuri.
Alte rezultate recente in care scenariul a fost la fel:
Univ Craiova - FC Arges
(1.75 Univ Craiova)
stirile cu cateva saptamani inaintea meciului: Sorina Cartu (fost antrenor la Univ Craiova)
spune ca el deja si-a pus toti banii pe 1 solist.
Se pune accent pe prietenia dintre patronii celor 2 cluburi, si pe faptul ca au acelasi sponsor,
si ca FC Arges are nevoie de toate cele 3 puncte pentru a se salva de la retrogradare, si
ca in tur a fost un meci amical, in care Argesul a pierdut 3 puncte in fata Univ Craiova... (scor 3-1 in tur,
si Penescu se bucura atunci pentru Mititelu ca a obtinut 3 puncte)
In Asia se pariaza sume imense pe victoria FC Arges.
Rezultat final: 0-0 desigur. Agentiile de pariuri castiga sume fabuloase de bani, cei de la FC Arges nu sunt prea
afectati de semiesec, este si normal, cand au buzunarele atat de pline de bani.
Cupa Romaniei
Otelul Galati - Corvinul Hunedoara (Liga a II-a, sta la retrogradare, venita sa joace cu rezervele)
cota Otelul Galati 1.75
Din nou, stirile privind faptul ca echipa Corvinul trimite rezervele si declaratiile antrenorului cum ca este total
dezinteresata de cupa romaniei, face ca la nivel mondial, din nou cu precadere in Asia, sa se joace peste 250
de milioane de euro in total pe victoria Otelului Galati.
Rezulta un meci de cascadorii rasului, unde Otelul rateaza din toate pozitiile, in mod penibil,
si cele 90 de minute se termina cu 0-0. Toti pariorii isi pierd banii in favoarea caselor de pariuri.
Apoi in cele 30 de minute de prelungiri, marcheaza 5 (cinci) goluri !!! Scor final 0-0 (5-1 dupa prelungiri)
Antrenorul Petre grigoras si stafful tehnic nu participa la meci, pentru ca sa nu fie acuzati ca au avut legatura
cu acest aranjament evident. In Sport Total si ProSport apar articole despre sumele pariate in Asia
pe acest meci evident, si pierdute in favoarea caselor de pariuri, dar nu se intampla absolut nimic.
Cand este vorba de atata de multi bani, desigur ca la toate nivelel sunt dati bani pentru ca angrenajul
sa mearga ca uns in continuare. Pentru cei cu experiemnta de cativa ani in lumea pariurilor sportive,
aceste meciuri se numesc "bookie traps" si sunt cea mai eficienta metoda a caselor de pariuri
de a atrage profituri imense. Jucatorii echipelor mari ("castigatoarele sigure") si stafful lor tehnic si administrativ
sunt beneficiarii unei sume cuprinse intre 1% si 5% de obicei din incasarile facute de agentiile de pariuri.
Toata lumea are de castigat. Sincer imi pare rau pentru sutele de mii de oameni normali care influentati de
toate declaratiile tuturor persoanelor implicate inaintea meciului, isi pariaza toti banii si casa si uneori fac si imprumuturi, ca sa isi dubleze banii rapid. Si ii pierd pe toti. Pentru ca nimic nu este ceea ce pare,
si sumele imense de bani sunt cele care dicteaza totul. Si este normal sa fie asa."
sursa forum Onlinesport
sunt convins ca sunt si in romania meciuri trucate de agentiile de pariuri...sau...cu ajutorul lor. de urmarit subiectul asta...
vedeti de aia eu nu pariez la agentii si nu mai joc nici la loterie, m-am lecuit de pe vremea Caritasului
Eu pariez constant la casele de pariuri, si pot sa spun, ca in prima zi in care a aparut oferta pt bragadiru-dinamo, dinamo avea la victorie cota 2.10 !! Dupa care au scazut-o treptat pana pe la 1.70, iar in ziua meciului au scos-o cu totul(gamebookers). In schimb, meciul Arges - Craiova nu a fost inclus deloc de GB, in fine, cand e vorba de bani, e vorba de interese, smecherii, aranjamente etc...
LA MULTI ANI micutzule!!!! la mUlTi Ani!! :lol:
http://youtube.com/watch?v=Go_VtqtxCHY -- Truth in Advertising
WOW: http://www.eduard.ro/blog_archive/2007_02_01_eduardro_archive.html -- Cum sa desenezi in MSPaint
CARUSEL CU IMAGINI
Iata un efect dragut pentru orice pagina web care contine imagini:
Deschide o pagina web care contine imagini (e buna si asta). Inlocuieste tot textul din address bar cu urmatoarea linie de cod:
j
avascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5; DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void(0);
Apasa Enter
Enjoy
Am trait sa o aud si pe asta. Acum cateva clipe la Antena 3 : Echipa lui Sir Fergus Alexon a remizat in cupa Angliei..............................
cum draq poti pune femei sa prezinte stirile sportive:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
=)))))))))))))))))) cum sa zici asha ceva =))))))))))
Unde ati disparut ma???:lol:
mai un pic pana la meci:)
Ce stiti de baietii ce au facut deplasare??