Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Este si mebru senior si are acelasi nr de stelute ca si moderatorul.

cristi_

ba!!!
adica cum ba?!?!?!

Miki

razvanpsv Wrote:Pai daca esti placut surprins de ce mai tot batut la cap ca ii bate Arsenal si chiar nu ai fost temperat , acuma eu de ce sa fiu temperat???

Referitor la bucuria mea nu accept sa ma bucur cum vrei tu!!! Si pentru aceste argumente dupa ce 1 luna mai tot f***t la cap cu Arsenal ai un vot negativ de la mine.

chiar ma asteptam sa se califice Arsenal! iti spun sincer, eu asa stil de atac nu am vazut la nicio echipa!!! eu nu am fost temperat ? poate am exagerat uneori, ca stiam ca te superi :lol::lol: mersi pt votul negativ :lol::lol:

ColoniaUTA

Mai copii ,dar dupa virsta nu se dau....stele??!!:?:eek:

Miki

cip_leo Wrote:cooperatistul de timisoara vrea sa-si justifice salariul in fata lui "marean grohhh grohhh". sa demonstreze ce conducator de club "dastept" si eficace e el. asa cum ne-au obisnuit cred ca e mai mult gargara. din alt punct de vedere "vecinii" pot deveni periculosi cu chivorchian la conducere. sunt convins ca inaintea meciului direct vor folosi "mijloace specifice" preluate de la mitici si de la triumviratul bistrita-bacau-piatra neamt. mai avem timp pentru discutia asta. eventual la off-topic...

ceva ma face sa cred ca acel personaj nu va resista prea mult in conducere.. il va stoarce pe marean grohhh grohhh de bani si isi va lua talpasita din vest cat mai rapid posibil, spre alti fraieri!!!
The_Kid Wrote:Este si mebru senior si are acelasi nr de stelute ca si moderatorul.

De cand. Ultima data cand m-am uitat la setari nu era. :?
A fost asa de la bun inceput de cand am setat forumul.
Hm... dubios. Cum de nu am observat?
Legat de numarul de postari si forumisti, cititi aici. :lol: (chestie preluata de pe alt forum).

De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba un bec?

1 pentru a schimba becul,
1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat,
14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a becului,
7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor,
27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor,
53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale,
2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este ‘’lampa'’,
15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul ‘’bec'’ este la fel de corect,
109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri,
111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila pe forum,
306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune becuri, de unde se pot cumpara si cat costa,
27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri,
14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte,
33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentu respectiv si a raspunde ‘’si eu'’,
6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia ‘’cautare'’,
12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului,
143 pentru a spune ‘’cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri, atunci intreaba pe forum'’,
16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul,
24 care sa le atrage atentia sa foloseasca mesajele private,
1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul,
1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput

Miki

@I 929 ma doare burta de la atata ras!!! cea mai tare postare de pe forum :)) si reala :)) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Foarte frumos, numai ca forumistii nu schimba becuri. Pentru asta s-au inventat politistii. :smile:
le rouge Wrote:Foarte frumos, numai ca forumistii nu schimba becuri. Pentru asta s-au inventat politistii. :smile:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: vezi ca ai dat tonul la subiectul cu "becul"
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: si eu ca .... il continui :lol::lol::lol:

razvanpsv

Da totusi cine ii pruncu lu "Fura Becuri"????

Miki

http://www.aradon.ro/engine.aspx/page/ar...m-adevarul

nu prea stiam unde sa postez linku asta... uitati-va si voi ce capitala avem... numai rau face !!!! anti bucuresti!!!!!!!!!!!!
Mah, dar totusi, care e treaba cu becul? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Miki

Becul a fost schimbat de I 929 ! prin ce metoda, nu stiu, dar cunoscandu-l ca fiind inteligent, cred ca a ales-o pe cea mai buna.. :lol:
micutule, norocul nostru ca esti admin si ca suntem la off-topic, altfel ne-am lua cate-un bec in cap :lol: si bonus un bann de 3 zile
Nu I 929 a schimbat becul! El doar a postat si a anuntat schimbarea becului :smile:

Miki

le rouge Wrote:Nu I 929 a schimbat becul! El doar a postat si a anuntat schimbarea becului :smile:

ai schimbat cumva tu becul ? nu esti deacord cu ce zic eu? vrei un ferfait ? :lol::lol::lol::lol:

deja devenim on-topic la off-topic... nu ca ar fi prima oara :lol::lol::lol:
Nu. Cred ca ar trebui sa cauti pe google, sa te documentezi, si dupa aia sa te legi de mine. Nu iti doresti un ferfait cu mine :smile: Nu inca :lol:
Miki, ai grija cu le rouge ca are multe "variante" de ferfait. :smile:
E el asa mai linistit dar sti si tu zicala cu pisica blanda ... .

Deci, totusi, pana la urma cine a schimbat becul? :lol:
Reference URL's