Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Nu mai beau, vreau sa dau burtica jos. Sa-l ajung barem pe BaTai...
deci te-ai vandut...
daca il invitam si pe wihteshadow vii?
pe Xtreme...
Sunt batran, nu mai pot sa car atata ditamai burtica, intelege bro. Si imi caut si de munca... greu se gaseste. Nimeni nu suna inapoi. E ca si cu rusii aia ce tot vin la noi.
(01-07-2010 10:11 PM)WhiteShadow Wrote: [ -> ]nu am nimic impotriva...dar iti dai seama ce penibil se simte ala care a gresit atunci cand vede ca tu l-ai corectat de fata cu toata lumea 109

daca se simte penibil e un lucru bun... sa ii fie rusine ca nu stie sa scrie corect

(01-07-2010 11:28 PM)Burebista Wrote: [ -> ]Nu mai beau, vreau sa dau burtica jos. Sa-l ajung barem pe BaTai...

bure, chiar ca ai luat-o razna 21 doar ca nu sunt foarte sigura ca e de la CM...
PS: ... pe BaTai oricum nu ai cum sa il ajungi, asa ca iti dau si eu o bere sau doua... sau trei... 21
Luna..una dintre noi!
Bure se insoara!
Burebista, daca au ajuns si fetele sa iti faca cinste si sa le refuzi... chiar a inebunit de tot lumea.... 2
PS: Eu ma pun pe slabit deci nu ai cum sa ma ajungi niciodata 5
@RedPunk...eu sunt din ala care insista pe aceasi metoda ani intregi de zile chiar daca metoda e falimentara, cine naiba mai e asa de dus cu pluta incat sa joace in fiecare an, toata etapa under 2.5 gol in liga 1, tot sezonul intreg ?

@Vlad...eu oricum nu veneam, sunt cativa pe care i-am suparat pe aici109, eu sunt pacifist.

@Burebista...iti recomand produse herbalife...slabesti...dar chestia e ca te costa vreo 4 milioane pe luna acest regim 111 , eu urmeaza sa le folosesc pentru ingrasat....

@Luna....ce rea esti 2
@Luna, tocmai ca nu mi-e rusine. Omul cat traieste invata!

@WhiteShadow, fiecare mai supara din cand in cand...
(01-07-2010 11:51 PM)LUNA_suportera Wrote: [ -> ]bure, chiar ca ai luat-o razna 21 doar ca nu sunt foarte sigura ca e de la CM...
PS: ... pe BaTai oricum nu ai cum sa il ajungi, asa ca iti dau si eu o bere sau doua... sau trei... 21
Dar de ce? Deja suna tentant, as veni...

(02-07-2010 12:11 AM)dedei Wrote: [ -> ]Bure se insoara!
Unde? Cand?
(02-07-2010 12:12 AM)BaTAI Wrote: [ -> ]Burebista, daca au ajuns si fetele sa iti faca cinste si sa le refuzi... chiar a inebunit de tot lumea.... 2
PS: Eu ma pun pe slabit deci nu ai cum sa ma ajungi niciodata 5
Hai ma ca nu te cred. Mai degraba ma intreci 5

(02-07-2010 07:56 AM)WhiteShadow Wrote: [ -> ]@Burebista...iti recomand produse herbalife...slabesti...dar chestia e ca te costa vreo 4 milioane pe luna acest regim 111 , eu urmeaza sa le folosesc pentru ingrasat....
Nu, multumesc. Prefer sportul in aer liber. Pare mai sanatos. Pt ingrasat iti recomand bere si shaworme.
(02-07-2010 08:11 AM)Xtreme Wrote: [ -> ]@Luna, tocmai ca nu mi-e rusine. Omul cat traieste invata!

24
Ar trebui sa iti fie. E adevarat, omul cat traieste invata, insa sa scrie corect omul invata inca din clasa a doua...
du-te ma Burebista cu berea ta...tu daca te faci doctor le recomanzi la pacienti sa consume bere si shaworme ?

@ Xtreme...omul cat traieste invata .....dar tot prost moare...
(02-07-2010 10:54 AM)LUNA_suportera Wrote: [ -> ]
(02-07-2010 08:11 AM)Xtreme Wrote: [ -> ]@Luna, tocmai ca nu mi-e rusine. Omul cat traieste invata!

24
Ar trebui sa iti fie. E adevarat, omul cat traieste invata, insa sa scrie corect omul invata inca din clasa a doua...

Un simplu "search" prin postari mai vechi poate dovedi multe. Probabil ca nu erau scrise in timpul orei de informatica din clasa a 2-a.
Eu zic ca n-ar strica sa fim mai temperati cu aruncatul pietrelor.
Te-ai gasit sa te bagi si tu in seama... 40
@whiteshadow
sper ca nu esti si tu ceva stranier ca xtreme.est in tara,nu?
n-ai suaprat pe nimeni,poate doar pe xtreme:))
da, sunt in tara...nu sunt stranier....
(02-07-2010 02:11 PM)Imperator Wrote: [ -> ]
(02-07-2010 10:54 AM)LUNA_suportera Wrote: [ -> ]

24

Un simplu "search" prin postari mai vechi poate dovedi multe. Probabil ca nu erau scrise in timpul orei de informatica din clasa a 2-a.
Eu zic ca n-ar strica sa fim mai temperati cu aruncatul pietrelor.

De pe acolo de sus se vede (mai) bine totul?
prefer sa gresesc gramatical decat sa gresesc comportamental! Sau facem concurs de literatura? Burebista face clasamentul :)
dedei s-al face ca el stie sa scrie perfect.
(03-07-2010 10:52 PM)Xtreme Wrote: [ -> ]PS. @whiteshadow: de ce e arbitrul cretin, ai vre-o obsesie pe arbitrii, iti strica pariurile?

Vreo nu vre-o :)) Se inmultesc greselile!

Astept oferte! :)))
mersi, da sper ca premiul se da la cel cu cele mai multe greseli :))

propun sa-l faceti pe dedei moderator, citeste forumul si e atent...
Reference URL's